SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çınar'dan, 'Zaten Başka Bir Şey Söyleyemezsin' Dedirten Açıklama!

Çınar'dan,  'Zaten Başka Bir Şey Söyleyemezsin' Dedirten Açıklama!
A- A+ PAYLAŞ

Bingöl merkezli bir organizasyonla Yeşilyurt Belediyesi'nin kullanılarak düzenlenen gri pasaportla 90 kişinin iki partide yurt dışına gönderilmesi ve bunların geri gelmemesi skandalının yanı sıra sahte UNESCO ödülü, eşinin özel kalem üzerinden sınavsız memur yapılması, aile şirketinin belediye ile ilişkileri, imar faaliyetleri, depremde hasar gören inşaatlar, yine belediyedeki bazı kişilerin sahte evraklarla belediyeye ait arsaların satılması nedeniyle adı geçmişte olumsuz haberlerle gündeme gelen Mehmet Çınar'ın, yeniden aday gösterilmemesi üzerine yayınladığı sosyal medya mesajı ‘eli mecbur’ yorumu yaptırdı.

2019'da Yeşilyurt İlçesi'nde belediye başkanı seçildikten sonra, ilçenin adının olumsuz haberlerle gündeme gelmesine neden olan, 31 Mart 2024 seçimleri için yeniden aday gösterilmeyen Mehmet Çınar'ın, sosyal medya hesabından yayınladığı,  partisine tam bağlılık ve aday gösterilen İlhan Geçit'e tam destek mesajı, "Zaten adının karıştığı olaylar nedeniyle partiye küsmesi söz konusu bile olamaz. Hakkındaki onca iddiaya rağmen herhangi bir yaptırımla karşılaşmayan Mehmet Çınar'ın, aday gösterilmemesine tepki göstermesi halinde başına gelecekleri tahmin ettiği için partisine tam destek, tam bağlılık mesajı vermekten başka bir tavrı olamaz. Yoksa üzerindeki bütün koruma kalkanları yok olur, gri pasaporta tanık diye eklenmişliği bir anda sanığa dönüşür." yorumuna yol açtı.

Tüm çabasına rağmen yeniden aday gösterilmeyince, İlhan Geçit'e  tam destek veren Çınar'ın mesajı şöyle:

“Gözümün nuru, Sevdam Yeşilyurt’a 6 yıl boyunca hizmet etme şansımı sağlayan en başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı olmak üzere; bize teveccüh gösteren aziz hemşerilerimize, inanan, her zorlukta yanımda olan tüm kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Alnımızın AK’ıyla, sadece hizmet vermeye odaklanarak rekor projeler ve çalışmalarla başarı hikayesi yazdık. Üstelik bunu hırs ve çıkar beklentilerini her şeyin üstünde tutanlara karşı, şehrimizi kendisine tam bağımlı kılmaya çalışanlara karşı, kaostan beslenerek mutlak kalıcılık sağlamaya çalışanlara karşı, dezenformasyon yapanlara karşı yaptık.

Bu duruşumuzdan asla taviz vermeden yine davamız için, partimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Yeşilyurt Belediye Başkanı Adayı İlhan Geçit hocamıza da desteğimiz tamdır. Durmayacağız, duraklamayacağız, davamız belli, sadakatimiz daim…”

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Muzaffer (2 ay önce)
    Daha bunlar neki. Birde işe gelmeden bankamatik memurları var. Asıl onların hesabını nasıl verecek..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • S.* diye bayan ise gelmiyor. Ama kocası doktor veriyor raporu. Cınarın döneminde hiç işe gelmedi. 657 de bu yasal değil ama ne Yeşilyurt belediyesi nede hastane yorum yapmıyor. Herkes göz yumuyor.. İlahi adalet elbet buna dur diyecek..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abidin (2 ay önce)
    Yıldızlı süslü laflar!!! Sizlerin ne doymaz midesi, bizlerin de ne işitmz aklımız varmıy!!! Ver mehteri yürü!!! Hele eleştir de gör !!! Vah ki vah!!! Nereden nereyeee!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Etme bulma dünyası (2 ay önce)
    Belediye de Bi usulsuz lük hakkında çınarın kapısını çalıp uyarmıştık çınarda kendi ekibine sahip çıkıp bizi suçlamıştı ben ümmetin hakkını kimseye yedirmem demişti biz bunu sonra anladık Allaha havale ettim kim neyaptıysa bin katını görsün inş bilerek ve isteyerek batırdıgın firmaya yaptıgı nın bin katını yaşarsın ne edersen elinle oda gelir seninle çınar efendi bu daha senin iyi günlerin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Erol (2 ay önce)
    Bence Çınarı Halk eğitim müdürü yapsınlar.5 yıl boyunca kurs açmaktan çocuk parkı yapmaktan başka birşey yapmadı.Tabiiki yukarıda yazılan konular dışında.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Topsöğüt konutları A3/8 mağduru (2 ay önce)
    Deprem yönetmeliğine uygun Avrupa standartlarında yapıldı diyerek sattığı topsöğüt konutları ortada hep mutahitlerin yanında durdu halkın yanında değil kamuyu zarara uğrattı.Cevre şehircilik bakanlığı 2 defa ağır hasarlı demesine rağmen bize tadilat yapıp geçin oturun dediler İNSAN CANI RANTTAN KOLTUK SEVDASINDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL Mİ SİZCE
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hani bina teslim alınmamıştır. Nerde kontrolleri. Sorumlu kimse yokmu.. Gariban vatandaştan başka
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ensar (2 ay önce)
    He yav ne hizmet ağustos ayında orta hasarlı binamız için tüm evrakları teslim etmemize rağmen allaya sallaya kasım ayının ortasında ancak güçlendirme ruhsatı verdiler. Belediye çalışanlarına sıkıntı varsa binada oturmayalım sizde zor durumda kalmayın dediğimizde ,binanızda herhangi bir sıkıntı yok kısa sürede verilecek kısa süre kasım ortaları ve inşaat sezunun en sıkıntılı olduğu dönemde verdiler ruhsatı. Onunlada kalmadılar denetim firmasıya kafa kafaya verip en ufak prosedürü engel olarak çıkardılar. Üc hafta önce güçlendirme işi bitmesine rağmen oturma iznini vermediler ve halende uzatıyorlar. Bir yıl oldu halen bir düzenimiz yok elektrikle ısınıyoruz. Ben burada yazıyorum inşallah Sayın çınar ve çalışanları bu yazımı okurlar Ben onlara hakkımı helal etmiyorum. İşleri sarpa sarmak egolarını tatmin etmek evrak delisi olmak on yıllık binanın büyüklüğünü problem edip para almak için binbahane arayan siz Yeşilyurt belediye başkanı ve çalışanları insanların mağduriyetlerini gidermek şöyle dursun mağduriyetlerini kat be kat artırdınız . Bu dünyada sadece İsrail'deki siyonistler insanların çektiği acıdan zevk almadığını sizlerinde zevk aldığınızı malesef gördük
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Gölge (2 ay önce)
    Başka bir görev verilir, oradan yürür gider. Reis kimseyi unutmaz, ortada bırakmaz.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Kadir (2 ay önce)
    Sana kızgındık, eğer İlhan Geçit i destekliyorsan, ona da kızgın oluruz. Ona da oy vermeyerek kızgınlığımızı ondan çıkarırız.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • öznur çalık ve çınar (2 ay önce)
    öznur çalık ve çınar tam akp ye yakışan bakan olurlardı niye yapmıyorlar anlamıyorum
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatya (2 ay önce)
    Çınar bakan olacak kıskananlar çatlasın
    %7
    %93
    Yanıtla
  • Bakan olursa ülkeyi terkederim
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Yusuf (2 ay önce)
    Yaptıkları yanına kar kadı maalesef
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Yavuz (2 ay önce)
    Bildiğin halde başkasının hakkına girdi isen (burdan girmişsin gibi görünüyor), Rabb 'im tez zamanda senden çıkarsın İnşaAllah !
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Sarsılı (2 ay önce)
    Çınar kendi kendini bitirdi.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Tufan Tanrıverdi (2 ay önce)
    Gelecek olan Belediye Başkanı muhtemelen Sn İlhan Geçit beyefendi olacak, kanımca yapması gereken ilk iş Çınar döneminin tüm ekibinin son beş yılda mal varlıklarındaki değişiklikleri inceletmesi olmalıdır. Özellikle imarla ilgili birimlerde görev yapanların, belediye arsalarını düzmece belgelerle satanların, ruhsat işlerini takip edenlerin. Böylece hem belediyede varsa bir yolsuzluk, haksız zenginleşme, kamu zararı, rüşvet vs ortaya çıkar hem de çürük elmalar ayıklanarak işini hakkıyla yapıp çoluk çocuğuna helal lokma yedirenler ak pak bir şekilde işlerine devam eder. Geçmişin kirli çamaşırları ortaya dökülüp sorumlular cezalandırılmaz ve eski tas eski hamam yola devam edilirse değişen hiçbir şey olmaz, Yeşilyurt bir beş yıl daha kaybetmiş olur.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • AKP li herhangi bir belediyeden böyle birşey şimdiye kadar gördün mü? eğer yeni gelen öyle birşey yapacak olsa aynı gün görevden alınır. ancak başka partiden biri gelirse o yazdıklarını yapabilir.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Tek soru, gerçekten de seçilirse selefinin icraatlarını kontrol edebileceğine inanıyormusun?
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Selahattin başkan geldiğinde bir yeltendi geçmişe hesap sormaya ama basaramadi bence hiç bir şey olmaz emin olun ama bu hükümet gücünü kaybederse 15 Temmuz'dan beter oluruz o kesin Allah devletimize güç kuvvet versin kiyida köşede el ovusturanlar çok malesef
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ahmet (2 ay önce)
    Beraber yürüdünüz Siz bu yollarda Mehmet Çınar ! Yolunuz yol değildi...
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ercan (2 ay önce)
    Ya sayın başkan çınar bey bu sitenin arpasını vermemişsin atıp tutyor size
    %18
    %82
    Yanıtla
  • Galiba sen bu işleri yapmışsın arpasını vermemişsin nedemek istiyorsun Malatya haber öyle arpayla bugdayla iş yapacak birisimi Malatya’nın Uğur Mumcusu Malatya haber in arpayla bugdayla işi olmaz. Dürüst ve namuslu gazeteci dır. Keşke Malatya da Malatya haber gibi gazeteciler olsa. Sözde değil özde gazeteci. Yaran varki gocunuryorsungaliba senin damarına bastıki bunu yazıyorsun. Malatya haber parayla pulla işi olmaz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun rahmetlik Celal YALVAÇ amcanın oğlu ona kimse ne haber yazdırır nede yazdırabilir. Bildiği doğru yoldan yanlışa yönlendirimez. SÖZDE DEĞİL ÖZDE GAZETECİ DIR. İstanbul’da ilk okuduğum haber kanalı Malatya Haber. Sen mutlaka damarına dokunduklari birisinin trolusun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bilir Kişi (2 ay önce)
    Bugün gri pasaport davası var bakalım ne çıkacak
    %88
    %12
    Yanıtla
  • alp (2 ay önce)
    Bunları başka parti belediye başkanı yapsa bayrak ederlerdi Abbas yolcu
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Kadir (2 ay önce)
    O değilde çınar başkanım siz gidiyorsunuz. Acaba bu yaşa kadar amcası elinde tutan amcasindan sonra sizin yardımcı olduğunuz serçe kardeş ne olacak.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Y.Dede (2 ay önce)
    Götüreceğini götürdü,yapacağını yaptı.bu kişiyi Akp bir daha kapısına dahi koymamalı.Burda hesap sorulmazsa Yüce Allah öteki tarafta buna hesap soracak.bunun hakkında çoookkk yazacak şey var ama bu saat ten sonra değmez.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (2 ay önce)
    Sizin ve S.Gürkanın partinizce tekrar aday gösterilmeyeceği aşikar olunca gider ayak belediye personellerine ekstra zam kıyağınız çok enteresandı ve ikinizi izlerken acaba tekrar aday gösterilselerdi bu kıyağı yaparlarmıydı diye sormak geçti ve cevabım HAYIR.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • hasan (2 ay önce)
    o değilde çınarın işe yerleşemeyen akrabaları çok üzülmüştür. belkide hepsini bir yerlere yerleştirmiştir biz bilmiyoruzdur. başlangıçları diğer illerden yaptıkları için.
    %88
    %12
    Yanıtla