SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çine Belediye Başkanı Malatya'da Hayatını Kaybetti

Çine Belediye Başkanı Malatya'da Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz yılın başlarında İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Merkezi'nde karaciğer nakli yapılan Aydın'ın Çine İlçesinin 50 yaşındaki Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Malatya'da geçirdiği fıtık ameliyatı sonrası oluşan böbrek yetmezliği sonucu hayatını kaybetti.

Karaciğeri iflas ettiği için 22 ay önce Malatya'da yapılan nakil ile hayata tutunan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'den acı haber geldi. Nakil sonrası kontrol için Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne giden Başkan Dinçer'in göbek fıtığından rahatsızlığı nedeniyle burada ameliyat edildi. Dinçer, ameliyat sonrası gelişen böbrek yetmezliği nedeniyle komaya girdi ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatanı kaybetti.

Başkan Dinçer'in ölümünün, daha önce geçirdiği karaciğer nakli operasyonuyla ilgisi bulunmadığı belirtilirken, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, Malatya'da nakil sonrası çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşarak, CHP'li başkanın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Aydın, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ramazan (4 ay önce)
    Depremde aynısı bizim başımıza geldi kapı pencere takılı olduğu halde kapıyı balyozla kırıp mutfak dolabına kadar yağmalamışlar polis aradık ağır hasarlı bina bir şey yapamayız dediler başından attılar dilekçe verdik 6 ay geçti cvp yok biz böyle bir ülkede yaşıyoruz
    0
    0
    Yanıtla