SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Daha İyi Olacağımıza İnanıyorum"

0
Güncellendi - 2017-08-15 03:26:45
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, daha çok çalışıp, daha iyi olacaklarını ifade etti.

Sağlam, yaşanan tüm olumsuzluklara karşı takımda herkesin iyi niyetle çalıştığını belirterek, “Herkes iyi niyetli, fedakarlıkla bu sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Şuanda durum bu yani bunu çok çabuk bir şekilde değiştirme şansımız yok. Ama biz iyi niyetle bu olumsuzlukları atlatmaya çalışıyoruz” dedi.

“TAKIMIN FİZİK GÜCÜ YÜKSEK”

Takımın fizik gücünün yüksek olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, “Fizik gücümüz yüksek. Sezon başladı, antrenmanlara başladık, Allah’a şükürler olsun ilk günden buyana bir tane sakat vermedik. İnşallah nazar değmez. Çokta iyi çalıştık. Bolu ve Düzce’de iyi çalışarak, sezon başını çok iyi değerlendirdik. Sezonun ilk karşılaşması ki genel takımlarda bu tür eksiklikler bariz şekilde göze çarpar ama biz maçı çok güzel götürdük. Çalışacağız, daha fazla çalışacağız. Daha iyi olacak, ben buna inanıyorum” şeklinde konuştu.

“OLUMSUZLUKLARI ATLATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

Sağlam, yaşadıkları olumsuzlukları hep birlikte atlatacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Bizim şuanda tesisimiz yok, otelde kalıyoruz. Çocuklarla bunu paylaştık, dedik ki ‘Arkadaşlar sağ olsun başkanımız, yönetimimiz, belediye başkanımız çalışıyor. Tesisi bitirmek için çalışıyor.’ Tahmin ediyorum en az bir ay daha süre var. Biz bu bir ayı otelde geçireceğiz. Bu bir takım için çok olumsuz bir durum. Antrenmandan sonra ekstra antrenman yapamıyorsun, eksiği olanları çalıştıramıyorsun, oyuncu için otel ortamı çok güzel bir ortam değil. Stat inşallah bitecek onu bekliyoruz. Transfer konusunda halen yapmamız gerekenler var. Çok acil bir şekilde yapmalıyız. Ama eğer biz iyi bir takım olacaksak, bu ligde başarılı olacaksak, önümüze çıkan engelleri ve bu tür olumsuzlukları ne şekilde olursa olsun bertaraf etmek zorundayız. Çocuklarda sağ olsunlar hep beraber bunu yapıyorlar. Herkes iyi niyetli, fedakarlıkla bu sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Şuanda durum bu yani bunu çok çabuk bir şekilde değiştirme şansımız yok. Ama biz iyi niyetle bu olumsuzlukları atlatmaya çalışıyoruz.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Antielazığ (6 yıl önce)
    Bizde size güveniyoruz inşallah daha iyi oluruz şu Sivas'tan 4-0 ın rövanşını ayrı şampiyonluktan olmanın rövanşını ayrı alalım inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Yönetimin transferleri en kısa zamanda bitirmesi lazım takıma uyum sağlamları için. İlk maçtaki galibiyet tamamen hocanın taktik anlaşıyla oldu ama takımdaki sıkıntılarda açık ve netti. Geçen yıldan kalan futbolcular iyi niyetle mücadele ettiler ama eksiklikleri de belli oldu. Takımın maç kazanmaya devam etmesi için stoper orta saha ve forvete acil takviye lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    Ertuğrul Hocam Sen Malatya için çok büyük bir şanssın Umarım Malatya halkı yapmış olduğun bu hizmetlerin karşılığını verir sana . Malatyada taraftar olgusu yok yendiğin zaman kral da sensin paşa da sensin ama işler bi kötü gitti mi vay haline. Bizdeki taraftar iyi gün taraftarı Umarım stad her maç dolar ve yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz yavrukurt (6 yıl önce)
    Hep birlikte el ele vererek bu olumsuzluklar aşılacaktır.Allah yar ve yardımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit (6 yıl önce)
    Ertuğrul Hoca'nın bu sözlerinden sonra yöneticilerin yüzü kızarıp utanıyolar mı acaba?? Yahu Allah aşkına geçen sezon Sivas maçından sonra neden tesisi yapmaya başlamadılar? Onu da geçtim bu dediğin tesis 4-5 yıldır orda boş boş durmuyo mu neden el atmadınız. Vallahi pes, ilkokul çocukları bile sorumluluğunu biliyo bunlar fıssss...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (6 yıl önce)
    Eylül ekim gibi takım rayına oturunca ligde adımız daha çok duyulacak. Israrla transfer söylemine gerek yok. Yapılacaksa yapılır, eldekileri de küstürmemek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alparslan (6 yıl önce)
    Hocam mümkünse tesis sorununu 2 haftalık bir kampla da çözebilirsiniz. İlla malatya da kalmanız gerekmiyor. 2 haftalık bi şehir dışında yapılacak kamp takıma olumku etki edecektir. Benim fikrim bu ama uygun olmaz derseniz de saygı duyarım neticede malatya şehrinin takımı. Şehir dışında kamp yapınca dedikodular başlıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Emeğinize ve yüreğinize sağlık. En ufak bir olumsuzlukta takımı ve şehri bırakacak karakter de olmadığınızı çok iyi biliyoruz hocam. Bu kulübün hatıraların da güzide bir yer edineceğinize ben yürekten inanıyorum. Herkes ( yönetim, teknik heyet, futbolcular, şehrin kanaat önderleri ve de gerçek taraftarlar.) üzerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirirse başarı kaçınılmaz olur. Rabbim yardımcınız olsun.
    0
    0
    Yanıtla