SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Firari Hükümlü Gizlendiği Havalandırma Boşluğunda Yakalandı

Firari Hükümlü Gizlendiği Havalandırma Boşluğunda Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 ayrı suçtan aranan ve ayrıca 15 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, düzenlenen operasyonda banyonun havalandırma kısmında yakalandı.

Malatya’da, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince aranması bulunan kişilere yönelik çalışma yapıldı. Yapılan çalışmalar sonucu “Hükümlü veya tutuklunun kaçması, 6136 SKM, Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme” ile 3 farklı “silahla tehdit” toplamda 6 farklı suçtan aranan ve 15 yıl 8 ay hapis cezası bulunan O.A.’nın ikametine operasyon düzenlendi. Operasyonda kaçmaya çalışan O.A. yatak odasında bulunan ebeveyn banyosunun havalandırma kısmında yakalanarak gözaltına alındı.

Polis merkezine götürülen O.A.’nın işlemlerinin ardından cezaevine teslim edileceği belirtildi.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • erhan (1 hafta önce)
    beyza herhalde akrabanmı oluyor bu azılı suçlunun 6 suçtan cezası var sana göre ceza almamasımı gerek cezasını çekmeli gerekirse ömür boyu hapis yatacak en iyisi aslında idamın gelmesi ama o da getirmiyorlar iadam olsa bu suçları işleyemezdi
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Beyza (2 hafta önce)
    Bir haber yaparken bütün dogruluguyla yapsanız keşke ! 15 yıl kesinleşmiş cezamı! Bizim neden haberimiz yok acaba o kesinleşmiş 15 yıldan
    Editörün Notu: Emniyet Müdürlüğü'nün bilgilendirme notundan: "... suçlarından toplamda 6 farklı aranması olan ve uzun süredir aranan kesinleşmiş 15 yıl 8 ay Hapis Cezası bulunan O.A. isimli Cezaevi firarisi şahıs ikametinin yatak odasında bulunan ebeveyn banyosunun havalandırma kısmında yakalanmıştır...."
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Avukat4444 (1 hafta önce)Beyza isimli kullanıcı yorumuna
    Hanfendi evin havalandırma boşluğunda hapisten kaçmış birinin cezasını mı tartışıyor ben mi yanlış anladım. Yok daha neler. Şaka gibi bir toplum olduk. Gidip adliyeden öğrenebilirsiniz bence editöre laf edeceğinize
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Beyefendi gidip adliyeden öğrenmeme gerek yoktur bizzat biliyorumda konuşuyorum kendisi benim eşim olurr eşimin kesilmiş cezalarını siz mi daha iyi bilirsiniz editörmü iyi bilir yoksa benmi iyi bilirim sizce ? İsterseniz böyle herseye yorum yapacağınıza gidip siz adliyeden ogrenebilirsiniz ama ne dersiniz?
    Editörün Notu: İl Emniyet Müdürlüğü'nün yakalanan şahısla ilgili basın bülteninin tam metni: "Asayiş Şube Müdürlüğümüz ekiplerince Kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına ve süratle adalete teslim edilmesine yönelik yapılan çalışmalarda; Hakkında değişik mahkemelerce “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması, 6136 SKM, Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” ve 3 farklı “Silahla Tehdit” suçlarından toplamda 6 farklı aranması olan ve uzun süredir aranan kesinleşmiş 15 yıl 8 ay Hapis Cezası bulunan O.A. isimli Cezaevi firarisi şahıs ikametinin yatak odasında bulunan ebeveyn banyosunun havalandırma kısmında yakalanmıştır. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde halkımızın can ve mal güvenliği için her türlü olayın önlenmesine yönelik olarak çalışmalarımız kararlılıkla devam etmektedir Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
    %84
    %16
    Yanıtla