SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Darende'de Feci Kaza.. 3 Kişi Öldü 1'i Ağır 5 Kişi Yaralandı!

Darende'de Feci Kaza.. 3  Kişi Öldü 1'i Ağır 5 Kişi Yaralandı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 1'i ağır 5 kişi de yaralandı.

Kaza saat 11.40 sıralarında meydana geldi.   C.A. (48) yönetimindeki 06 DTB 449 plakalı otomobil, Kayseri istikametine giderken sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçti. Karşı şeride geçen otomobil, Batuhan Yılkınç (25) yönetimindeki 44 DZ 542 plakalı otomobil ile D300 kara yolu Nadir Mahallesi mevkiinde çarpıştı.

Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü Batuhan Yılkınc kaza yerinde ölürken, Hüseyin Taha, Hacer ve Meryem Tuana Bozkurt ile Cihan, Gül, Rana ve Cihangir Aydın yaralandı.

Durumu ağır olan Hüseyin Taha ile  Hacer  ve Meryem Tuana Bozkurt ambulans helikopterle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Yaralılardan Meryem Tuana Bozkurt (20) ve Hacer Bozkurt (42) kaldırıldıkları hastanelerde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Savcılık talimatıyla,  06 DTB 449 plakalı otomobil sürücüsü C.A.(48) gözaltına alındı.  Ayrıca kazaya karışan aracın 11:31'de 10 km gerideki Bölge Trafik Uygulama noktasında durdurulup gerekli denetimlere tabi tutulduğu öğrenildi. 

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Bobinci (1 hafta önce)
    Şöyle bir iddia var. BMW sahibi kazanın az öncesi radardan ceza yemiş ve aşırı hız ile virajı alamayıp karşı şeride geçmiş. Şimdi ise ölümüne sebep olduğu insanların ailesini tehdit ediyormuş davacı olmayın diye. Twitter da #cihan... etiketi Ike detaylara ulaşabilirsiniz. Olan herdsman mazluma oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • osman ertaylan (2 hafta önce)
    Bu konuda yetki sahibi olup ta tedbir almayanlar, yanan her canin vebali boynunuzdadir
    %90
    %10
    Yanıtla
  • ayilmaz (2 hafta önce)
    tüm yollarda ve özellikle şehir girişinden çıkışına kadar EDS varken neden DARENDE için böyle birşey yapılmıyor.şehirle arası yol ilçenin merkezinden geçiyor, sürücüler bu yolda hız sınırına uymuyor.ACİLEN BURAYA EDS KURULMALI VE 24 SAAT TAKİP EDİLMELİDİR.YETKİLİLERE ÖZELLİKLE RİCAEDİYORUM.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ismail (2 hafta önce)
    bu yola acilen etkili bir tedbir getirilmeli . gerekirse asfalt yerine kesme tas dosenmeli. herkes burada asiri surrat yapiyor. daha once de bu noktada ölümlü kaza oldu
    %96
    %4
    Yanıtla
  • ismail (2 hafta önce)
    arastirin gecen yillarda da hep ayni noktada kazalar olmustur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Esnaf (2 hafta önce)
    Eski tofaslar araba değil net.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ferdi (2 hafta önce)
    Gerçek manada batı kültürü ve insana değer duygusu olsaydı, yada Emisyon hatalarından dolayı yargı yolu ile milyonlarca dolar ödemek zorunda kalan modern araç firmalarına uygulanan caza yaptırımı Türkiyedede olsaydı yıllar öncesinden Kuş serisi araçların, Koç ailesi tarafından geri çekilmesi - çağrılması ve mağduriyetlerin önüne geçilmesi gerekirdi. Ama neredeeee, bu ahlak nerede bu insani duygu. Olan da Şahin, doğan, kartal armasını sökerek Alfa Romeo amblemini önce tenekeden arabasına sonrada tabutuna taktırmak zorunda kalan sahipsiz ülke halkına oluyor. Gene kimse tınmayacak, gene eski düzen devam edecek. Oysa ki Hukuk, Hukuk fakültelerinde okutulan dersten ibaret kalmamalı.
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Cenk (2 hafta önce)
    Allah rahmet eylesin yaralılara şifa versin inşallah. Belli ki aşırı sürat yolu tanımayan sürücünün virajın keskinliğini anlayamaması veya uyuması bu kazayı doğurmuş. Ancak iki araç arasındaki hasar farkına bakıldığında kuş serisi araçların çoktan miadını doldurduğunu, bunların artık tekerlekli tabut olduğunu görürsünüz! Çıkarılacak bir yasayla 20 yaş üzeri araçların kademeli bir şekilde trafikten çekilmesinin can ve mal kaybı açısından ayrıca yollarda rahatlama sağlayacağından büyük faydası olur
    %100
    %0
    Yanıtla