SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dağda Aç ve Perişan Halde Bulundular

0
Güncellendi - 2020-06-08 18:59:27
Dağda Aç ve Perişan Halde Bulundular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da dağlık bir alanda aç ve bitkin halde bulunan 2 yavru yaban keçisi Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğüne teslim edildi

Malatya’da dağlık alanda aç ve bitkin halde 2 yavru yaban keçisini bulan vatandaşlar, durumu Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğüne bildirdi. Yavrulara yem veren vatandaşlar daha sonra yaban keçileri Doğa Koruma Milli parklar Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Ekipler tarafından teslim alınan yavrular, veteriner hekimler tarafından sağlık taraması ve bakımdan geçirildi. Yavruların devam eden tedavi ve bakımlarının ardından doğaya salınacağı öğrenilirken, ekipler bölgede kaçak avlanma konusunda uyarılarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta da Yeşilyurt ilçesinde 20'den fazla yaban keçisi sürü halinde yerleşim alanına kadar inmiş ve bir çiftçi tarafından cep telefonu ile kayda alınmıştı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • HARUN BİNGÖL (3 yıl önce)
    Alıp getirdiniz iyi de ya anası varsa sütlü, duronla etrafa bakıldı mı iyi arastırıldı mı soruları gelir her doğa severin aklına..
    0
    0
    Yanıtla
  • Devlet biziz (3 yıl önce)
    Malatya tabiriyle senin Allahın a gurban
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (3 yıl önce)
    Sizin gibi güzel insanları görmek ne güzel.sonsuz teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (3 yıl önce)
    Helal olsun size
    0
    0
    Yanıtla