SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

CHP'den 'Hayır' Afişlerinin Söküldüğü İddiası

0
Güncellendi - 2017-03-21 18:16:06
CHP'den 'Hayır' Afişlerinin Söküldüğü İddiası
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, çevreyolunda bulunan üst geçide astıkları ve üzerinde ‘hayır’ yazısının bulunduğu kampanya afişlerinin bazı kişiler tarafından söküldüğünü iddia ederek, “Bu insanların emeğine yapılan bir saygısızlıktır” dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, parti yöneticileri ile birlikte Hazar Kız Öğrenci Yurdunun karşısında bulunan üst geçide giderek incelemelerde bulundu.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Enver Kiraz, CHP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından asılan kampanya afişlerinin bazı kişiler tarafından söküldüğünü ileri sürerek, yapılanın emeğe saygısızlık olduğunu söyledi.

Kiraz, “AK Parti tarafından ‘evet’ yazılı birçok devasa afiş bulunuyor bu üst geçitte. Bizim gençlik kollarımız da bir gecede hazırladıkları 40-50 tane afişi aynı yerlere asmışlardı ama sadece bir gece kaldı bunlar. Bir gece sonra çevre yolu boyunca emek sarf ederek asmış olduğumuz bu afişlerin söküldüğünü tespit ettik. Biz bunu kimin yaptığını bilmiyoruz ama ‘hayır’a bu kadar tahammül edemeyen bir anlayışı da anlayabilmiş değiliz. Biz kimsenin afişini sökmedik, bizim afişlerimizin sökülmesi saygısızlıktır, hem emeğe hem kampanyaya saygısızlıktır. Herkesi sorumluluk içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Ben tek hayır afişini 90 bin dev öğrencinin ordaki üst geçitte gördüm. Üst geçitin ayaklarının üstündeki küfürü aylardır silmemişlerdi. O küfürün üstünde afişi görünce şaşırdım. Aylardır orada duran küfür okunmaz olmuştu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nusret Toy (7 yıl önce)
    Enver Başkanım, üzülerek söylüyorum mağlubiyeti kabul etmişsiniz. Mağlup psikolojisi ile niye masraf edelim ki, niye kapı kapı gezelim ki der gibisiniz. 3-5 tane afiş astığımızı iddia etmişsiniz. Afişlerin.sahibi belli değil. Enver Başkanım, üst geçitlerdeki Hayır afişlerini gördük; ama.gerçekten Mustafa Beyin de dediği gibi ben de HADEP in zannettim. O afislerin CHP nin olduğuna dair tek bir işaret görmedim. Değerli Başkanım, üzülerek ifade edeyim ki Başkanlığını yürüttüğünüz CHP Malatya Teşkilatının üstüne ölü toprağı serpilmiş. Şehirde esamemiz okunmuyor. Varlığımız ile yokluğumuz arasında bir fark yok. Referanduma 25 gün kalmış siz ipe un seriyorsunuz. Yerim dar diyip oyundan çekiliyorsunuz. Kamuoyunda gündeme geldiğiniz konu Büyükşehirin önüne diktiğiniz incirin çekirdeğini doldurmaz. Yığidi öldür ama hakkını yeme, eğri otur ama düzgün konuş demiş atalarımız. AKP liler %58 i %60 nasıl yaparız diye gece gündüz çalışadursunlar, Şehirde karnaval havası estirsinler siz kime ait olduğu belli olmayan 3 bezin kavgasını verin. Saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Yaşar (7 yıl önce)
    Malatya'da Ana Muhalefet Partisinin kurumsal kimliğinin olduğu, altında Liderleri Sn. Kılıctaroğlu'nun, milletvekierinin veya İl Başkanlığının isminin olduğu tek bir tane Hayır afişi asılmadı. Üst geçitlerdeki Hayır yazısı tarz olarak HADEP in renklerine benziyor ve kime ait olduğu belli değil. Sn. Kiraz Hayır demekten utanıyorsanız çıkın EVET diyin. Eğer Hayır derken neye hayır dediğinizi biliyorsanız varsa tek bir tane astığınız afiş ona da liderinizin, partinizin vs ismini yazın. Millette bilsin... AK Partililer Kurucu Genel Baskanlarının, Genel Başkanlarının, Vekillerinin, İl ve İlce Belediye Başkanlarının isimleriyle şehrin dört bir tarafını EVET lerle donatmışlar. CHP İl Baskanı halâ laf yetiştiriyor.
    0
    0
    Yanıtla