SON DAKİKA
SON DEPREMLER

CHP'nin Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Ağbaba

CHP'nin Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Ağbaba
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Milletvekili Veli Ağbaba'yı gösterme kararı aldığı bildirildi.

Ağbaba'nın adaylığı konusunun parti MYK'sından geçtiği ve bu akşam toplanan Parti Meclisi'nde ele alındığı, buradan da onay çıkarak adaylığın kesinleştiği haber alındı.

CHP Malatya Milletvekili olan Ağbaba'nın, milletvekili konumu yerel seçimler sonuna kadar ‘donmuş’ olacak, seçilemediği takdirde milletvekilliği görevine devam edebilecek.

VELİ AĞBABA KİMDİR

3 Nisan 1968 tarihinde Malatya'nın Yazıhan ilçesine bağlı Karaca köyünde Hüseyin ve Elif Ağbaba çiftinin çocuğu olarak doğdu. Turan Emeksiz Lisesini bitirmesinin ardından Eskişehir'de bulunan Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 1989 yılında mezun oldu. Ağbaba, üniversite yıllarında Anadolu Üniversitesi Öğrenci Derneği kurucu ve yöneticiliği görevini üstlendi ve Eskişehir Halkevi'ne üye olarak öğrenci gençlik hareketinin içinde yer aldı

Askerlik hizmetinin ardından 1993 yılında Sosyal Demokrat Halkçı Parti'ye (SHP) katıldı ve 1994 Türkiye Yerel Seçimleri'nde Malatya Belediye Meclis Üyesi seçilerek Türkiye'nin en genç Belediye Meclis Grup Başkanı oldu. 18 Şubat 1995'te toplanan kurultayda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile (SHP)’nin birleşmesi sonrası CHP İl Saymanlığı, İl Eğitim Sekreterliği ve kurultay delegeliği görevlerinde bulundu. 1998 yılında yapılan İl Kongresinde Malatya İl Başkanı seçildiğinde 30 yaşında olan Ağbaba, 1999 Türkiye Yerel Seçimleri'nde CHP il başkanı seçildi.

2002 Türkiye Genel Seçimleri'nde CHP milletvekili adayı, 2007 Türkiye Genel Seçimleri'nde ise CHP Malatya milletvekili aday adayı oldu. 2003 ve 2005 yılları arasında CHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeliği ve 2004'te CHP Seçim Komitesi Başkanlığı görevini sürdürdü. 2011'de yapılacak genel seçimlerden önce 6 Mart 2010 ve 10 Ocak 2011 tarihleri arasında Malatya İl Başkanlığı görevini üstlendi. 2011 Türkiye Genel Seçimleri'nde delege bazında ön seçimle 1. sıra milletvekili adayı oldu ve seçildi. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Komisyonu Çevre Komisyonu ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeliğinde bulundu. Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte CHP Cezaevi Komisyonu'nu kurdu ve sözcülüğünü yürüttü. Bu komisyon aracılığıyla Türkiye'deki siyasi davaları takip etti ve tutukluları ziyaret etti.

17 Temmuz 2012 ve 18 Temmuz 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen 34. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı'nda Parti Meclisi Üyesi seçilen Ağbaba, 8 Mayıs 2014 ve 24 Ocak 2016 tarihleri arasında CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Haziran 2015 ve Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimleri'nde tekrar CHP Malatya milletvekili olarak meclise girdi ve 24 Ocak 2016 tarihinde Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Genel Başkan yardımcılığı görevine başladı. 1 Haziran 2023 tarihinde yapılan MYK toplantısında genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu ve MYK'dan istifa etti. Ayrıca Malatyaspor Kongre, İnsan Hakları Derneği (İHD), Halkevleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) üyeliği yapmaktadır. Ağbaba, evli ve 2 çocuk babasıdır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

207 yorum yapılmış

  • Zorto (2 ay önce)
    Veli bey: Emekliye yardım vaad edersen oy oranın yükselir. Emekli sefalet de mağdur fakir hakir görüyorlar desdekleyecem şansın bol olsun
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Tahir (2 ay önce)
    Veli beyin şansı yükseliyor kamuoyu chp değilde bağımsız adaymış gibi algıladı akpartinin işi zor,çantada keklik olsana Malatya değişebilir belki
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ALİ (2 ay önce)
    Üç başlı bir yönetime sahip, herkesin koltuk derdine düştüğü, kimin ne yaptığı belli olmaya CHP yi yönetmekten aciz belediye başkan adayının partisine hayrı dokunmamış. Malatya ya hiç hayrı dokunmaz.
    %21
    %79
    Yanıtla
  • AKP den nemalandığını bu kadar belli etme , sen CHP nin içindemisinde kaç başı olduğunu söyleyebiliyorsun , boş boş konuşma besbelliki zır cahilin tekisin
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Bunların gözü kör kulağı sağır olmuş Atilla Bey.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Şak şak cı seni keser döner sap döner gün gelir hesap döner herşey para değil
    %45
    %55
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (2 ay önce)
    mevcud malatya belediyelerinden defalarca şikayet etsende hizmet alamıyorusun.En sonunda cimere şikayet edesinki ufak tefek işlerini yaptırasın.Doğalgazcıların dağıttığı kaldırımı 2021 ocağından 2022 ocağına kadar tamir ettiremedim.yeşilyurt büyükşehire atıyor o ona atıyordu.sonunda cimere doğalgazcıları şikayet ettim sonuç neydi biliyormusunuz 2021 ocağında kaldırımı yaptık diye aksadan ödenek almışlardı gelip bakmamışlardı bile, ve sonunda yaptı yeşilyurt.gelen işçiler çalışırken söylene söylene yaptılar rahatsız olmuşlardı yerlerinden kalkıp.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Gece (2 ay önce)
    Bence Malatya da bir yenilik olmalı akp ye bir ders verilmeli Malatyanın sesi olan veli beye oylar verilmeli tüm herşeyi savunan itiraz eden Malatya'yı malatyasporu amatörü radar üstünü depremi yapılacakları herşeyi o yaptı o söyledi dile getirdi bu seçim veli bey diyeceğiz. Parti değil kişi olarak yanımızda duran biri olarak vereceğiz oyumuzu
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Erdinç (2 ay önce)
    Yani ben insanları anlamıyorum. Yaa arkadaş dene. Sağcı olduğun diye illa AKP , Refah, MHP ye mi vereceksin oyunu. Solcular içinde aynısı geçerli. Bu yerel seçim yaa. Kimse kusura bakmasın. Malatya AKP için çantada keklik diye sol görüşlü arkadaşlar hayiflaniyor. Eee aynısını İzmir ve Kadıköy içinde söyle. Kimse kusura bakmasın ama takım tutar gibi siyasi parti tutuyor herkes. Adayların öz geçmişi kimsenin umurunda değil. Varsa yoksa o parti bu parti. Bu kafayla bu memleket bir yere varamaz.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • O normal insanlar için (2 ay önce)Erdinç isimli kullanıcı yorumuna
    O düşünebilen, akıl edebilen ,hatalarından ders alabilen onurlu insanlar için geçerlidir. Düşünemeyen, kendi yumurtasını pişirmek için komşusunun evini yakmayı normal sayan, çıkarı için girmeyeceği kılık kalmayan ya da bunları yapanları (bilmesine görmesine rağmen) destekleyenler için geçerli değildir. Çıkın sokağa son 10 yıldır bir kişi bile memnun değildir. Ama seçim sonuçlarına bakınız yüzde 70..Ya toplum ikiyüzlü ya da oylamada sıkıntı var. Ben birincisinin olduğunu düşünüyorum.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Erdinç kardeş öz geçmiş ve tecrübeye bakarsak SAMİ ER diğer adayların çok önünde.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Vefasız (2 ay önce)
    Bostanbaşında ki bütün ağır hasarlı konutları emlak konut yapması gerekiyor. Millet mağdur.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Niye garibanlar bitti sıra zenginlerdemi
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Mert D (2 ay önce)
    Ben Chp seçmeniyim, üyesi değilim. Malatya'da Chp'nin ikinci milletvekili çıkartamamasının sorumlusu bana göre Veli Beydir, Malatya Chp'de benim anladığım kadarıyla son söz hakkı ilk söz hakkı hep onun sözleridir. Büyükşehir belediye başkanlığına benim tahminim kimse aday olmadı bence Türkiye'nin en çok oy alan ikinci partisi bunu düşünmeli benim bir büyükşehirde nasıl aday adaylarım olmaz. Ben net konuşuyorum, kazanamayacak, Malatya'nın şu anki baskın siyasi görüşü oy vermeyecek verselerdi her kesimden büyük övgü alan Mehmet Yaşar Çerçi'ye verirlerdi. Ha seçim sürecini iyi yönetir, insanları gerçekten ikna eder olmaz denen şeyi başarırsa bu ihtimal çok düşük tebrik ederim, ama net konuşuyorum bir oyum var kendisine kesinlikle vermeyeceğim, ben benim oyumun bir anlamı olduğunu da düşünmüyorum... Yazarken gerçekten canım sıkıldı
    %28
    %72
    Yanıtla
  • The end (2 ay önce)
    Olasılık hesabını bırakalım bağımsız aday ile yeniden refah adayı truva atindan başka bisey değil, hamit fendoglu suikastinden sonra malatya chp'yi sildi. Birileri surekli parlatilmaya çalışıyor ama akli selim olma hali malatyalida mevcuttur AK partiye hayırlı olsun tez zamanda şehrimizi ayağa kaldırırlar inşallah.
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Fahri Kayahan, Karakavak ve Bostanbaşındaki zemini bataklıktan kurutma bahçeleri yaşam merkezi pardon rant merkezine zamanında dönüştürdükleri gibi değilmi, şehrin canına okuyanlardan şehri ayağa kaldırsın diye dirsek veriyorsunuz pes yani milletin canı milletin malı gitti, ozaman suçlu Selahattinin kayıtta dediği gibi azanlar mı(o dönem mâl ettikleri evi 4 katına satanlar azdı ama onlara bişey olmadı), oralara imar izni verenler mi, yapı yapılırken çalan mütahit mi, binayı test etmeden ve denetlemeden oturum izni veren yetkililer mi yoksa tüm birikimini o beton yığınına verip satın alan bizlermi? Gerçek belediyecilik sloganıyla yola çıktılar Malatya da gören gözler gördü bu arkadaşların belediyecilik maharetlerini, yoksa geçmiş başkanlarını tukaka ilan edip sayın Er'i mi yüceltmek istiyorlar öyleyse haklılar hakikatten önceki başkanları gerçek belediyeci değildi.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Olayları manipüle ediyorsunuz, sorumlular için hesap sorma yeri adli mercilerdir, kahramanmarasin yeniden imarı için hesaplanilan süre 2034 yılı, yani 10 yıllık bir çalışma programı var malatya için emsal gösterilebilir, şimdi birkaç şahsın firmanın, teknik personelin hatasını sandıkta soralım dersen ×2.5 kat bu süreye ilave edebilirsin, malatyali aklı seçimdir, basiret gözü açıktır, boş konuşan ile iş yapacak olanı ayırt eder.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Olanı söylemek manipülasyon mu kardeş, dürüstçe ister inan ister inanma ben sol tandanslı değilim onu bunu yoygoylamam yalnız yanlış yapana fatura kesmeyenin karşında, fatura keseceğim diyenin "az" arkasında, dediğini yaptığında tam arkasındayım. Er çıksın hesap soracağım kendi uktemdekilerden desin az karkasında olurum, yok halı altındaki çukura süpürürüm derse onada karşıyım bu ünvan sökmekle olmaz sizinde dediğiniz gibi varsa suistimal soruşturma izni verir kim ne yaptıysa devlete millete faturasını öder.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Rahmetli Hamido olayları Amerika ve emperyalizmin işiydi. Chp hiç bir zaman amerikanın uşağı olmadı. Sen incirliği, küreciği bir araştır! Bop u da unutma istersen! Mülteci ve uyuşturucu sorunlarına hiç girmiyorum...
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Aklı selim olduğu için mi Malatya'lı 22 yıldır sürünüyor ve en az gelişmiş iller arasında??
    %75
    %25
    Yanıtla
  • iyi saçmalamışssın,,hemde çok iyi
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatya kayısısı (2 ay önce)
    Halay cekebiliyor mu? Secilebilmesi için kahvede Amerika'nın büyük oyunlarını görebilen ve gerektiği yerde halay çekebilen biri yani halktan biri olmalı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ufuk Durmus (2 ay önce)
    Ey Malatya halki insallah bu laflari unutmazsiniz 31 mart a kadar.Çünkü her secim herkes sovup sayiyor sandiklar acilinca yuzde 70 ak parti.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)Ufuk Durmus isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen buradan atıp tutmak, eleştiri vb, sonra değişen bir şey yok, bir de halay ekibi.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Deniz (2 ay önce)
    22 yıldır oy verdikleriniz yüzünüze bakmıyor, hiç bir yaranıza merhem olmuyor, yanınıza yörenize uğramıyorlar, bir işinizi halletmiyorlar, inanın umurlarında bile değilsiniz! Böyle yapmalarının sebebi "ne yaparsak yapalım bunlar bize oy veriyor" diyorlar.Yani Malatya halkının sıkıntısı ve varlığı onların umurunda değil. Çantada keklik olmayın artık ve dik durun bu seçim. Onlar sadece koltuklarını, ceplerini düşünüyor unutmayın. Konteyner larda, çadırlarda sefalet sürenler, villalarında, lüks evlerinde, yazlık, kışlıkların da şatafatlı hayat sürenleri destekliyor, bu seçim bunlara asla oy vermeyin. Kendinize saygınız olsun, yazık Malatya için bir beş yılı da heba etmeyin, siyasi görüşünüzü bir kenara bırakın, elinizi vicdanınıza koyun, yirmi iki yıldır desteklediklerinizin yalanlarına inanmayın ve öyle oy kullanın. En önemlisi SIZE YAPILAN HAKSIZLIKLARI UNUTMAYIN..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • VATANDAŞ (2 ay önce)
    Malatya elden gidiyor sayın vekiller sonra demedi demeyin Deprem zamanı hiç birinizi Malatya sokaklarında göremedik, Afra nın orda konteynırda yaşayan tek vekilimiz vardı. Malatyalı bunları unutmaz, Şehit kanlarının üzerinde halay çekenleri unutmaz depremzede
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Emin misiniz (2 ay önce)VATANDAŞ isimli kullanıcı yorumuna
    Emin misiniz? Hayatıma bahse girerim şehitlerin mezarının başında yine halay çekseler Malatyanın yüzde yetmişi gram düşünmeden yine oyunu verir bunlara. Veli bey sadece biraz yüksek oy alır ve yüzde 70 le değil de yüzde 60 lara düşürür oylarını. Hepsi bu. Bazıları bu yorumumu beğenmeyecekler biliyorum ama yine de Malatyalıyı bir gram tanıyan birisi haklı olduğumu kabul edecektir.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Emin kardeş 20 yıldır iktidar partiye oy verdim ve ikdidar partiyide yıllardır savunurum ama bu dönem vermeyecem malatya halkıda artık uyandı kandırıldıklarını hızlı tren dediler 15 yıldır yalan, kuzey cevre yolu dediler 15 yıldır yalan hava alanı terminali dediler yalan lojistik merkezi dediler yalan bu yalanları söyleyip oyumuzu alanlardan hesap sorulmalı biz bu kadar aptal değiliz
    %80
    %20
    Yanıtla
  • kadir (2 ay önce)
    açıkcası depremde yanımızda olana bakarım. sami eri gören varmı yok sami er hani toki başkan yardımcısıydı sayın cumhur başkanımız adıyamanda ve kahtada anahtar teslimi yaptı malatyamızda evler hazır olmadığı için şubat 8. de malatyaya gelmesi gereken sayın cumhur başkanı evler hazır olmadığı için iptal oldu.. hatayda. maraştta. adıyamanda. kahtada antep nurdağı ve nurhakta evler teslim olmaya başladı malatyada hazır değil daha sami er hani toki başkan yardımcısıydı hiç samimi olduğun yok hiçmi sözü geçmedi.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • yıldırım (2 ay önce)
    yerel seçimlerinde partizanlık yapılmaması lazım sağcı veya solcu olabilirsiniz alevi.. sünni . ermenide olabilirsiniz ama yapılacak tek bir şey var açık ve net 20. yıldır malatayaya ve çevre illere yapılanlara bakın ve çok iyi düşünün ona göre oy verin.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    sevgili malatyalı hemşerilerimiz lütfen bu defa veli ağbabayı deneyelim 20 senedir akp bizi kullanmaktan başka hiç bir şey yapmadı kaldırımdan başka..bizim için çok önemli bir seçim depremden daolayı hiç bir şey görmedik akp den lütfen birde bunu deneyelim parti olarak bakmayın memleket bizim memleketimiz..Halay ekibi inşallah akıllanmıştır tekrar oy vermezler akpye
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Deprem zamanı çırmıktıya ilk yardım tırını Sayın Ağbaba gönderdi. İlk yardımı ondan aldık. Erzaklarıyla karnımızı doyurduk. Allah razı olsun. Veli Agbaba bagimsiz bile aday olsa oyumu veririm. Umarım hayırlı olur ama Malatya, Ak Parti dışında başka partiye asla oy vermez. Bu da bir gerçek.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Çırmıktının bütün Alevi köyleri dahil her yanına depremden sonra ilk yardım dağıtan saadet parililerdi En düzenli çalışma yapan onlardır Veli yardım konusunda şişirilmiş
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Sedat (2 ay önce)
    İthal havadan indirme Malatya’nın gündemini bilmeyen aday varken yerli ve Milli olan Ağbabaya ne gerek zaten kendisi Mecliste fazla konuşuyor Malatya’nın açık ve ayıplarını Türkiye’ye duyurup açığımızı ortaya çıkarıyor bu memlekete fazla konuşmayacaksın kötüleri görmeyeceksin 14 yıl önce Kürecik siyonist radarı protesto edince Vatana ihanet ediyor diyenler Gazze savaşı başlayınca yeni akkıları başına gelmiş olmalı ki 14 yıl gaflet uykusundan uyanıp Kürecik Radar üsünü protesto etmek akılarına geldi herşey zamanında gerek yoksa uyumaya devam Malatya.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • OYUM AĞBABAYA (2 ay önce)
    Tebrik ederim seni AKP. depremde 1 yıllık evimiz yıkıldı müteahitlere dokundurtmadın tedbir kararlarını kaldırttın,çınar a dokundurtmadın, depremde hak sahipliğimi önce verdin sonra dilekçemi yanlış okuyup anlayıp REDDETİn (düzeltecez dediler ama 3 aydır AFAD a gidiyorum ilerleme yok) AFAD a çeki düzen veremedin. Kamu kurumuna resmi dilekçe veriyoruz 2 ay geçiyor ceap vermiyorlar git şikayet et diyorlar cimere yazıyor herkes birbirine sallayıp duruyor kurumlarda. bizede sonunda AĞBABA ya oy verdirteceksin. Senin eserin bu övün kendinle.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (2 ay önce)
    chpliler halbuki bu malatya için ise aslında kiraz mevsimi yaklaşıyor öyle değilmi
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Keremce34 (2 ay önce)
    38 yaşındayım ilk defa ak parti hariç bir partiye oy vereceğim. Kesinlikle chp için vermiyorum Veli Ağbaba ismi için veriyorum, değişiklik istiyorum. Şehrimiz için hayırlısı olur inşaAllah..
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hasmalatyali (2 ay önce)Keremce34 isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim hala mi akp , cidden hala mı akp? Ekonomi, deprem mağdurları,tarım ciftciler, mülteciler, yuzlerce ülkemizi bekleyen AKP'nin önümüzdeki belki 50 yılı 100 yılını karartmaya çalıştigi sorunlara rağmen hala mi akp! Pes
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Veli Ağbaba aday olmasaydı asla chp ye oy vermezdim..
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Hasmalatyali (2 ay önce)Keremce34 isimli kullanıcı yorumuna
    CHP ver demiyorum ama akp nin şuan barajı gecememesi lazım. Artık ülkenin ayağına pranga takip sıtmaya razı etmeye çalışanlara sandıkta ders verilmeli.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Akçadağlı (2 ay önce)
    Akçadağ chp adayı Vahap şahin akçadağa güzel hizmet getireceğini canı gönülden inanıyorum inşallah kazanacak
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Vahapçığım kendinimi övüyorsun sen.. Senin seçim büron boş be akçadağda, 5,6 adamla köy geziyorsun, insanlar kırgın umutsuz ve mutsuz bir tane içten seçmenin yok senin. Bugün veli ağbabanın adaylığı bir partili olarak benim hayalimdi malatyada çünkü büyükşehiri kazanacak tek isimdi veli ağbaba ama gel görki ilçerde tercih etti adaylar özelliklede akçadağdaki aday 9000 oy alacağı seçimde 3000 oya düşecek sebebi aşiret seçmenine kulak vermemesi ve bağımsız adayların türemesi. Gülünç bir durum ortaya çıkacak. İnsanlar açtı gözünü hiç kimse saf değil hiç kimsenin oyuda çantada keklik değil. Akçadağda bu adayı olduğu sürece 3000 oyu geçemeyecek bu büyükşehirede yansıyacak. Buraya yazıyorum seçimden sonra tekrar bu konuyu açalım. Eğer Veli Ağbaba bu seçimi kazanacaksa akçadağın oyuylada kaybederse o zaman bunun hesabını halka kim verecek.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • turan (2 ay önce)
    İsabetli bir karar. İnşaallah seçilir.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ferhat (2 ay önce)
    Depremden beri malatya için uğraşan mecliste ses getiren tek adam veli ağbaba. Ben ak partili olarak veli ağbabaya oyumu verecem
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Kani (2 ay önce)
    CHP'yi Malatya'da her geçen gün eritip bitiren şahıs , partiyi babasının partisi gibi yöneten şahıs , gerçek sosyal demokratları partiden uzaklaştıran ve bir etnik kökenin partisiymiş gibi davranan şahıs , demokrasiyi savunan partinin , parti içindeki demokrasiye tahammül edemeyen bu yüzden kişisel hırsı yüzünden küskünler yaratan şahıs. Bakın bu yorumumu bir yere kayıt edin CHP bu seçimde , geçen seçimden aldığı oydan daha az oy alacaktır.
    %23
    %77
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Akpartiliyim ama büyükşehirde veli ağababaya oy vereceğim chp değil
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Serkan (2 ay önce)
    Ben depremde veli agbabanin çalismasina şahit oldum ... Ben oyumu ona verecem
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Yazik olacak (2 ay önce)
    Iyi insan ama halk seçmez. Onun adına üzülüyorum.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • olgu (2 ay önce)
    Malatyanın malum siyasilerinin önünde el pence duran halk diyordunuz ya malatya depremde yetim kaldı ses getirmek istiyorsanız bu aday başvurusu olmadan başkan adayı yapılanlara ders vermek istiyorsanız aha size fırsat hadi bakalım yoksada burda boşu boşuna yorum yapayın münafıklığı oynarsınız.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Malatyahaber sitenizin oylama sisteminde kasıtlı olarak yapmıyorsanız sorun var. Olumlu işaretleyince olumsuz artıyor olumsuzu işaretleyince olumlu artıyor. Bi el atın yada beğeniyi kapatın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Son 4 dönemdir hep reisimize hep akpye verdim.dışardan bilmedigimiz görmedigimiz malatyada yaşamayan dertlerini bilmeyen birini getirdiler bu olacak dediler onlar için bir sözümüz kalmadı söz hakkı vermediler.oysaki malatyada yaşayan malatyayı bilen öz evladını isterdik.depremden bu yana hiçbir yöneticiyi hiçbir milletvekilini ben görmedim gören varsa buyursun söylesin bilelim.Depremde gözlerimle gördüm bütün enkaz bütün garibanın yanında yardım ederken destek olurken gördüm.Duyumlarıma göre ilk depremden sonra otelini depremzedelere açmış dogru veya yanlış bilmiyorum.hangi siyasili açtı otelini yurdunu veya bunun gibi ön ayakta bulundu.Bu sefer chp diye degil şahıs olarak verecegim oyum Veli Agbabaya…
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Gerek deprem zamanı yaptıkları gerekse mecliste Malatyanın sesi olduğu için bu seçim Veli Ağbabaya oy vermek boynumuzun borcu, hayırlı olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • cebrail (2 ay önce)
    Şimdiye kadar hep akp ye oy verdik ailece, ama bu dönemde Veli Ağbaba ya ailecek oyumuzu vereceğiz.adam baskın,hareketli hiç olmazsa gerçekten hakkımızı savunacağına inanıyorum.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Güzel haber, seçim günü sandığa gitmem için tek sebep. Hayırlı olsun Ağbaba. Bir umuttur yaşamak.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • kerem tataroğlu (2 ay önce)
    depremin ilk günü çevreyolunda niyazi mısri caminin yanındaki enkazın üstünde gördüm veli ağbabayı üstü başı toz topraktı akp li vekiller ise takım elbise kravat ayakkabıları boyalı şekilde geziyorlardı chp ye oy vermedim ama bu seçimde ağbabaya verecem akp ye inat MALATYA İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS MEMLEKETİN HER TARAFINI KARIŞ KARIŞ BİLİYOR
    %67
    %33
    Yanıtla
  • drsn (2 ay önce)
    Malatyanın çanta da keklik cahil halkı umarım seni harcamaz yoksa bu şehrin sorununu her seferinde dile getiren biri için yazık olur.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • ESRARENGİZ (2 ay önce)
    kazanacak
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Srk (2 ay önce)
    Tüm yazılanları dikkatlice okudum değişim diye diye hançerlemem kemal başkana yapılanları unutmadık bir çok kişi yazmış akp liyim mhp liyim hiç sol partiye oy vermedim ama veli beye vereceğim diyor oyumu çok güzel maşşallah diyelim de peki kurultay sürecinde bizlere yaşattıklarını unutmayıp sadece malarya genelinde değil tüm turkiyedeki kırılan kızan küsen ve yıllardır chp oy vermiş gönül vermiş sorgusuz sualsiz oy veren milyonlarca insanın varlığını kayla almayan her zaman olduğu gibi alevi kurt oylarını çantada kekli görenlere bu defa oy vermiyecegimizi altını çize çize söylemek isterim
    %38
    %62
    Yanıtla
  • Malatya Sever (2 ay önce)
    Malatya İnsanı Lafa Geldiği Zaman Malatya Tabiri ile mangalda küy koymuyor,herşeyden şikayetçi şu anda herkes mevcut belediyelerden sandığa gelincede umursamaz 1 şekilde şikayetçi oldukları yerlere oy vermeye devam ediyorlar malesef,parti taraftarlığı yapıpta bu şehiri hizmetten geri koyanlara hakkımız helal değildir bir malatyanın günahı nabalı boynunuza AĞBABAYA TAM DESTEK
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Huzur (2 ay önce)
    Bu depremde Sami ER beyefendiyi Malatyada gören oldu mu ?
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Halk (2 ay önce)
    Ankara Çankaya’da 25 tane belediye başkan aday adayı vardı ama bunlar geldi gitti Özgür özelin avukatı Veli’nin kankası olan çocuğu belediye başkan adayı yaptılar. bunların liyakati bu kadar 25 tane aday aday emek verdi aday bile olmayan, adaylık başvurusu yapmayan çocuğu Çankayaya belediye başkan adayı diye oturttular. Sen gel bu insanlardan düzgün bir yönetim liyakatlı bir yönetim bekle cHP’ye oy yok.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Köylüm (2 ay önce)
    Bırakın siyasi partizanlığı, siyasi görüş farklılığını, mezhep düşmanlığını, insan olabilme erdemi düşüncesinde, kendinize olan saygınızı yitirmeden elinizi vicdanınıza koyarak bir kez olsun Veli Ağbaba'yı deneyin derim.Birşey kaybetmezsiniz! Şimdiye kadar koşa koşa oy verdiklerinizden birşey görmediniz, bari bu bir şanstır değerlendirin derim. Çok çok 5 yılınız gider başka ne olur?
    %74
    %26
    Yanıtla
  • elinize sağlık aynen de öyle hizmet için oy vermek lazım.elbette akp li olabilir mhp li olabilir biraz düşünerek hareket etmek lazım.bence denemek lazım kesinlikle.çalışan adam lazım.bi deneyelim.20 yıl da ne yapıldı birde bu adamı deneyelim
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Denemeyle oluyorsa çık seni deniyelim
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Deneme tahtasımı hiç bir gerçek değil al birini vur öbrüne siyaset de önce kendini sonra partini en sonda halkı dününmek var kim gelirse gelsin hep aynı olur
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Vicdanımız diyor ki hak hukuk adalet diyen eski genel başkanına ,sırf belediyelerde rant için başkan adaylarını belirlemek adına ihanet eden Veli Ağbaba ya oy verme.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Turgay (2 ay önce)
    kendimi bildim bileli mhp den başka hiçbir partiye oy vermedim ama malatya icin agbabaya oy verecem mevlut aslanoglundan sonra malatya icin mecliste ses getiren adam gibi adam harbi malatya sevdalisi dpremde enkaz baslarinda cadirlarda heryerde bir tek o adami gorduk helal olsun yolu acik olsun..
    %81
    %19
    Yanıtla
  • aynen katiliyorum turgay malatya sevdalısı malatyaya sahıp cıkanları secmemız gerekıyor partızanlıgı bıryere bırakalım
    %88
    %12
    Yanıtla
  • gökhan (2 ay önce)
    memlekette deprem oldu,şehrin hali ortada bu süreçte hangi siyasi ne yaptı oda ortada,bu seçim partizanlık seçimi değil memleketin ayağa kalkması seçimi malatya ya yazık etmeyelim ve ağbaba yı seçelim adam bu süreçte neredeyse sokakta yattı.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Koca bir tır dolusu yardım malzemesini sırtında indirdiğini , yollarda insanları çevirip ne ihtiyacınız varsa alın dediğini gördüm ..Kurduğu çadır kentleride saymadım..
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Rekabet (2 ay önce)
    Demokrasi ve siyaset; rekabet, talep ve arz ile fayda sağlar. Kalite yükselir. Kenti mamur edecek bilinç kimdeyse o kazansın. Kazanan da seyir için değil halk için, hak için emek vererek emek verenlere moral versin, umut olsun ameli celismesin söz ve hareketleriyle. Kişiliği sağlam, egosu sağlıklı İd ve süper ego dengesi akıl ve ruh sağlığı ile güven verici olsun.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Harun (2 ay önce)
    Keşke aday çıkarmayıp Prof. Dr. İbrahim Gezer Hocayı destekleselerdi. Yine de hayırlısı olsun. Adaylara bakıyorum konuşunca takır takır herşeye cevap veren gerek diksiyonu gerek hitabı iyi olan bir tek Hoca . Adamın sadece kayısı üzerlne yazdığı makale diğer adayların hayatı boyunca okudukları kitaplardan fazla. Malatya da sürpriz olmaz ama yine de insan bir tepki bekliyor. Umut ediyor. Bir gerçek var ki Veli Ağbaba olmasaydı Fendoğlu nu da sindirirlerdi ve Malatya da deprem hissedilmedi derlerdi beklenirdi artık bunlardan. Malatya en iyisine en güzeline layık. Herşey seçmenin elinde. Şehrimiz için hayırlısı olsun. Ben İbrahim Gezer Hoca diyorum. Yine de kim hizmet edecekse o gelsin
    %23
    %77
    Yanıtla
  • İbrahim hoca iyi ama kazanamaz, sadece oyları bölecek. Normalde yeniden refaha verecektim ama şu karar her şeyi değiştirdi, Veli Ağbabaya vereceğim tabiki
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Haci (2 ay önce)
    İlk kez CHP ye vereceğim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Doğru adam doğru zaman (2 ay önce)
    Çantada keklik malatya!!! erdoğan depremin seneyi devriyesinde seçimin kırıtik olduğu hataya urfaya gidip reklamını yaptı vaatlerini verdi deprem bölgesini gezdim diye hala hergün söylüyor urfaya gittiğini anlattı daha bu bügün nie urfada yrp adayı önde kazanacak hemen bi el atayım dedi iyi parti cabası. Hatay da karışık zaten chp belediyesi tartışılıyo tip adayı güçlü sol oyu bölecek hemen orda bi miting vaat vs. Malatya yı küm ne yapsın sıfır projeyle geliyo seçiliyorlar yoldan çevirdiği birini koysa seçilir. Muhalefet de bunu bildiği için malatyada hiç ciddi bi aday göstermedi soner gökçe falan geçin abi. Sadece yeşilyurta porgalı güçlü bi isimdi oda olmadı. Veli Ağbaba ismi Malatya için çok doğru olacaktır şehrin yılları kaybolmuş bi 5 yıl verin yetkiyi sonrasına bakın zaten bi kaybetseler malatyayı ondan sonra geri gelselerde işin ciddiyetini anlayıp çalışacaklar çantada keklik görmeyecekler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Akçadağlı (2 ay önce)
    Sizi tebrik ederim Veli Bey. Akçadağda gösterdiğiniz aday size silme oy çıkarır. Elim kırılaydı size oy vermeyeydim, umutlarımızı yitirdiniz. 5 yıldır beklediğimiz seçim geldi içimizde bir heves yok, bütün hayallerimizi yerle bir ettiniz. Şimdi gelip bizden kendinize oy isteyeceksiniz öylemi? Hazır kıta sizi bekliyoruz.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Bu kafayla daha çok beklersiniz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Hançerliler (2 ay önce)
    Kemal Kılıçdaroğlu’nu hançerleyip gelenler 20 yıldır Malatya’da tek vekil olarak kalanlar şimdi belediyeye aday oldular. senden başka Malatya’da Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı alacak hiç kimse kalmamış demekki..Malatya’da bitirdiniz CHP’yi sana oy moy yok!!!!!
    %31
    %69
    Yanıtla
  • Ercan (2 ay önce)
    Geliyor gümbür gümbür
    %72
    %28
    Yanıtla
  • DepremZEDE (2 ay önce)
    Arkadaşla yemin ederek söylüyorum depremin ilk günü sabah ramada otel karşısında şahsen enkaz da arama kurtarma ekibinde çalışan biriydim sabah 11 gibi ilk yemegi getiren sıcak çorbayı getiren ekmegi getiren ve bi bayanın enkazdan cenazeaini çıkararırken orda hüngür hüngür ağlayan tek adam VELİ AĞBABA ydı.su ve çorba getirip ordaki vatandaşlara dagıttı bizleere verdi ben malatyalı degılım ama inanın bu insanı malatya olarak kaybetmeyin ..malatyayı ankarada ve istanbulda tanıtan tek adamınız veli ağbaba dır ….
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sende mi Leyla (2 ay önce)
    Malatya Büyükşehir Beledi Başkanı olarak seçilen başkanların ilk icraatları... 1. İlk hafta personelin maaşını kes.. 2. İkinci hafta personelin mesaisini kes 3. Üçüncü hafta yine personele fırça çek ...Bak bunlar önemli Adattendir valla bak bunlar önemli işler olmazsa olmazımız...... Büyük düşün başkan
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Haktan (2 ay önce)
    Arkadaşlar ben bugüne kadar ak partiden başkasına oy kullanmadım Bu seçimde oy kullanmıcaktım ama bi değişim şart veli Ağbaba nın adaylığına sevindim ve oyumu Ağbaba ya vericem
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Gökhan (2 ay önce)
    Bir Malatya li vatandaş olarak 42 yaşındayım 20 yıldır memleketimde ben gözle görülür su belesiye başkanı 5 yılda altına imza atarım şunu yaptı diyemem elezig da 100 KLM yakınımızda aramızdaki fark gözle görülür sanırım bırakalım artık takım tutar gibi parti tutmayı kim çalışacak bana sana faydasi olacaksa memleket mi biran önce toparlayacaksa elini vicdanına koyup ona göre oy verme zamanı kim hayırlı olacaksa o kazansın
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mehmet yördem (2 ay önce)
    Veli ağbaba kralsın ama malatya halkı seni harcar
    %76
    %24
    Yanıtla
  • malatyalıı (2 ay önce)
    harika bir haber tam isabet olmuş inşallah kazanır
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Asil (2 ay önce)
    Hayırlı olsun yakışır
    %77
    %23
    Yanıtla
  • TANER (2 ay önce)
    En azından enkazda yaralı çıkaran bir insan canlı şahit oldum. Başkaları gibi değil
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Malatya bir sevdadır (2 ay önce)
    Chp teşkilatını tebrik ediyorum yorumlarda devrim yaratmışlar resmen . Aynı performansı sahalarda da görmek isteriz. Zaman bir hayli kısıtlı çünkü.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (2 ay önce)
    AKP'den CHP'ye geçen illere bakın gerçekten ilk defa halka hizmet gördüler ve gözle görülür şehir düzenlemeleri yaptılar Zaten Malatya yıllardır AKP de , İstanbul Ankara gibi Malatya da Denesin 2 YILDA şehiri bitirecek olan yine muhalefet olur arkadaşlar Akp kazansa Malatya yine yerinde sayar iyi düşünelim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Erdal (2 ay önce)
    Veli Ağbaba Malatya'nın gür sesidir,sahip çıkalım.çantada keklik bir seçim bölgesine iktidar yatırım yapmaz.ağbabayı seçemezsek bile güçlü bı destekle Malatya'nın çantada keklik olmadığını gösterelim.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Halk (2 ay önce)
    Deprem zamanı kaç defa çadır istedik tamam tamam dediniz gönderdik dediniz göndereceğiz dediniz hep kendi adamlarınıza çadır verdiniz.
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Bu işler için biliyorsun Kızılay ve AFAD var.Buradan temin edemedinde Çadırı muhalefet partisinden mi bekledin?Bu kurumlardan istemiyorsun ama muhalefet partinin milletvekilinden istiyebiliyorsun?Sonrada kendi adamlarınıza çadır verdiniz diyorsunuz.Bu kadar kendi içinde çelişkilerle dolu daha doğrusu yalan yorum olmaz.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Seni Allah’a havale ediyorum CHP’nin konteynırına kaç defa gittim ismimi yazdım bıraktım tamam tamam dediler her seferinde hatta danışmanı bile oradaydı her gittiğimde
    %67
    %33
    Yanıtla
  • en azından görmüş sormuşssun senin 5 vekilin nerede idi derler adama
    %72
    %28
    Yanıtla
  • buğra (2 ay önce)
    Malatya da etkili bir muhalefet ismi yoktu hiç bir partide. Vekil olan ve Malatyanın sorunlarını tek başına omuzlayan Malatya nın Vefalı evladı Veli Ağbaba aday oldu .Şimdi şunu düşünelim bir adam düşünün her siyasi partide o vekil koltukluğu için millet birbirini yiyor ama o şehrinin 20 yıldır geldiği durumdan ve 6 şubat vakasından sonra adeta şehirsiz sahipsiz kalan bizler için adaylığını koymuştur eminimki kendisi bizzat bu göreve talip olmuştur dayatma kumpas vs değil yani boşa kurmayalım. Biz Malatyalılara düşen parti gözetmeksizin bizim sorunlarımız ile uğraşacak ilgilenecek yegane adayı Belediye başkanı yapmaktır. Lütfen unutmayın CB seçmiyoruz belediyecilik yerel bir konudur Vekillik süresi boyunca tabiri caizise yanlız kurt olarak bizi omuzlayan bu insanı bizlerde omuzlarımıza alıp Büyük Şehir Belediye Başkanı yaparız dileklerimle. Lütfen sahipsiz kalan şehrimizin adını duyurmak için tek çırpınan insana sahip çıkın Belediye seçimleri Particilik değildir lütfen!
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Tarafsız (2 ay önce)
    Bu CHP İbrahim gezer‘e destek çıkıyor bağımsız belediye başkanı adayına gizliden gizliye. sırf ak Parti ve yeniden refah Partisi’nin oylarını azaltıp aradan sıvışmak için biliyoruz görüyoruz ne yaptığınızı anlıyoruz. bu millet size meydan vermez göstermelik videolar çekip göstermelik gezmeler tozmalarla halkın gönlüne giremezsiniz
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Ne diyon sen (2 ay önce)Tarafsız isimli kullanıcı yorumuna
    Zirvalamanin zirvesine cikmissin
    %76
    %24
    Yanıtla
  • sonra da birileri kalkıyor benim oyum ile çobanın oyu birmi dediğinde bi taraflarını parçalıyorlar haklı kadın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halayın başına geç
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Müthiş bir zekasın bravo bizde gece gündüz düşünüyorduk acaba altta yatan sebep ney diye ,ben ve ailem küçük bir millet olarak Veli Ağbabaya oyumuzu vereceğiz.her zaman her yerde sesimizi duyurduğu için takım elbiselerini giyip elinde telefon yanında 20 koruma ve yalaka takımıyla gezmediği için girdiğimiz normal bir mağaza,market bakkalda vb karşımıza çıktığı için,kibirlenip insanları ötekileştirmediği için seçildikten sonra Ankara fink atıp buraları unutmadığı için ve hakkında şu arsaları kapatmış vs gibi dedikodu da olsa bir şey duymadığımız için ..............
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halk (2 ay önce)
    Biri Deprem de dahi Malatya'ya gelmeyen şimdi oy için Malatya'yı gezen, daha seçilmeden başkan gibi davranmaları, ikametgahı dahi malatya da olmayan SAMİ ER, Diğeri 6 Şubat sabahından itibaren ayrılmayan, elleri ile erzak dağıtan, temasları ile çadır kent kuruan VELİ AĞBABA. OYUMUZUN RENGI BELLİ
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Emre (2 ay önce)
    Koca chpnin malatya gibi büyük bir şehirde mevcut milletvekili dışında adam bulamayıp milletvekilini aday yapması çok büyük rezillik. Şimdi seçilse milletvekilliği de düşecek komik bir karar
    %25
    %75
    Yanıtla
  • ne içiyorsunuz ne yiyorsunuz şimdi sizin oyunuz ile benim oyum bir olacak vay be.vekilliğe geri dönebiliyor.sen git oyunu ver kime vereceksen.ben senin ile aynı partiye oy vermemenin haklı gururunu yaşıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Batu (2 ay önce)
    Kazanmasını canıgönülden isterim hayırlı olsun çok yerinde bir karar
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Yusuf (2 ay önce)
    En doğru karar Veli Ağbaba Malatyanın öz evladı.Birileri gibi dışardan getirilen değil.Size bir anımı aktarayım.Geçen yıl 6 şubat depremin ilk günü.Akşam doğa avm nin önündeyiz.herkes panik halinde.Ekmek,su hiç birşey yok.Hiç bir belediye,valilik yetkilisi yok.Yani insanlar kaderiyle baş başa.Gece saat 1 gibi Veli Ağbaba kamyonetle gelip İnsanlara ekmek,su yemek dağıttı.Böyle iyilik timsali bir insanın hakkını nasıl inkar edelim.Çok sevindim.Sayın Veli Ağbaba ve Malatyamıza hayırlı olsun.İnşallah kazanır.Bir değişim olsun.Herkese selamlar.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • ALİ TOY (2 ay önce)
    Başarılar dileklerimle
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Hayırlı olsun. Veli Ağbaba'ya başarılar dilerim. Demokrat Partinin yalan ve iftira kampanyaları ile CHP çizgisinden kopan Malatya inşallah yeniden Cumhuriyete ve demokrasiye sahip çıkar ve Veli Ağbaba'yı Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçer.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • ALİ TOY (2 ay önce)
    Sayın veli Ağbaba kendi ilçemin adayı kutluyorum Hedefde başarıya ulaşır dileklerimle kutluyorum Başarılar dilerim
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Öz Kernekli (2 ay önce)
    Veli’yi abiyi haksız eleştirenler, bakın bunun anlamı şu; tasfiye tam gaz devam ediyor. Yav bu partinin içinde garip bişeyler oluyor. Sanki içerde partiden bağımsız bir yönetim birimi var.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Eki (2 ay önce)
    Herkesimden oy alabilecek en iyi adayı gösterdi CHP Malatya için çalışan mecliste Malatya için elinden geleni yapan Malatya'nın tek vekiliydi.yolun açık olsun
    %79
    %21
    Yanıtla
  • malatya sevdam sivas gurbet (2 ay önce)
    çok ama çok mutlu oldum sayın ağbaba helal olsun çok dogru bir karar almıs oyum ağbaba'ya
    %78
    %22
    Yanıtla
  • New Malatya (2 ay önce)
    Sonunda Malatya’nın hakkını söke söke alacak bir aday. Son konut teslim edilene kadar, projeler bitene kadar, Malatyamız eskisinden güzel olana kadar kavga dövüş söküp alacağından hiç şüphem yok umarım sayın malatyalılar bu fırsatı tepmez artık partiye değil adaya oy verir. Her fırsatta sizi savunan insanları, projesiz seçimden seçime malatyaya uğrayanlara değişmeyin. Umarım zaten kazanacağız diye Malatya’ya hiç bir plan proje uygulamayanlar gerekli dersi alır. Olumsuz düşünen arkadaşlar Kayseri, Diyarbakır, Samsun, Antep gibi anadolu şehirlerini görünce Malatya’nın 20 yıldır yerinde saydığını anlarsınız. Yollar, tramvaylar, fabrikalar, toplu konutlar daha neler neler bizde ise 20 yıldır bi çevre yolu yapacaklar aha seçimden seçime sadece ihale yapılıyor
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Öz malatyalı (2 ay önce)
    Artık dayatma başkan istemiyorum,hayatım da ilk defa chp oy verecem
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Muzaffer (2 ay önce)
    Geçmişte Ak partiye oy veren biri olarak şimdi oyum Veli Ağbaba’ya Malatya’ya güzel şeyler yapacağına inanıyorum
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hakkı kumpas (2 ay önce)
    Veli Ağbaba, bu seçimi kaybederse. CHP de Veli Ağbaba devri kapanmış olacak. Veli Ağbaba ya kumpas kurulmuş. Demedi demeyin
    %31
    %69
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (2 ay önce)
    Oyum kayıtsız şartsız Veli Ağbaba ya
    %79
    %21
    Yanıtla
  • murat (2 ay önce)
    adam gibi adam Allah Celle Celaluhu Yolunu açık estisn
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mahalle sakini (2 ay önce)
    Ağbaba olmsaysı,belediye bizde deprem yok diyecek kadar hükümet yalakasıydı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (2 ay önce)
    Yıllardır süregelen güç sahibi iktidarın süsleyip koltuğa oturttuğu, yalaka goygoycuların sabah akşam yücelttiği senin benim gibi insanların karşısına muhalefet Malatya da ilk defa dişli bir rakip çıkarttı şimdi seçim benim için enterasan hale geldi heyecanla sonucu bekleyeceğim.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Sedat (2 ay önce)
    Bağımsız aday olsaydı kesin kazanirdi
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Selahattin (2 ay önce)
    Malatya’ya değer veren, her kesimden oy alması gereken tek isim. İnşallah başarır ve Malatya da bu düzeni bozar. Tek sıkıntı kazanırsa çalıştırırlar mı ?
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Encümen. (2 ay önce)
    Sayın Veli Ağbaba seçimi ve tüm encümen üyelerini kazanacaktır. akp by by by Malatya'ya dan..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hekimhanlı (2 ay önce)
    Kıymetli CHP'li dostlarım; Biz bu seçimlerde İl Genel Meclisinde kesinlikle CHP'ye oy vereceğiz. Ancak CHP Büyükşehir Belediyesinde CHP adayına kesinlikle oy vermeyerek (zaten kazanma şansı %0) yıllardan beri liste başı yazılan kişiden de böylece Malatyalılar olarak kurtulmuş olacağız. Hangi cesaretle aday olma cüreti gösterdiğini gerçekten anlamak zor. Bakalım Arguvan ve Hekimhan'da ne kadar oy alacaklar. Malatya'da İl yönetimi değişmediği sürece bir vekilin iki olması mümkün değil. Ben bir CHP'li olarak ve hayatım boyunca Atatürk'ün aydınlık yolu ve CHP'nin 6 Oku için mücadele ettim ve mücadeleye devam ediyorum. Artık Malatya da CHP'ye yakışan MV'lerin seçilmesine gereksinim var. CHP'liler bu ülkede Laik ve Demokratik Cumhuriyet kuruluncaya kadar mücadele etmek zorundadır. Bu ise bilgi, görgü ve bir vizyon sahibi kişilerle olacaktır. CHP esnaf, bakkal ve tüccarların partisi olamaz.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Algı yapma Hekimhan...
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Kurşunlu canavarı (2 ay önce)Hekimhanlı isimli kullanıcı yorumuna
    Chp Esnaf, bakkal ve tüccarların partisi olamaz. Ne kadar bilinçsizce yazılmış bir cümle senin mesleğinin ne olduğu önemli değil önemli olan bu vatan için ne yaptığın maalesef bu cümlelerinden anladığım senin kendine bile hayrın yok vatana nasıl olsun Hekimhan bildiğin köy köy sen hala uyu
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Siz ÇIKARCILAR bu partiyi hep boyle zor duruma dusuruyosunuz. Yalniz hrkimhanda arguvanda degil ülkenin bir cok yerinde şu an aday gosterilmeyenler bir bir istifa ediyor protesto ediyor. Yahu ayiptir ayip nankorluk etmeyin. Benim hic bir partiden zerre kadar cikarim olmadi hayatim boyunca. Ne dusunuyosak bu vatan icin devlet icin. Ama sizler öyle degilsiniz iste. Malatya tarihinin en guclu adayini cikarmis parti burda halen bencillik yapiyosunuz. Sonra da hak ettiginizi yasiyorsunuz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Haci (2 ay önce)
    CHP ye hiç oy vermedim ama bu dafa Veli Agbaba için vereceğim..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • OpTiMiST (2 ay önce)
    Malatya da AKP nin oyunu bölecek güçlü adaylar var.Eğer Veli Ağbabayi gösterirlerse CHP nin eli güçlü olur.Gerçekten icraate gücü yetmese de adam her zaman sahada kendini gösterdi.Malatya da bu seçimde kritik döngüye girdi
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Burak (2 ay önce)
    Zor günümüzde yanımızda olan Veli Ağbaba ya tam destek.dışardan getirilen dayatma adaylar yerine sürekli Malatya'nın ve malatyalinin sesi olan Veli Ağbaba kazanır inşallah
    %78
    %22
    Yanıtla
  • güzel (2 ay önce)
    Helal olsun Veli Ağbaba'ya kimseye oy vermeyecektim ama depremde tek çalışan tek başına heryerde olan tek kişi. O kadar iktidardan mv var kimse ortada yoktu. Belediye desen zaten hiç yok. Ama bizim millette akıl zaten yok.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Bağışlayın gündemden uzak kalmışım Malatya için ne yaptı acaba öğrenmek için soruyorum İnşaat malzemesi almaya gitmiştim bir yere fiyatlar çok yüksekti indirim yapmıştı da benim mi haberim yoktu
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Ak lar napti şimdiye kadar sayın kaşarlı bir tost,birde demli cay
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Deprem zamanı eli ile erzak dağıtan, çadır kentler kurduran biri... Diğer aday gibi depremde dahi Malatya ya gelmeyen şimdi oy için gelen biri değil
    %75
    %25
    Yanıtla
  • senin vekillerinden 2 si depremin 3, gunu izmir sahilinde iken bu adam ayrım yapmadan 2 tır battaniye çocuk giysilerini elleri ile dağıttı temellide
    %67
    %33
    Yanıtla
  • mehmet adalı (2 ay önce)
    Vay be ilk defa Malatya için çalışabilecek biri var ve akp dışında birinin kazanabilme ihtimali var. Millet fırsatı tepecek mi yoksa eski tas eski hamam mı diyecek. Ders olmuşmu Malatya ya göreceğiz hep birlikte. Hayırlı olsun.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Bakalım (2 ay önce)
    Kim hangi partiden aday olursa olsun Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt açıkara yine Akp kazanır.Değişim olması iyidir lakin Malatya artık o cesur insanları kaybedeli çok oldu.Minimum 3 seçim daha adaya bakılmaksızın ezici üstünlükle kazanırlar. Yeni nesillerde bir ihtimal değişiklik olur. Kendinizi kandırmayın. Sorun Veli, Ali, Ahmet ,Mehmet değil farketmediniz mi daha. Sorun süzme ikiyüzlülük ve cehalet...
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Sabri (2 ay önce)
    Veli bey ekmek su dağıttı depremde oylarımızı ona vereceğiz .Diğer adayları tanımıyorum ama Veli beyi tanıyoruz zor günlerde yanımızda oldu yolu açık olsun.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hulusi (2 ay önce)
    Doğru bir aday Oyum veli Ağbaba ya
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 ay önce)
    Öncelikle sayın vekilimiz için adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyorum, deprem süresi boyunca sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ile sahada olan, deprem yaşayan halkımızın içinde bulunan bir siyasetçi, Malatyamız için hayırlı olmasını diliyorum.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • sayın belediye başkanınız maalesef sahada varmış gibi görünmekten başka bir işi yoktu... Vali Ağbaba ile karıştırmayın ve aynı kefeye koymayın
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Kimmiş o sahada olan büyükşehir başkanın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Duayen (2 ay önce)
    Doğru tercih hızlı sonuç.Veli ağbaba malatya için çok doğru bir tercih.malatyalılarda umarım ayaklarına gelen bu fırsatı tepmez.mevcut yapın değişmesi adına çok önemli.kız tarafı olan selahattin gürkanın tüm destekçilerinide sahneye davet ediyorum.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Abdulkerim (2 ay önce)
    Veli Ağbabanın Malatya büyük şehir aleyhine muhalefet yaptığını hiç duydunuz mu? Uygunsuz binalarına ruhsat alıp güzel güzel o tur du.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Doğru karar. (2 ay önce)
    Doğru bir karar.İddia ediyorum Malatya’yı kılcal damarlarına kadar bilen başka hiç bir kimseyi bulamazsınız.Zaten Malatyalı Ağbabayı seviyor.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Adamsızlığın nirvanası 90 yıllık parti aday bulamıyor.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Furkan (2 ay önce)
    Malatya aksiyonun merkezi oldu.kartlar yeniden dağılacak. Veli ağbaba sahaya Aktif girer ve birebirde Sami Er ile karşı karşıya geldiği yerde siyasi deneyimi ile Sami Er i alt edecektir. İbrahim gezer ile kan kaybeden ak parti bir de güçlü bir Bilal Yıldırım tehlikesi ile karşı karşıya iken chp nin bu hamlesi Ak partide çok su götürür. Malatya daki siyasi dengeyi bilmeyen ölçmeyen tartmayan Ak parti il teşkilatı ve vekiller chp den de oy alabilecek Selahattin Gürkan ı gönderince ağbaba da kendisine güvenli bir şekilde sahaya çıkıyor. Sami Er in işi zor. Hem Bilal Yıldırım ile hem de derpremden sonra Malatya da sürekli her yere koşan bir Veli Ağbaba profili ile savaşmak kendisini yıpratacak. Bu kez Herkes çok terleyecek hem de çok. Bu kez Malatya genel başkanların savaş meydanı olacak. Hem Fatih Erbakan Hem Özgür Özel Hem de Tayyip Erdoğan malatyada miting yapmak durumunda kalacaklar.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Yakıncalı (2 ay önce)Furkan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen çok iddaa oynamışsın kardeş belli ama burası bundesliga değil malatya
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Sen Malatyayı hiç tanımamışsın
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Yani diyorsunuz ki bunların hepsi hikaye malatyalı atar tutar ama sandıkta yine tıpış tıpış gider ak partiye oyunu verir çıkar değil mi doğru mu anladım. O da Malatyalıların bileceği iş demek ki herkes memnun. Herkes memnunsa ben memnunum vallahi sefam olsun
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Bakma sen bağırırlar çağırırlar,oy zamanı gidip aynen oy kullanırlar.Seçim bittikten sonra gene ah vah diye şikayet ederler.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • mehmet (2 ay önce)
    ağbaba deprem sürecinde hiç durmadı, hiç susmadı. malatya'nın belediye başkanlarından vekillerine kadar herkes bir kenarda suspus otururken feryat figan malatya'yı anlatmaya çalışıyordu. bütün malatya buna şahit olur. fakat yine de oylar reise. müstehakımız ne ise Allah da bize onu veriyor.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • İşte bu kafa oldukça Malatya değişmez . Adamı öv öv sonda oylar reise! Yahu partiye değil bir kerede şu yerel seçimlerde kişilere oy verin be
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Fatih (2 ay önce)
    Malatya'yı adım adım bilen içimizden biri CHP li değilim ama oyun AĞBABA YA
    %77
    %23
    Yanıtla
  • hakkı (2 ay önce)
    akp kazanır
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Dilekli (2 ay önce)
    Ağbaba %25’i geçemezse chp’yi bıraksın bu işi bilenler yapmak isteyenler gelsin yıllardır artık yeter
    %68
    %32
    Yanıtla
  • SinanA (2 ay önce)
    Depremden sonra ilk ekmeğimizi Ağbaba sayesinde yiyebildik. Allah razı olsun. Büyükşehirde oyumu kendisine vereceğim.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Hasan (2 ay önce)
    Tepeden inme adayları yrp ve akpartinin olduğu için,oylar depremde hergün burda olan ağababaya
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Zarif Bir Adam (2 ay önce)
    Veli Ağbaba ile siyasi görüşlerim taban tabana zıt ama ben oyumu ya Veli Ağbaba'ya ya da İbrahim Gezer'e vereceğim. Veli Ağbabayı depremin 2. Günü Yeşiltepe'de elleri cebinde üstü başı kirli(!) herşeyini kaybetmiş edasıyla gördüm. O görüntü aklımdan gitmiyor şehrin yıkılması gerçekten onu da yıkmış gibi duruyordu. Ki zaten sonraki günlerde Malatya'yı deprem gündemine sokan da kendisiydi. Diğer Malatya milletvekilleri sağolsunlar bizden uzakta depremden 2 hafta sonra tertemiz, marka elbiseleriyle boy göstermeye başladılar. Sami Er'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Yahu Sami Bey sen belki de bütçesi Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden bile fazla olan Türkiye'nin en büyük ilçesinde belediye başkan yardımcısıydın deprem oldu hiç mi aklına Malatya gelmedi. Hiç mi demedin bura benim memleketim belediyeyi seferber edeyim. Vallahi nasip işi sizin bir şişe suyununuz Malatyalılara nasip olmadı. Van'ın küçük ilçe belediyelerine bakıp utanmadiniz mi? Onlar da AKP'li sen AKP'lisin. Allah onlardan razı olsun ama senden biz razı değiliz.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Harika bir yorum
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mahşeri yaşadık geçen sene, bu kez hiçkimse unutmasın bari ogün öğrendiği ak kara neymiş kimmiş biz bir değil çok musibet yaşadık, akıl başa gelse bari. Kimsenin cennette tapu verme yetkisi yok bunu unutma ey Malatyam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gercekten harika bir yorum. Ama maalesef bizm halkımız gormez gormez. O yuzden kimseye uzulmuyorum herkes hak ettigini yasar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barguzulu (2 ay önce)
    Aday gösterecek kimseyi bulamadılar . Seçime günler kaldı ne bir çalışma ne bir ziyaret böyle mi aday oluyorsunuz ? Yazık ki bitirdiniz Chp’yi . Nasılsa kankan Özgür Özel’de yerin garanti . Yine gelir vekilliğe devam edersin.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Boş yapma
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Veli Ağbaba ziyaretlerinide , çalışmalarınida deprem zamanı fazlasıyla yaptı.sen rahat ol
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Bir önceki seçimde Soner Gökçe bile %23 oy almıştı, bakalim veli ne alacak, özellikle arguvan ve hekimhan oy oranlarını merak ediyorum.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Berke (2 ay önce)
    Bugüne kadar hep ak partiye oy verdim ama artık istemediğimiz tepeden inme kendini bilmeyen adaylara oy vermiyeceğim ilk defa chp ye oy vereceğim oda veli ağbabanın depremde yaptığını gördüğüm için parti için değşl şahsiyeti için bu oyu vereceğim diğer aday depremde geçmiş olsun bile demeyen aday kalkıpda buna oy vermek nankörlük artık bi akpye ders verme zamanı geldi malatyayı çantada keklik gözüyle gördükleri artık yeter bizi savunacak bizimle halk gibi olacak birini istiyoruz o yüzden veli bey diyorum
    %76
    %24
    Yanıtla
  • malatyalı (2 ay önce)
    chp aday gösterdiği için suçlanır.(deprem yıkım sorumlusu chp il meclis üyeleri iddia edilir) bunun üzerinden siyaset yapılarak %70 oy daha da artarak akp kazanır.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Hasan (2 ay önce)
    Ha şöyle, in meydana endamini görelim, rant belli ki Veli'nin de iştahını kabarmış, ne de olsa inşaatçı...
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (2 ay önce)Hasan isimli kullanıcı yorumuna
    Yediğiniz yeter başkasıda nasiplensin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Halk (2 ay önce)
    İşte oy kullanmak icin bir sebeb hadi hayirli olsun insallah.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Avukat Tahsin Yaşar (2 ay önce)
    1-Evet CHP için iyi bir tercih ama seçime 40 gün kalmış çok geç... Kaybeder.. 2-Akp malatya kemik oy kitlesi en fazla yeniden refah partisine tepki oyu verir ama CHP ye oy vermez. 3-Yeniden refah partisi sahada 1 yıldır çalışıyor. 4-Seçim YRP ile AKP arasında geçer 5-Yeniden refah partisi oyunu arttırır. Veli bey kaybeder ve kendini harcar...
    %32
    %68
    Yanıtla
  • Beyefendi, sandık kabinine girene kadar herşey değişebilir, insanlar belediye seçimlerinde bugüne değin "hatıra oy verdi" bu seçimde de verecekmi yok "hatır yerine" başka değerler mi devreye girecek onu göreceğiz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • AKP Sami Er'i değil, ceketini koysa % 70 alır. Maalesef Malatya yı tanımamışsınız.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Avukat Tahsin Yaşar (2 ay önce)Abdullah isimli kullanıcı yorumuna
    Aynı şeyleri söylemişiz. Ben de geçen seçim milletvekili adayı idim. Boyumun ölçüsünü aldım CHP aday açıklamakta cok geç kaldı. Yeniden refah partisi sahada çok iyi ama kazanamaz. AKP enkazda bile %69.26 idi Veli Ağbaba değil İsmet Paşa aday olsa yine AKP kazanır. OY ATMİYCAM. NE HALLERİ VARSA GÖRSÜNLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Asgari adam (2 ay önce)
    Veli ağbaba tek başına Malatya ya yeter, gerçekten sağ görüşlü biri olarak söylüyorum veli ağababa akp ye geçse heykelini diker akp. Unutmayın bu yerel seçim sağ sol demeden size hizmet edene oy verin . Ben şahsen akp den başkasına oy vermedim ama oyum ağbabaya
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Kaleli (2 ay önce)
    Oylarımız ağbaba ya
    %71
    %29
    Yanıtla
  • MALATYALI (2 ay önce)
    İlk defa CHP ye oy vereceğim. Akpartinin dayatma adaylarını kabul etmiyorum.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Porgalı Pala Dayı (2 ay önce)
    Sevgili Malatya basını üstünüze düşeni yaptın akı karayı her şeffaflığı ile gösterin. Bir anket açarsanız biz de kamuoyunun nabzını takip etmiş oluruz
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Delikanlı (2 ay önce)
    Yakışır.Gerçek Malatya lı,Malatya sevdalısı Allah yolunu açık etsin.Allah nasip ederse ilk kez Chp ye oy kullanacağız ailece.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ibram (2 ay önce)
    Veli başkan, ibocanı desteklemekten vazmı geçtiniz. Adamcağız şimdi 1000 oy alsa iyi. Harcadığı paraya yazık. Tabi kendi parasıysa
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Atakan (2 ay önce)
    Parti olarak düşünmezse Malatyalılar deprem sürecinde sahada olan tek aday Veli Ağbabadir. Milletvekilliğinde oy vermedim ama belediye başkanlığında depremzede olarak Veli Ağbabaya oy verecem. İlhan geçit depremden sonra tayin isteyip İstanbul'a gitmiş Malatya dan kaçmış bir kimsedir Malatya nerede hizmet edecek
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Biri büyükşehir biri Yeşilyurt belediyesi yorum yaparken zahmet olacak ama haberi okuyun bari. Ve ayrıca iftira atacağınız zamanda bı zahmet kişi hakkinda biraz bilgi sahibi ol kulaktan duyma bilgilerle hareket etmelim.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Hakan bey internete İlhan geçit yazin İstanbul bezmialem üniversitesi diye çıkacaktır hemde kac ay öncesinde gitti secmeni inanmak istemez iftira derler ama ilce adayi da olsa memleketi terk eden biri desteklenmez
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Mehmet (2 ay önce)
    Malatya da değişim zamani
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Vatandaş (2 ay önce)
    Ufff çok fena ortalık karıştı vaziyet alın diyecemde bişey değişmez malatyada hadi iyi günler
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (2 ay önce)
    yenileceğini bile bile aday olacak kimseyi bulamayınca Ağbaba mecburiyetten aday olmuş işte. feriştahı gelse alacağı oy %25 bile değil. Ağbaba kaybedince nasılsa milletvekilliğine devam edecek herhangi bir zararı yok yani. Ak Partimiz bu sefer de en az %70 oy alarak ezip geçecek bu muhalefet adaylarının alayını. çok şükür Ak Partimiz hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerinde şampiyonlar ligi gibi bir kadro oluşturdu. Sami Er başkanımız sayesinde şehrimiz çağ atlayacak, ülkedeki sayılı örnek şehirlerden birisi olacak hamdolsun.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Sakin ol şampiyon
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Ak partin ne yaptı bu şehre de bu kadar yalakalık yapıyorsun. Deprem zamanı o ak partinin hangi vekili, veli ağbaba kadar sahadaydı. Kaç tanesi Malatyalının derdini derman oldu. Bir de sayılı örnek şehirlerden olacak demişsin ahahahahha hiç güleceğim yoktu. Gerçeğe gözünüzü bu kadar kapatmayın
    %82
    %18
    Yanıtla
  • senin gibiler olduğu sürece bizim memleket düzelmez,arkadaş AKP milletvekilleri depremde varmiydi yok belediye başkanı yok,ben sağ görüşlüyum ama agbaba olmasa Türkiye malatya da deprem olduğunu bilmeyecekti neredeyse AKP siyasiler yüzünden
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Murat Kurum İstanbul milletvekili şu anda. Bende onu merak ediyorum Binali Yıldırım'ın İzmir'i gibi.... Adam Malatya'yı görmemiş aday olunca keşke erken söyleseydiniz depremde kendimi göstereyim dedi. Allah yöneticilerimize göre afet verirdi düne kadar şimdi kişi yok parti var.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Doğru ya 22 yıldır ikdidar partisi Malatya da cağ Atlattıya
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Beyefendi haklılar, geçmiş en az 4 dönem belediye başkanı Cibuti partisindendi iyi yönetemediler ve bu duruma dur demek için iktidar Sami Er beyefendiyi Malatya ya "Gerçek belediyeciliği" göstersin diye gönderiyor, reklam yaparken ve överken ölçülü olmak lazım, e sizde haklısınız bazıları için dünya menfaat dünyası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok üzgünüm, ama gerçek bu maalesef arkadaşlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet turan efendi senin adamlara bir sor bakalım kuzey çevre yolu ne olmuş? 2 haftadır kuzey çevre yolu bitiyor diye fotoraflı haber çıkmadı hasta filanlar mı durumları nasıl?
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakan (2 ay önce)
    CHP Malatya büyükşehir ve Yeşilyurt tarafına aday bulamadığından dolayı zorunluluk gereği syn vekili çıkarmıştır. Şansı %0 olan vekilin sadece koruyacağı tek şey oy oranıdır. Kendi şahsi fikrimce zaten Syn Vekil olmak istememiştir. Parti üst yönetimi zorunluluk haline getirmiştir. Sonuçları tahmin etmek zor değil , sonuç belli sadece sahada ekstra koşturarak yorulacak ve seçimlerden galip çıkamayarak kendi isminide CHP de bitirmiş olacaktır. Etme bulma dünyası... Birçok adayın kaderiyle oynayan, liyakati değil adamcılığı ön planda tutan Syn vekil seni de partin işte bu şekilde yok edecekti. Bunu göremediniz , ah aldınız sonuç ortadadır. CHP bitmiş ve tükenmiştir. iyi partiyi yanında bulamayan CHP bu saaten sonra ancak demlenir. Başkada bir şey olmaz. Geçmiş olsun. Hz. Alinin sözü Haklı olmak kadar Haklı kalabilmekte önemlidir.
    %41
    %59
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (2 ay önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Bende senin gibi iddialı konuşayım, CHP, Malatya seçim tarihinde kazansın kazanmasın en yüksek oy oranlarından birini alacak.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Atıf bende sana lütüfta bulunayım. Haticeye değil neticeye bak :)
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (2 ay önce)
    şu aday olanlar kaybedince memuriyete, vekilliğe, müdürlüğe, kaymakamlığa, valiliğe geri dönemesin. bu kanunun değişmesi lazım.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mustafa (2 ay önce)
    Depremde malatya'yı terk etmeyen hala bugün olmuş depremle ilgili malatya'nin sesini duyuran Malatya'nın tek siyasi vekili başarılar diliyorum
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Yaşar KARAASLAN (2 ay önce)
    Doğru bir tercih Kazanırız, kazanmayız önemli değil. ama dışardan ithal, partinin tozunu yutmamış, ne idüğü belirsiz aday yerine, partiye yıllarını vermiş üstelik iddialı bir arkadaşın aday gösterilmesi bence doğru bir tercih. Hayırlı uğurlu olsun.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 ay önce)
    Çok sevindim bu habere selahattin başkandan sonra bu şehri idare edecek tek aday sizsiniz. Oyum sizedir Can Veli.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • mehmet (2 ay önce)
    hadi bakalım görelim ne kadar oy alacak. Barış beyimizde Veli beyimizde boyunun ölçüsünü alacaklar.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Oktay (2 ay önce)
    Başarılar Malatya nin delikanlısı.umarim herşey gönlünce olur. Yardimlarin unutulmaz
    %72
    %28
    Yanıtla
  • çavuşoğlu (2 ay önce)
    Tebrik ederim tek başına muhafelet yaptı yıllarca.Partizanlık yapılmazsa ve kazanırsa çok şey kazanırız (eski Akpli)
    %71
    %29
    Yanıtla
  • VARGAS (2 ay önce)
    Bu durumda CHP'nin Malatya milletvekili kim olacak acaba bilmediğimden soruyorum?
    %49
    %51
    Yanıtla
  • haberi okursan kimin olacağını da öğrenirsin.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • hkb (2 ay önce)
    Hayirli olsun Veli bey ama unutmayin agzinizla kus tutsaniz, Malatya yi ihya etseniz.. hic inanmiyorum rakip parti secmeninin size oy verecegini... basarilar diliyorum
    %66
    %34
    Yanıtla