SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cezaevinden Tahliye Oldu Kayıplara Karıştı

Cezaevinden Tahliye Oldu Kayıplara Karıştı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 97 gün önce cezaevinde tahliye olan 31 yaşındaki gençten haber alınamıyor.

Akçadağ ilçesinde bulunan cezaevinde 97 gün önce tahliye olan 31 yaşındaki Ahmet Cihat Hasar kayıplara karıştı. Aile yakınlarının Cumhuriyet Savcılığı’na başvurduğu olayda gencin bulunması için çalışma başlatıldı.

Üç aydan uzun bir süredir haber alınmayan gencin hayatında endişe eden aile yakınları Ahmet Cihat Hasar’ın psikolojik durumunun da iyi olmadığını belirtti.

Gencin gözü yaşlı ailesi Ahmet Cihat Hasar’dan gelecek güzel haberi bekliyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ahmet Turan (2 ay önce)
    muhalefet söğütlü camiye neden bu kadar takıldı anlamak mümkün değil. vay önü valiliğe mi bakacak akpınar'a mı bakacak bunun davası görülüyor. o mesele cami cemaati yani müslümanların meselesi. bizim camimizin giriş kapısının yeri her tarafta olabilir, hiç mesele değil. biz bunu mesele etmiyoruz ama nedense ömründe bir defa bayram namazına bile gitmeyenler bu konuda bir bardak suda fırtına koparmaya çalışıyor. selatin camimiz yapılınca ilk cumada bu arkadaşlara bakacam, yoklama alacam haberiniz olsun. işiniz gücünüz ortalığı karıştırmak.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ahmet Turan denen yalaka hızını alamamış kendini din iman müfettişi yapmış. Ama yanlış habere bu yalakalık, densizlik, edepsizlik dolu yorumu yazmış. Bu hangi habere yorum yapmıştır diye baktım, şu torpilli çarşı imarı haberine yazmış diye gördüm. Çünkü oradaki haberlere yapılan ve belgelerle ortaya konulan yanlış işleri savunan ukalaca yazdığı bir mesajı var. Kesin bu cezaevindeki kayıp haberine gönderdiği camide yoklama alacağı dangalaklığını orayada yazacaktır. Yalakalık böyle birşey. Vermişler buna bir vazife.Bu şahıs kuyumculara camiyi, meydanı değiştiren, şehrin yeniden düzgün bir şekilde imarının yapılmasına engel olan kıyaktan faydalanan biri galiba.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Bırakın insanların dinini imanını sorgulamayı. Bırakın kim neye inanırsa inansın. Size ne? Sana Ne? Yaradanın soracağı soruyu kulu sorgulayamaz haddi değildir Karnı açmı tok mu onu sor.
    %100
    %0
    Yanıtla