SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP Akçadağ'da İstifa

0
Güncellendi - 2019-02-22 19:27:27
CHP Akçadağ'da İstifa
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan görevinden istifa etti.

Konuyla ilgili gazetecileri açıklamalarda bulunan Aslan," Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçadağ İlçe örgütü olarak hazırlamış olduğumuz meclis aday listesini CHP Malatya il Teşkilatına sunduk. Ama il başkanlığı bizim listemizi dikkate almayarak kendi oluşturdukları listeyi YSK'ya teslim etmiştir.

Yaşanan gelişmelerin ardından 500'e yakın partili duruma tepki gösterdi. Konuyu CHP Malatya il Başkanlığına ilettik ama dikkate alınmadı. Bende partililerin tepkilerine duyarsız kalmayarak görevimden istifa ettim" diye konuştu.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • malatylı (5 yıl önce)
    CHP İL BAŞKANI BAZI PARTİLİLERE MESAJ ATARAK TEHTİT EDMESİ HOŞ DEĞİL YAKIŞMIYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    İyi etmişsiniz başkanım, sizin gibi haysiyetli ve şerefli insanlar azaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • köylü (5 yıl önce)
    başkanımı kutluyorum sonuna kadar arkandayız biz öyle kimse duymasın bilmesin bekadır ve sa yi re böyle düşüncemiz yoktur biz ankara dan istanbul a kadar adalet yürüyüşü yapmış bir partiyiz önce biz kendimiz bu adaleti inşa etmek zorundayız kimin kınadığı kimin bunu politika malzemesi yapması önemli değil önemli olan bizim doğruyu yapmamız bizim örnek olmamız öyle seçim için insanlara kırk yalan söyliyerek aldatmamız değil saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla