SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cumhuriyet Lisesi Öğrenci Velilerinden Tepki

Cumhuriyet Lisesi Öğrenci Velilerinden Tepki
A- A+ PAYLAŞ

Depremler nedeniyle hasar gören Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin öğrencilerinin, hemen yan taraftaki Malatya Lisesi yerine Hacı Ahmet Akıncı Lisesi'ne gönderilmelerine veliler tepki gösterdi.

Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin, 'onarılabilecek' hasar durumuna rağmen onarılmadığı için, önümüzdeki dönemde öğrencilerinin bir başka okulun binasında eğitim ve öğretim görmelerinin kararlaştırılması, bu okulun hemen yandaki Malatya Lisesi yerine daha uzak olan Hacı Ahmet Akıncı Lisesi olarak belirlenmesi, öğrenci velilerinin tepkilerine yol açtı. Veliler, konuyu iletmek istedikleri yetkililere seslerini duyuramadıklarını belirttiler.

Bu arada, yetkililer, Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin binasının orta hasarlı olması nedeniyle bakanlıkça incelemeye alındığını, incelemenin ardından en kısa zamanda onarım yapılacağını, Malatya Lisesi'nin derslik sayısının yetersizliği nedeniyle, öğrencilerin 1 kilometre mesafedeki Hacı Ahmet Akıncı Lisesi'ne gönderileceğini ifade ettiler.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Malatya Cumhuriyet Anadolu Lisesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ali (8 ay önce)
    öğrenciler kaderine terk edildi. Birçok okul ağır hasarlı, bari müsait yerlere prefabrik okullar yapsaydınız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (8 ay önce)
    öznur değil ,malatya da akp aysunu belediye başkanlığına aday etse açık ara kazanır.vatandaşı tanımıyorsunuz.halk osmanlı devrinden kalma,son 40 yıldır halkımızın ayarları ile oynandı dini milli manevi ne varsa damardan enjekte edildi.aklı alındı ,yorum yapamıyor.ne verirsen alır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Sizlerin okulu 6 subat depreminde hasar aldi battalgazi mahallesi gaziosmanpaşa ilkokulu elazığ depreminde alelacele yıkıldı 3 senedir basit bir ilkokul yapamadılar çocuklar başka okula gidiyordu orada 6 şubatta ağır hasar aldı şimdi battalgazi mahallesindeki çocuklar hanjminciftliginde ki melikşah okuluna gidecek aciz bir yerel yönetim var vallahi de billahide 3 yilda ilkokul yapamayanlar allah muhafaza liseyi yıkarsa 10 senede imkansız yapamaz Bir vatandaş olarak vali belediye emniyet ve diğer bütün il müdürlüğü konumundaki müdür ve yöneticilere hakkımı helal ETMİYORUM
    %84
    %16
    Yanıtla