SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Deprem Bölgesinde Konutlar Şubat Başından İtibaren Teslim Edilecek'

'Deprem Bölgesinde Konutlar Şubat Başından İtibaren Teslim Edilecek'
A- A+ PAYLAŞ

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgede yapımı tamamlanan konutların şubat ayı başından itibaren teslim edilmeye başlanacağını bildirdi.

Bakan Özhaseki, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve Genel Başkanvekili Yardımcısı Hacı Turan ile deprem bölgesinde sürdürülen imar ve ihya çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Özhaseki, "Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, vatandaşlarımızın güvenle yaşayacakları tamamlanan konutlarımızı şubat ayı başından itibaren toplu olarak teslim etmeye başlıyoruz. Sonrasındaki dönemde de her ay, anahtar teslimlerine etap etap devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Abdullah (3 ay önce)
    Cumhurbaşkanımız liderliği olmazsa bunların hepsi hiçbir şey beceremeyecek çapsızlar anlaşılan.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdullah (3 ay önce)
    Kimse kusura bakmasın daireleri vermiş olduğu kişiler belli ama sembolik kura çekilecek 2 gün önce bir akcadağlınin konuşmasına şahit oldum diyordu ki bize dairemizin kaçıncı kat istiyorsunuz bizde 2 kat istiyoruz dedi diyorduki bizim daire belli biz kuraya girmeyeceğiz kuradan sonra bize verilecek bunun neresinde adalet biran önce doğru ne ise bütün Malatyaya açıklanmalı aksi taktirde seçimde büyük hayal kırıklığı yaşarlar
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hacı AYVAZ (3 ay önce)
    Kuralar en değersiz evler için çekilecek. İyilerin sahipleri belli zaten. Acaba kimler.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Hacı AYVAZ (3 ay önce)
    İyi daireleri yandaşlara ve kötü değersiz evleri zavallı mağdur insanlara veriresin Allahın mümin kullarindan olursunuz. Aksini yaparsanız Allahın gazabına uğrarsınız. Durmak yok haksızlığa devam.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Ali (3 ay önce)
    Orta hasarlı binası olup güçlendirmeyecek olanlar da katılacak mı kuraya
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Mehmet (3 ay önce)
    Nasıl teslim edilecek? Kuralar çekildi de bizim mi haberimiz yok? Kura'sız olarak mı dağıtacaklar? Yine mi torpil gerekiyor. Ankara'da dayımızı mı arayalım? Napalım?
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Toraman123 (3 ay önce)
    Şimdi kan emici ev sahibi ve emlakçıları görelim. Kiralar düşecek,
    %89
    %11
    Yanıtla