SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Denizlispor Maçı Vodafone Arena'da

0
Güncellendi - 2017-01-27 17:00:06
Denizlispor Maçı Vodafone Arena'da
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Klübü Başkanı Adil Gevrek,11 Şubat'ta oynayacakları Denizlispor maçını Vodafone Arena'da oynayacaklarını açıkladı.

Başkan Gevrek Haber1903'e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş Klübü Başkanı Fikret Orman ile görüştüklerini dile getiren Gevrek; " Zeminimiz kötü olduğu için Deneizlispor maçını Vodafone Arena'da oynayacağız. Beşiktaş Klübü Başkanı Fikret Orman'a bu konuda çok teşekkür ediyoruz.Daha önce statları yokken onlarda böyle sorunlar yaşadıkları için sağolsunlar anlayış gösterdiler. Kulüpler tarafından bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Resmi yazışmaları bekliyoruz" dedi.

BELKİ 1-2 MAÇ DAHA OYNARIZ

Stat zeminlerinin durumuna göre diğer maçlar için değerlendirmede bulunacaklarını açıklayan Gevrek;

"Stadımızın durumuna bakacağız. 1 ay içerisinde zeminimizde düzelme olmazsa belki 1-2 maçımızı daha Vodafone Arena'da oynarız" diyerek szölerini tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Kartal (7 yıl önce)
    Spor dostluk ve kardeşliktir.Yeni Malatyaspora evini açan Beşiktaşa teşekkür eder.Bu sezonda şampiyon olmasını dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    5000. Bin taraftari gecmez mehmet kardes aslinda yeni stad yapilinca görün taraftari
    0
    0
    Yanıtla
  • Michail (7 yıl önce)
    Iyi mi oldu kotu bilemiycem hayirlisi diyelim kotu saha sartlarini dile getirdiniz puan kaybedip sakatliklar yasandi simdi de gorelim ne olcak merakla bekliycem o maci insallah baska bir sorun dile gelmez kazasiz belasiz atlatilirda bizim yorumlarimizi boşa cikarirlar besiktas kulübüne de teşekkürlerimizi sunariz.sen 2 sene icerisinde yeni stadini faaliyete geciremezsen boyle olur? Inşallah sezon sonu bu olumsuzlukları geride birakip şampiyon oluruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Hamamcilar (7 yıl önce)
    Cokkk tesekkurler.Bekliyoruz :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Tebrikler baskan TÜRKIYE görsün malatya nasil oynuyor bizim saha ya buz ya camur orda futbol oynanmaz gencler korkuyor sakatlikta en iyisi istanbul bakin o zaman ne kadar malatyali geliyor maca Malatya disinda olan malatyalilar daha cok destek veriyor malatyali olmak bir ayricaliktir
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    Vay vodofone Arena Besiktas kulubunun degerini bilmeliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (7 yıl önce)
    Besiktas kulubunun degerini bilmeliyiz
    0
    0
    Yanıtla