SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Malatya Genç Karması 3. Oldu

Dağ Koşusu Şampiyonası'nda Malatya Genç Karması 3. Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, İshak Paşa Sarayı Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası 20 ilden 260 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye Atletizm Federasyonunca organize edilen "İl Karmaları Ligi” finali ve Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yapıldı. Sıcak havada zorlu patika yollarda derece elde etmek için ter döken sporcular, 20 yaş altı kategorisinde 6 kilometre, büyükler kategorisinde ise 12 kilometre koştu.

Yarışmaların ardından İshak Paşa Sarayı avlusunda BC Group sponsorluğunda kategorilerinde birinci olan sporculara 10 bin, ikincilere 7 bin, üçüncülere ise 5 bin liralık hediye çekleri verildi.

Programa, Doğubayazıt Kaymakamı Murat Ekinci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve protokol üyeleri katıldı.

Şampiyonada dereceye giren iller şöyle sıralandı:

- 20 yaş altı erkekler:

1- Batman İl Karması A

2- Van İl Karması

3- Malatya İl Karması

- 20 yaş altı kadınlar:

1- Batman İl Karması A

2- Sivas İl Karması

3- Batman İl Karması B

- Büyük Kadınlar:

1- Batman İl Karması A

2- Batman İl Karması B

- Büyük Erkekler:

1- Batman İl Karması A

2- Mardin İl Karması

3- Batman İl Karması B

Ağrı, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız