SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Valilik ve Büyükşehir Ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan Valilik ve Büyükşehir Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Malatya Valiliği ile Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Malatya Valiliğine gelişinde Vali Ersin Yazıcı tarafından karşılanan Yılmaz, tören mangasını selamladı ve şeref defterini imzaladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a burada deprem sonrası çalışmalara ilişkin brifing verildi.

Ardından Yılmaz, Malatya Büyükşehir Belediyesine geçti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve beraberindeki heyet, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Seçkin insanların yaşadığı, Anadolu’yu ana yurt yapan destan şehri Malatya’da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Büyükşehir Belediyesinde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı, değerli hemşehrimiz, gururumuz, Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz Beyefendiyi şehrimizde görmekten, ağırlamaktan büyük onur duyduğumu belirtmek isterim” dedi. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a Malatya’nın tarihi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırım ve hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Gürkan, Malatya’yı küllerinden yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz gayret gösterdiklerini ifade etti. 

Başkan Gürkan, bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bakanlıkların, kamu kurum ve kuruluşlarının kendilerine sürekli destek verdiklerini ve katkı sunduklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere katkı sunan ve destek verenlere hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarete, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Halis Yunus Ersöz, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider,  Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkan Yardımcısı İsa Atçeken, Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Ekonomi Koordinatörü Ahmet Oğuz Sarıca, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca, İlçe Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri ile STK Temsilcileri katıldı. 

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a çeşitli hediyeler takdim etti. 

AA- iha- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İhsan (6 ay önce)
    İhsanın yüzünü görmek için ya malatyaya bakan gelmesi yada reislerinin yardımcısının gelmesi lazım
    %100
    %0
    Yanıtla