SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Değerli Yolcular! Ben Malatya Valisi..'

A- A+ PAYLAŞ

Bölgedeki etkili kar ve tipi nedeniyle gece kapanan yol güzergahlarına giden yolcu otobüslerinde bulunan bin 69 yolcu Malatya'daki öğrenci yurtları, misafirhane ve otellerde konuk edildi.

https://youtu.be/BcmkXzpd5sU

Malatya-Kayseri, Malatya- Adıyaman ve Malatya-Sivas karayollarının kar ve tipi nedeniyle kapalı olması nedeniyle bu güzergahları kullanan otobüs ve özel araçlarıyla seyahat edenlerden; Malatya İl Merkezinde 767 kişi, Hekimhan İlçesinde 82 kişi, Darende İlçesinde 220 kişi olmak üzere toplam 1.069 kişi Valilik ve Kaymakamlıklar tarafından öğrenci yurtları, misafirhane ve otellerde misafir edildi.

Şehirlerarası bazı yolların kapanması sonucu birçok otobüs seferinin aksaması nedeniyle vatandaşların mağdur olmamaları için pansiyon ve yurtlarda misafir edilmesi talimatını veren Vali Aydın Baruş, Malatya Şehirler Arası Otobüs Terminaline (MAŞTİ) gelerek vatandaşların ve otobüs firma yetkililerinin sıkıntılarını dinledi.

Vali Baruş yolcularla sohbet ederek, “Değerli yolcular, Ben Malatya valisi, sizleri yurtlara yerleştirmek üzere geldim. Biraz talihsiz bir havaya denk geldiniz. Ankara yönüne gidiyorsunuz, Darende’den Gürün-Pınarbaşı kar ve tipi nedeniyle kapalı. İnşallah yarın karın ve rüzgarın azalmasıyla yolun açılmasını ümit ediyoruz. Ama bu sürede sizi burada misafir edeceğiz. Sizleri yurtlarımıza yerleştireceğiz. Bu akşam istirahat edin, İnşallah yarın sağlıkla yolu koyulursunuz. Allah kazadan beladan korusun, önemli olan o, geç gidin ama sağlıklı gidin. Kumanyalarınız verilecek, arkadaşlarımız çorba ikram edecekler. Merak etmeyin, sizi zor durumda bırakmayız.” dedi.

malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Mustafa Sülü (2 yıl önce)
    Sayın Valimize teşekkür ederiz Allah razı olsun. Karda kışta çalışan görevinin başında olan herkesten Allah razı olsun,eleştiri kolay herkes elinde geldiğince bir şeyler yapabilir kapısının önünü temizlerse yollar temizlenmiş olur.Kar rahmettir berekettir işin bu tarafındada bakmak lazım, Malatyamın güzel insanları hepinize saygı ve selamlarımla
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Sülü (2 yıl önce)
    Sayın Valimize teşekkür ederiz,böyle bir kar yağışına diyeceğimiz yok yollarda kapanır mahsurda kalınabilir ama görevliler can siparene çalırsa, bunuda miletimiz görürse diyecek bir şey yok der.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veysel GÜLER (2 yıl önce)
    Sayın Valimize Devletimizin sıcak elini gösterdiği için teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44_Malatya (2 yıl önce)
    Allah'ına gurban sayın valim...
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (2 yıl önce)
    sayın:valim malatya büyükşehir belediye başkanı nerede görünmüyor yatıyamı kaldı ortalık rezil birde boy göstertiyorlar kar temizliyoruz diye bakırcılar çarşısı emeksiz insanların en işlek yerleri rezil işlek olmayan yerler tertemiz işmizi hep ters yapılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Kayısı kentli (2 yıl önce)
    Malatya Malatya olalı sizin gibi dürüst samimi mütevazi çalışkan VALİ görmedi Allah sizden ve ekibinizden razı olsun Allah yardımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    valimiz gerçekten çalışkan ve kişilik olarak on numara bir insan keşke malatyalı olup sehrin ileri gelenleride senin gibi olsa helal olsun Allah senin gibi idareciler nasip etsin her kuruma
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Sayın valim bende Malatyalı bir vatandaş?????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (2 yıl önce)
    Son derece duyarlı ve ali cenap bir hareket
    0
    0
    Yanıtla
  • Habib (2 yıl önce)
    Malatyalı Olmak Başka Birşey Allah C.C Sizlerden Razı Olsun İnşallah Çok Değerli Sayın Aydın Baruş Valimiz Allah Yolunuzu Her Zaman Aydın Ve Açık Etsin İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • aliye (2 yıl önce)
    Helal olsun devletin görevi zaten yapmak, ama birde gönül alarak yapmak var
    0
    0
    Yanıtla
  • Emekli Ahmet (2 yıl önce)
    Devlet olmanın gereğini yapmış bunu abartmanın gereği yok devlet Ana babadır teşekkürler vali bey
    0
    0
    Yanıtla
  • Trtekin (2 yıl önce)
    Sayın valim engellilere kardan dolayi yogunlastiniz.sagolun varolun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Mütevazi iyi niyetli ve samimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Beydağılı (2 yıl önce)
    Allah Razı Olsun... Duyarlılığınız için teşekkür ederim....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Aydın Baruş diye yazılır ADAM diye okunur
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen öyledir
    0
    0
    Yanıtla