SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Bayramı Töreninde Bir İlk

Cumhuriyet Bayramı Töreninde Bir İlk
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Bayramı kutlaması kapsamında gerçekleşen geçit töreninde çobanlar yanlarında çoban köpekleri ile birlikte yürüdü. Vatandaşların ilgisi ise yoğun oldu. 

Cumhuriyet Bayramı kutlama programı kapsamında 15 Temmuz Millet Meydanı önündeki resmi geçit töreni yapıldı. 

Askeri birlik, öğrenciler, sporcuların yanında, aynı zamanda Tarım Platformu Başkanı olan  Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın çoban keçesi giyerek beraberindeki çobanlarla birlikte resmi geçit töreninde yer aldı. 2 tane çoban köpeği de geçit töreninde yer alırınken, bir çoban ise kaval çaldı.  

Çobanların geçit törenindeki yürüyüşü vatandaşların ve protokolün ilgisini gördü.  

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • trvr (1 yıl önce)
    Bir çobanla bir müdürün oyu aynı mı olacak? hatırladınız mı bunu söyleyeni..
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)trvr isimli kullanıcı yorumuna
    Ne saçmalıyorsun sen arkadaş?
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Ülkemizin tek çaresi üretmek.birlik başkanı İhsan akın beyi yürekten kutluyorum ve tebrik ediyorum.takim elbisesini çıkarıp çoban kepeneği giymek her babayiğidin karı değildir. yillarca aynı birimde calisipta müdür olduktan sonra arkadaşlarına selam bile vermeyen kibir abideleri insanlara ders olur umarım.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Gerçekten slzi canı gönülden kutluyorum.üretim olmadan yaşamın olmayacağını her daim dile getiriyor sunuz üretici için gece gündüz daha bulunan ihsan başkana ne kadar teşekkür etsek azdır böyle bir coşkulu günde gerçekten üretici olan çoban ları ön plana çıkarmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Mașallah ya unutulan çobanlarimizin, sanayicimizin, esnafimizin, çiftçimizin, vatanin her çocuğunun Cumhuriyet Bayrami kutlamalarinda olmasi ne güzel. İnșallah devami gelir. Her çağdan, her kesimden, her meslekten insanimizin birlik ve beraberlik içerisinde, yolsuzluğun, yoksulluğun, düzenbazliğin ve dalkavukluğun olmadiği bir Cumhuriyet yönetiminde ülkemize yarașir nice Cumhuriyet Bayramlarina kavușmak dileği ile.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmut (1 yıl önce)
    Malatya'nın gerçek sahiplerinden biri olan, 40 tane hesap için kurulmuş birçcok sivil toplum örgütünden farklı olarak, çekinmeden korkmadan her Malatya sorununa sahip çıkan, farkedilebilir mesajlar veren Malatya Tarım Platformu Başkanı, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Sayın İhsan Akın'ı, Cumhuriyet Bayramı'nda verdiği bu görüntü için kutluyorum. Kast sistemindeki yeri nedeniyle sembolik olarak hep öne çıkarılan çoban kesimi adına verdiği bu görüntüyle, Cumhuriyet Haftasında, Cumhuriyeti kuranlara, Atatürk'e küfredenlere sahip çıkanları Malatya'ya davet ederek bir kez daha asıl tiynetlerini gösteren güruha karşı en güzel cevabı vermiştir. Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katılan çobanlar görüntüsüyle ne idüğü belirsiz, çoğu göçle Malatya'ya gelmiş, kendi meşreplerine göre dayanışma ortamı oluşturmuş Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlarına karşı şahane bir görüntünün mimarı olmuştur. Malatya'nın gerçek çocuğu ve sahiplerinden olduğu bilinciyle hareket eden, bu nedenle de birlik seçimlerinde karşısına Adıyamanlı birinin çıkarıldığını, ancak onları alt ettiğini bildiğim Sayın İhsan Akın ve bayrama katılan arkadaşlarını kutluyorum. Mehmet Çınar'ın ve avanesinin yarattığı kötü imaja karşı Malatya'nın cevabı olmuştur kendisi.
    %50
    %50
    Yanıtla