SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Konteynerlerine Ücretsiz İnternet Hizmeti Verilecek

Deprem Konteynerlerine Ücretsiz İnternet Hizmeti Verilecek
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcı Dr. Ömer Fatih Sayan ile yaptığı görüşmede Malatya’daki deprem konteynerlerine Aralık ayı sonuna kadar ücretsiz internet hizmetinin sunulmuş olacağını bildirdi.

AKP Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan yazılı bir açıklama yaparak,  Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcı Dr. Ömer Fatih Sayan ile yaptığı görüşmeye ilişkin detayları paylaştı.

Babacan, “Vatandaşlarımızdan aldığımız şikayet ve taleplere binaen, Malatya'da deprem sonrasındaki iletişim ağı, baz istasyonlarının durumu, telefon şebekeleri ve sabit internet şebekelerinin mevcut durumuna dair kapsamlı bir görüşme yaptık. Buna göre; geçen hafta tüm ilçe başkanlarımızdan topladığımız mahalle mahalle detaylı bilgileri sınıflandırarak Sayın Bakan Yardımcımız'a dosya halinde sunduk. Her bir ilçede gerek telefon ve mobil internet gerekse sabit ev interneti şebekelerinde yaşanan sorunları mahalle mahalle sunduk. Sayın Bakan Yardımcımız da doğrudan ilgili birimlere Malatya bazında detaylı bir tarama ve fizibilite çalışması yapılması talimatını verdiler. Sonrasında da en aciliyet kesbeden mahallelerden başlayarak gerek onarım gerekse yatırım ve altyapı çalışması yapılması talimatlarını verdiler.” İfadelerini kaydetti.

Babacan, deprem konteynerlerine ücretsiz internet hizmetinin de yılsonuna kadar getirilmiş olacağını belirterek, “ Malatya'daki tüm konteyner kentlerdeki bütün konteynerlara Aralık ayı sonuna dek ücretsiz internet hizmeti sağlanmış olacak. Böylece konteynerlardaki öğrenciler için ciddi bir sorun olan internete erişim sorunu tamamıyla ortadan kalkmış olacak.” Şeklinde konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • cafer (5 ay önce)
    boş işler müdürü arıyorsanız Malatya bürokrasisine uğrayın mutlaka....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (5 ay önce)
    arkadaş internet verin paralı verin.Bahri mahallesinde internet yok diye çucuklar üniversiteye hazırlanamıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • MTB (5 ay önce)
    Çöşnük mahallesinde bir kaç sokakta 1 aydır yıkım nedeniyle internet yok, konteynera bedava olan şeyin sağlam yerlerde parayla alınamaması gerçeği :) Kimsenin tamir etmeye bile uğraşmaması. Konteynerde kalanlar mı mağdur korka korka kendi evlerinde yaşayanlar mı bilemedim...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bu nereden çıktı da vekil oldu (5 ay önce)
    sen vekil olmak için mi malatyaya geldin kardeşim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kündübekli (6 ay önce)
    Bunu müjde ve iyilik olarak lanse etmek ayıp! Bir de fotoğraf çektirip basına bülten göndermek daha da ayıp. Deprem bölgesinin tümüne 2-3 yıl ücretsiz internet verilse telekom batar mı? Hayır. Zaten sistem kurulu. Cepte interneti bedava yapsalar veya yüzde 50 indirim yapsa milyonlarca yeni aboneye sahip olur. Bunların iyilik ve ticari yeteneği bu kadar. Bu arada Vekil Babacan da siyaseti çabuk öğrenmiş vesselam. İnsanlar geçim derdinde , yuvaları yıkılmış, muhacir olmuş kendi ülkesinde 2 aylık interneti üstelik sadece konteynerlerde müjde olarak duyurmak ayıp, ayıp, ayıp.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • burki (6 ay önce)
    Bence 2024 ayının aralığı ben onu anladım iki ay için mücde mi olurmuş :)
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Ali YİĞİT (6 ay önce)
    Müjde ne müjde ama Aralık ayı sonuna kadar ücretsiz internet. Yıl boyu olması elzem olması gereken hizmeti 2 ay için müjde veriliyor
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Haberi dikkatli oku. Aralık sonuna kadar ücretsiz internet hizmeti sunulmuş olacak deniliyor.
    %50
    %50
    Yanıtla