SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çemberin 6 Noktası' Oyunu Malatya'da Sahnelendi

'Çemberin 6 Noktası' Oyunu Malatya'da Sahnelendi
A- A+ PAYLAŞ

Konya Devlet Tiyatrosu tarafından 'Çemberin 6 Noktası' adlı oyun Malatya Sabancı Kültür Merkezindeki Malatya Devlet Tiyatrosu sahnesinde oynandı. 

Konya Devlet Tiyatrosu Onur Algın’ın yazdığı, Ömer Naci Topçu’nun sahneye uğurladığı Çemberin 6 Noktası oyunu ile yeni sezona Sabancı kültür Merkezinde tiyatro severlerle buluştu.   

Malatyalı sanatseverlerin ayakta alkışladığı oyun nedeniyle salon tamamen doldu.  

Oyunun konusu

Bir asansörde mahsur kalan üç kişi…Birbirleriyle iletişim kurmak zorunda kalan bu üç yabancı hayatlarını; günahlarıyla, sevaplarıyla, hatalarıyla, pişmanlıklarıyla, keşkeleri ve itiraflarıyla ortaya dökerler. Ve böylece masumiyet bu asansörde rol değiştirir. Üç farklı hayat ve bir kırılma noktası… 

Bu arada, Malatya Devlet Tiyatrosu Sabancı Kültür Merkezi Sahnesinde İzmir Devlet Tiyatrosu tarafından Neyzen Tevfik adlı oyun 21 -22 Ekim günleri sahnelenecek.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız