SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çiftçimizin Her Zaman Yanındayız"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, parti İl Başkan Yardımcısı Kamil Biter ve partililer ile birlikte Yazıhan ilçesini ziyaret ederek bir dizi temaslarda bulundu.  

İlçede ilk olarak Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü ziyaret eden Kahtalı, Başkan Öztürk'ten ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kahtalı, daha sonra belediye binasında muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Burada bir konuşma yapan Kahtalı, Meclisin tatile girmesi ile beraber sahaya indiklerini ve ilçe ziyaretlerini sürdürdüklerini kaydetti.

Yazıhan'ın önemli bir tarım merkezi olduğunu belirten Kahtalı, "Boztepe Barajı ile beraber Yazıhan en az 10 kat değerlendi. Yazıhan tam bir tarım merkezi, üretilen ürünler tüm Türkiye'ye gidiyor ve Yazıhan sadece Malatya için değil  tüm Türkiye için önemli bir yer. Pandemide özellikle tarımın kıymeti çok iyi anlaşıldı. Yazıhan'da yoncadan tutunda tahıla kadar her şey yetiştiriliyor. Biz de hükümet olarak çiftçimizin her zaman yanındayız. Sadece 2021 yılında buradaki çiftçilerimize 30 milyon TL destek verdik. İnşallah bu desteği artırarak devam ettireceğiz. Yazıhan'ımıza bugüne kadar çok büyük hizmetler yaptık. İnşallah Allah nasip ederse bu yıl ilçemizdeki evlerde doğalgaz yanacak.TOKİ buraya 79 konut yaptı. Yatırımlarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Biz bugüne kadar Yazıhan'ın talebi ne olursa olsun ötelemeden her talebi yerine getirmeye çalıştık. 3 yıl içerisinde Büyükşehir Belediyesi 200 kilometreyi geçen yol yaptı, 110 kilometrede altyapı yaptı. Bunlar önemli hizmetler. İnşallah daha da iyilerini yapacağız" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • hasan (1 yıl önce)
    seçimde görüşecez hiç merak etmeyın Allahın Adaleti büyüktr mahşerde görürsünüz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • durucasulu (1 yıl önce)
    Yazıhanlı bu resimleri gayet iyi biliyor aslında Ayçiçeği çiçekteyken daha güzel çıkardı..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İsmail (1 yıl önce)
    Sayın vekil çiftçiyle dalga geçme ne kadar destek oldunuz ben size açıklayayım benim 300 kök kaysim ver 520 TL destek verildi 60 ağaçlık bahçeme tarsim sigorta yaptırdım paket olarak 2500 TL verdim %96 don hasarı verildi poliçede yazan 19800 TL hasar tutarı 19.000 TL ödenmesi gerekirken bana ödenen 8000 TL bumu sizin desteğiniz ağam bizimle eğleniyor..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halit (1 yıl önce)
    Çiftçinin de halkın da esnafın da kanını sömüren sefasını süren sizin gibiler gerçi sizinde suçunuz yok sizi biz böyle yaptık ama Allah'ın izniyle az kaldı 45 yaşındayım Malatya da böyle bı şey olmadı marketlerde. Şeker yok varsada sınırlı ve fiyatı nerdeyse servet oldu kim yaptı bunu acaba
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Murat TURCAN (1 yıl önce)
    Birakin yanimizda durmayi şekere yaptigin alelen ortada koseyi dondunuz milletin sirtinda reise en buyuk zarari vuran bizim partinin millet vekilidir.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Hâlâ reis diyor yav.AKP millet vekili aday listesi HDP genel başkanı onayından mi geçiyor?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • köylü (1 yıl önce)
    bunuamı stoklayacaksınnnızzzzzzz.............tabi milletimiz cabuk unutur...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Aman yarabbim.bir hale gidin de çiftçi kalmış mı malatyada
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    aboo bu seferde ay çiçeğine göz dikmiş yandık
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Zorto (1 yıl önce)
    Yew sen ne diyorsunuz.sen olmasan Kahtalı yazihan li acinda olecek
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Doğru söylüyorsun vekilim reis her zaman çiftçinin esnafın yanında olmuştur.lakin fırsatçılar varya stokcular bide onlar yüzün den ülke bir türlü kalkinamiyor .bugün şekerin 250den 1250cikmasina sebep olanlar ciftctlermiydi esnaflarmiydi yoksa sizin gibi fırsatçılar miydi.eger sen çiftçiyi dusuyorsan 1250sattigin şekerin yarı parasını cifciye hibe et...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bu vekili o makama gelmesini onaylayan ve hala o makamda tutan kim acaba ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Şimdi de ayçicek el at ayçiçek yağını 500 TL çıkar şekerde yapdığın gibi senin sayende şeker 1250 TL mutlumu sun
    %97
    %3
    Yanıtla