SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çolak, Battalgazi İçin Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

Çolak, Battalgazi İçin Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, AKP Battalgazi Belediye Başkan aday adayı oldu.

Aday adaylığı dosyasını beraberindeki kalabalık bir grup ile AKP Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci’ye teslim eden Mehmet Çolak, “Kamuoyunun sahsıma gösterdiği teveccühün bir ahde vefası olarak bu yola gittim. 45 yıllık bürokrasi ve yerel yönetimdeki yöneticilik hayatımda elde etmiş olduğum bilgi birikim ve tecrübemi Battalgazi ilçemizin yeniden imar ve inşasında kullanmak için bu kutlu ve yüce göreve talip oldum. Battalgazi ilçemizin, ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim, ulaşım, imar, altyapı gibi sayacağımız birçok alanda yeni yüzyılın kararları verilen ve verilecek bu kararlarda; Şehrin hafızasını gelecek yüzyılla taşımayı amaçlarken, aynı zamanda Battalgazi ilçemizin sosyal entegrasyonunu da sağlıklı ve nitelikli bir şekilde gerçekleştirmek için durmadan çalışacağımı özellikle şekilde belirtmek istiyorum.” dedi.

Çolak şunları söyledi: 

“Yöneticilik bir ekip işi, oluşturacağım alanında yarınlara daha uzman ekiplerle ilçemizi emin adımlarla geleceğe taşıyacağımıza inancınız tam olsun.” diyerek başvuru esnasında yanında bulunan topluluğa destekleri için teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cebrail (5 ay önce)
    bende aday olmak istiyorum..banane banane
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (5 ay önce)
    Benim anlamadığım nedir bu beton firma sahiplerinin başkanlık merakı? İş adamı işini gücünü bırakıp neden belediye başkanı olmak ister.Kahraman Kavuk beyefendi, saygıdeğer bir iş adamı.ama yıkık Yeşilyurt'u ayağa kaldıracak birikim var mı?Zamanını Yeşilyurt için harcayacak, yaptığı işten dolayı başkanlık makamına dedikodu malzemesi vermeyecek, mimar olur, şehir plancısı olur, yok mu koca Malatya'da aday adayı olacak kişi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyadayaşam (5 ay önce)
    nihayet aklı başında bürokrasi tecrübesi olan devlet terbiyesi bulunan biri aday adayı olmuş malatya için şans.ama partilerin nasıl aday gösterdiklerini duyunca ümitsizliğe kapılıyoruz.bir kez de doğruyu yapın
    %28
    %72
    Yanıtla