SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İki Bakanla Görüştüler

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İki Bakanla Görüştüler
A- A+ PAYLAŞ

AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Çalık, MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay'dan oluşan Malatya heyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Malatya heyeti daha sonra Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek, devam eden ve gerçekleştirilecek olan projeler ve yatırımlar hakkında istişarelerde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığında gerçekleşen ziyarette, 2020 yılında yaşanan deprem sonrası yapılan çalışmalar, afet konutlarının, belediyelerin ihtiyaçlarının ve taleplerinin son durumu ele alındı.

Daha sonra Malatya heyeti, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlık binasında gerçekleşen ziyarette, ilçelerin ulaştırma ve altyapıdaki istekleri ve projeleri ile ilgili talepler tek tek ele alındı. Malatya heyeti, AKP Genel Başkan yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Erkan Kandemir ile de görüştü.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • bozkurt (1 yıl önce)
    Bir ülkücü olarak il başkanının bu ekibe katılmasını şiddetle kınıyorum. Ülkücü hareketi tamamen bitirdiler. Artık MHP diye bir partiden bahsedilemez. 2023 de seçim olduğunda hezimete uğrayacaklarını düşünüyorum. Biz partinin değil TÜRKEŞ'in ülkücüleriyiz.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Mlt44 (1 yıl önce)
    Osman guderin ayakkabısını eleştirenler ,belki adamın ayağında bir rahatsızlığı var bilemeyiz neden on yargılı davranıyorsunuz.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    Kamuda kılık kıyafet serbest değil mi? Yorumcu arkadaşlar neyi tartışıyor.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Battalgazinin Torunu (1 yıl önce)
    Şahnahana kapalı sulama nezaman gelecek...
    %84
    %16
    Yanıtla
  • bekir (1 yıl önce)
    gel ne olur secim bir an önce
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Yusuf Kuluşaklı (1 yıl önce)
    Osman Güder işi gücü bırakıp acilen bir stil danışmanı almalı. Asgari bilgileri öğretse kafi.Mesela Cumhurbaşkanının huzuruna nasıl çıkılır. Gerçi herşeyi biliyorlar biz yazdığımızla kalıyoruz. Ekibinde ne kadar Aklı başında adam varsa terketti kendisini.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gerçekçi (1 yıl önce)
    Osman Güder'in giydiği bez tipi spor ayakkabı takım elbisenin altına olmuş mu? :) Muhtemelen giydiği kundura ya yırtıldı, ya da ayağını sıktığı için idareten o ayakkabıyı buldular, ama gerçekten o ayakkabı takım elbisenin altına hiç mi hiç olmamış. Siz eskiden veteriner olsanız da şuanda bir beldenin belediye başkanısınız, Battalgazi ilçesini temsilen Cumhurbaşkanı'nın huzuruna giderken ne olursa olsun bez ayakkabıyla çıkmanız olmamış Sayın Güder.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    bir kaç gündür malatyayı dolaşıyor du?
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kasım (1 yıl önce)
    Gerçekten komik bir ekip...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kandal (1 yıl önce)
    Öznur çalık hala hesap peşinde. Selahattin Gürkan ve Mehmet Çınar neredeler. Bu hala kendini kraliçe zannediyor.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hamit (1 yıl önce)
    Öznur çalık, heyete partisinin il başkanı ile büyükşehir, yeşilyurt ve darende belediye başkanlarını niye dahil etmemiş. Kadın hacı oldu, yine değişmedi.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Hesap farklı amaç farklı çıkarlar uyuşmuyor..mhp il başkanı orda ama akp iş başkanı yok …ayrıca osman GÜDER başkanımız vizyonunu biraz degiştirsen artık giyidigin takım elbiseye bak ayagındaki flo ayakkabasına bak..sen bir cumhurbaşkanının makamına çıkıyorsun bari malatyamızın adına yakışır şeyler giyiseniz
    %92
    %8
    Yanıtla