SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Çok Kaliteli Bir Maç Değildi"

0
Güncellendi - 2020-06-21 01:09:19
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe'nin teknik sorumlusu Ersan Parlatan, Malatya deplasmanından puansız ayrıldıkları için üzgün olduklarını ifade etti.

Ersan Parlatan, 2-1 mağlup oldukları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Yeni Malatyaspor müsabakasının zor bir karşılaşma olacağını bildiklerini ve maça bu yönde hazırlandıklarını ifade etti.

Parlatan, maçla ilgili şunları söyledi:

"Yeni Malatyaspor'un 3 puana ihtiyacı vardı, küme düşme hattında. Oyunda dengeli bir görüntü çizdik, çok kaliteli bir maç değildi bunu açıkça söyleyebiliriz. Karşılaşmanın ilk yarısında çok net bir pozisyonu kaçırdık. 1-0 geri düştük, ikinci yarı büyük bir çabamız oldu. Oyunu dengeledik, üstünlük kurduk, pozisyonlar bulmaya çalıştık. Çok net pozisyonlar yakalayamasak da tam 1-1’lik skoru yakalamışken hemen peşinden kalemizde gol görmek bizi üzdü. Bizim beraberlik golü atmamızdan sonra Yeni Malatyaspor büyük riskler alacaktı, bizde istediğimiz oyunu alan bulduğumuz anda etkili oyuncularla sağlayacakken kötü bir gol yedik. Burada hepimizin çok dikkatli olması lazım, özellikle oyuncuların. Puansız ayrıldığımız için çok üzgünüz. Bir puan, belki 3 puan alma niyetindeydik. Bunu yapamadığımız için üzgünüz ama bunun mutlaka telafisi olacaktır. İyi skorlar alarak iyi bir görüntü çizmeye başlayacağımıza eminim."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (3 yıl önce)
    Kemal bey hasene kim? teknik kadrodanmı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    2.Yarı başladığından beri hakemler,maşallah rakiplerimizi penaltı konusunda hiç pas geçmediler.Bu maçta hakemleride yendik..Kalecimiz farnollede toplara çok dikkatsiz çıkıyor.Duracağı yeri kestiremiyor.Farnolle bunu hep yapıyor.Takımımızda özellikle umut ve gökhan,hasene ye da ayrı bir sayfa açmak lazım.Çok çalıştılar.Tüm futbolcularımızı candan kutlarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (3 yıl önce)
    Bu sefer gerçekten hakemi de hakemleri de hepsini yendik. Yeter yahu böyle penaltı mı olur biz böyle çok bekledik bi tanesine penaltı çalınması vay sahipsiz MALATYAM vay
    0
    0
    Yanıtla