SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çocuk Tekmeleyene 'Basit Yaralama' Davası!

Çocuk Tekmeleyene 'Basit Yaralama' Davası!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında bir öğrenciye tekme attığı tespit edilen zanlı hakkında "basit yaralama" suçundan dava açıldı.

Pütürge Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Pütürge Yatılı Bölge Okulu bahçesindeki 23 Nisan kutlamaları sırasında 3. sınıf öğrencisi T.Ş'yi tekmeleyen M.H. hakkında "basit yaralama" suçundan dava açıldı.

Dava, ilerleyen günlerde Pütürge Asliye Ceza Mahkemesinde görülecek.

- Olay

Pütürge Yatılı Bölge Okulu bahçesindeki 23 Nisan kutlamalarını sırasında, kutlamaları görüntülemek için dronu yerde çalıştıran M.H, bir balonun drona çarpmasının ardından 3. sınıf öğrencisi T.Ş'yi tekmelemiş, ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan zanlı sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü de olaya ilişkin müfettiş görevlendirerek soruşturma başlatmıştı.

Saldırganın, Pütürge Belediyesi'nin şirketi olan PÜRAŞ'ta görev yaptığı ve olay nedeniyle işine son verildiği açıklanmış, ayrıca Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da olaya müdahil olmak için harekete geçmişti.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gökhan (1 hafta önce)
    Admin sende çok ayıp ediyorsunuz yapmış olduğum yorumu neden yayınlamıyorsunuz yoksa senindemi üstlerden korkup çekindiği şeyler var unutma admin tek üst Allah'tır ve çocuğa yapılan cezasız kalırsa Allah hepsinin belasını versin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kağan (1 hafta önce)
    Acaba diyorum o çocuk savcının yada hakimin çocuğu olsa sonuç ne olurdu
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Ona tekme atamazdi ki
    %100
    %0
    Yanıtla