SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Soruşturması Tutuklularından 5'ine Daha Tahliye

Deprem Soruşturması Tutuklularından 5'ine Daha Tahliye
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat depremlerine yönelik soruşturmada, çöken binalarla ilgili ilk tutuklanan isimlerden olan, MÜSİAD Malatya Şubesi eski başkanlarından müteahhit Muharrem Boyraz'ın (fotoğraftaki) yanı sıra 4 kişi daha cezaevinden tahliye edildi.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin ardından Malatya’da yıkılan binalara ilişkin soruşturmalar kapsamında 11 Şubat 2023 tarihinde tutuklanan müteahhit Muharrem Boyraz hakkında, avukatı Şahin Çağlar’ın itirazı karara bağlandı.

Malatya 2. Sulh Ceza Hakimliği'nin, itirazlar üzerine  müteahhit Muharrem Boyraz ile birlikte soruşturma kapsamında tutuklu olan Baran Gül, Aysun Demir, Cem Kal ve Şükrü Kaya’nın da tahliye edilmelerine karar verdiği öğrenildi.

Deprem soruşturması tutuklularından  Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval dün tahliye edilmişti.

Şüphelilerin suçlanmalarına yönelik delillerin büyük ölçüde toplanmış olması ve delillerin karartılması ihtimalinin  söz konusu olmaması nedeniyle tahliye edildikleri öğrenildi.

Malatya’da deprem soruşturmaları kapsamında 44 kişi tutuklanmıştı ve bunlardan 6 isim son 2 gün içinde tahliye edildi. Soruşturmalar kapsamında 74 kişi adli kontrolle, 41 kişi ise savcılık ifadelerini ardından serbest kalmıştı. 4 kişi hakkında ise arama kararı bulunuyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

65 yorum yapılmış

  • Mlx (11 ay önce)
    Depremde oturduğumuz bina hasar aldı ve acil yıkılacak statüde yer aldığı için yıkıldı.evim yıkılmış, konteyner de kalıyorum,yarın için endişeliyim, içimden eğlenmek gelmiyor ama millet halay çekiyor.tamam eğlenilirde bu zamanda değil..bu şehirde değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • bırakın hepsini (11 ay önce)
    ohhh ohhh ohhhh bırakın hepsini salıverin. malatyam ah malatyam vah malatyam. yazıklar olsun malatyam.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasız (11 ay önce)
    Haklının güçlü değil de güçlünün haklı olduğu bir dönemde yaşadığımız için bunlar çok normal..
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Ünsal (11 ay önce)
    Malatyanin %70 i halinden memnun demek ki davul zurnayla halay çekiyorlardı 2 hafta önce , Hz. Ömer in dediği gibi " Her toplum hakettiği gibi yönetilir " Malatya da maalesef bunu hakediyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • vahit (11 ay önce)
    geleceğin malatya milletvekilleri tahliye olmuş bu millet hele de malatya halkı balık hafızalı herkes her şeyi unutur yine yeniden daha iyi makamlar koltuklar bu kişilere verilir ölen öldüğüyle kaldı evi giden orta da kaldı
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    tek suçumuz Malatya da doğup Malatya da büyüyüp Malatya da yaşamak.... Maho ağanın dediği gibi birimiz bir ...... yemişiz ama kim? .. Bir türlü iflah olmadık bu gidişle olamayacaz da... ev sahipleri bi garip, esnafı bi garip, sanayicisi bi garip, inşatçısı bi garip tabi müteahhidi de suçsuz ve garip olacak, her şeyi garip...., bunlar ne yaptı ki suç hep bu kadar şiddetli olan deprem ile beraber gariban, enkazlarda göz göre göre can veren, kazıklanan, çocuğunun boğazından geçecek her lokması göstere göstere çalınan vatandaşın. Destanşehir, yok güvenilir insanların şehri yok cennet şehir hepsi yalan, dolan oldu....Gerçekler Aralıkta 4-5 bin olan ev kiraları şimdi 10 bine dayandı, et 400 ü geçti ekmek de seçim sonunda inşallah 7-7,5 TL yi bulur. Otobüsü, suyu, elektriği, doğalgazı da yıl sonuna doğru bi yüzde yüz zam yer gerçek destan bunlara direnip yaşabilmek.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Ahmet Duran Karacık (11 ay önce)
    Ölenler Babasının kesesinden gidiyor geride kalan binayı yapanlara ve bu binaları kontrol edip oturma ruhsatı veren lere niye bir şeyler olmuyor devamlı suçu olanları Allah a mı havale edeceğiz bu ülkede Adalet hak devamlı Dayısı olan mı kazanacak bu gariban millet e şükretmek mi düşecek
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (11 ay önce)Ahmet Duran Karacık isimli kullanıcı yorumuna
    20 yıldır başta olan kim ve belediye başkanı kim bir ev ruhsatı çıkarken kaç yere gidiyor bi sorgula müteahhit de suçlu belediye de yapı denetim de. Belediye göz yumar mütahit demir çalar çalmasa eter bağlamaz mütahit yapı denetime para verir kendi doldurur sonra olan halka olur ama bizim halk halay çeker bi Türkiye’ye maskara olur ilk başta vicdanınızı sorgulayın ben 12 sene çalıştım ev aldım ve depremde o evim ağır hasarlı ve evim Bostanbaşında imara açan serbest yapı denetim serbest geri kalan 47 yer serbest sadece mütahit içerde Bostanbaşı ağır hasar alan her ev orta yada hafife dönecek çünkü kendi elinizle kendinizi yakıyorsunuz böyle devam malatyam yarin öbürüm Malatya’da kimse kalmaz bu gidişle herkez herkesi kazıklar olmuş kimse kalmaz bu şehirde sadece kalan davul vurma ekibi olur
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)
    Şaşırdık mı
    %83
    %17
    Yanıtla
  • öcal (11 ay önce)
    Üç vakte hepsini bırakırlar hayatlarına kaldıkları yerden umursuzca devam ederler , olan canından olana ve onların acılarıyla yaşayacaklara olur, kulun kuldan hesap soracağı devir değil artık Allah hesabını sorsun bunlardan.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Burak inan (11 ay önce)
    Deprem olmasa bu binalar yıkılmazdı yani anlayacağınız suçlu deprem..
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Nihal (11 ay önce)
    Yazıklar olsun bu adalet sistemine ölen öldüğüyle mi kaldı şimdi evimizden hatıralarımız dan olduk en büyük korkuyu yaşadık ALLAH IN ADALETİ er geç onları yakacak hakkımız haram olsun sebep olanlara yandaşlarına
    %86
    %14
    Yanıtla
  • vatandaş (11 ay önce)
    Sıfır yapılan rezidans un gibi dağılıyor ve adamlar serbest kalıyorsa söylenecek pekte bir şey yok güçlü olan parası olan her zaman haklıdır ilahi adalet elbet bir gün tecelli eder
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (11 ay önce)
    Malatya da sanki deprem olmuş, vatandaşlarımız ölmüş, binalar yıkılmış, şehir merkezi yok olmuş, binlerce hemşehrimiz başka illerde yaşıyor, şaka gibi. Suçlular dışarıda ellerini kollarını sallayarak geziyor, bence tek suçlu bizim bu şehirde doğmuş olmamız.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kernekli İbrahim (11 ay önce)
    Ev sahipleri evin sağlamlığını kontrol etmeden aldığı için şuçlu çıkarsa şaşırmam,mahkemeyi kübrada var.Orada ne yaparlar bilemem....
    %96
    %4
    Yanıtla
  • mahşeri kübra ya inanan böyle davranırmı?siyasal islam cıkar menfaat ihale üzerine kuruludur.din ile insanları avlarlar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Caddebostan Ağır hasarlı (11 ay önce)
    Bu adamın yaptıgı binalardan hiç biri hasarsız veya az hasarlı değil,yıkılan binası bile var.Adaletin bu mu Dünya?
    %91
    %9
    Yanıtla
  • burak (11 ay önce)
    bu ülkenin en büyük güvencesi olan ADALET sistemi çökmüştür.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyasız (11 ay önce)burak isimli kullanıcı yorumuna
    Olmayan sistem nasıl çöksün.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Depremzede (11 ay önce)
    İlimizdeki deprem sonucunda kimi binalar hasarsız, kimi hafif, kimi orta, kimi ağır hasarlı, kimisi de insanlara mezar oldu. Hal böyleyken bu binaları yaptıran müteahhitlerin, imara açanların ve bilumum imza (onay) işlemlerini yapanların hiç mi suçu günahı yok, bunlar bir bedel, ödemeyecekse kim ödeyecek, ölen mi, evi, işyeri yıkılan mı ödeyecek bedeli. Deprem Allahtan geldi deniyor, doğrudur, Allah demiyor ki müteahhitlere malzemeden çalın, çürük bina yapın, denetimi kendi adamınıza yaparken fazla dikkat etmeyin. Depremin Allahtan geldiğini biliyoruz da binaları neden sağlam yapmıyoruz? Yeni versiyon müteahhitlerin malvarlığı, çocuklarının bindiği otomobiller ne hikmetse depremden sonra dillerde dolaşmaya başladı. 32 yıl çalışarak zar zor bir ev sahibi olmuştum, onu da depremde kaybettim. Bunun hasabını kim verecek?????
    %94
    %6
    Yanıtla
  • ilhan (11 ay önce)
    Binayı sağlam yapıp yapmamak müteahhitin ahlakına kalmış denetlemesi gereken kurum belediye sen belediye olarak sana yakın müteahhitin eksiklerini göz yumarsan mütait ahlak yoksunu ise malzemeden çalar yapı denetimdeki mühendis gençleride suçlamıyorum onlar yada aileleri Parti'ye yakın olduklarından oraya getirilmiş İş kaygısı var kulağı çekildiyse flanca müteahhit bizim adam fazla yorma iş kaygısından karakter sağlam değilse üstünede gidemiyor.asıl suçlu belediyelerken 50 yakın müteahhit göstermelikte olsa tutuklandı 1 tane dahi belediye personeli tutuklanmadı.maalesef ülkede haklı olanın değil güçlü olanın birisi ötüyor
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Hasan yayla (11 ay önce)
    Müteahhit zurnanın son deliği hatta bu işlerde ev alandan sonra en günahsızı, hatta sulama yapmayan bekçi daha suçlu, bekçi dışarda garibim müteahhit içerde olacak iş mi bu şimdi
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Ayy canimmm nasil uzuldum cok masumlar, Bir isin sahibi kimse kadrosunuda kendisi gibi kurar . yaptigi is , calistirdigi eleman kendisinin aynasi olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • b2 önemli anlatamazsın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Oktay (11 ay önce)
    Çok geç gelen bir karar yazık çok yazık olan ölenlere oldu. Herşey unutulur gider. Kircuval da ölen metin abi ruhun şad olsun.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (11 ay önce)
    Kesin serbest kalanlar ben konuşursam demişlerdir. Ne yani müteahhit içeri alınacak imza atan belediye başkanı rahat gezecek mi. Olmaz tabiki o zaman ne yapmak lazım. Müteahhit serbest kalacak ki imza atanlar rahat etsinler. Adalet fakirlere var mahkemeler de. Dünyada düzen bu.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Bülent bey ben konuşursam devirleri eskidenmiş. artık bu ülkede iktidara yakın olan kimseye bişey olmuyor hele malatyadaysa hiç birşey olmuyor. müteahit serbest kalmasada emin olun kimseye birşey olmazdı. depremden sonra resmen halkı muhattap almadılar yine istedikleri oyları fazlasıyla aldılar. vallahi malatyama üzülüyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • senarist olman lazim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • kadir (11 ay önce)
    yaptıkları iştten hile yapsalarda.... malzemeden çalıp insanların ölmüne sebep oluyorlarsada... dayınız olduğu için kurtuluyorsunuz ama allahın kanunda torpil yok dayında olsa işe yaramıyor öbür dünyada cezanız bellide gönül isterki bu dünyada allahın gazabına uğruyasınız.. depremde malzemede çalıp veya tarım arazilerine rant uğruna yüksek kat imarı verenler her kimse insanların ölümüne sebep olanların inşallah fok balığı gibi yerlerde sürüne inşallahhh
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (11 ay önce)kadir isimli kullanıcı yorumuna
    kadir gardaş "çalıylar amma çalışıylar"ne için çalıştıkları ayan beyan bir yüzükle gelip gemicikler sahibi olanlar yüzde yetmişin gözünü gamaştırıyor
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sedat (11 ay önce)
    Depremzedenin kanı yerde kalmaması gerekir ancak sen nelere kadirsin para imparatorluğu.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • ESKİMALATYALI (11 ay önce)
    musiad malatyalı şube başkani sn.nebati geldiğinde ilk ziyaret ettiğidir insan kaçakçılığı davası unutturamıyor lakin angarada guvvetli dayıları var ve hiçbir şey onlara zarar vermiyi Allahınıza gurban malatyalılar omuzlarınızda taşıyın lakin sorgusuz değil vebali var celladına aşık olmuşlar bedeli mazlumlara ödetiyor böylece ne keser ne sap dönmüyor
    %90
    %10
    Yanıtla
  • İnsan (11 ay önce)
    Milletin gözünü boyamak için içeride dinlendirdiler 3 ay bitti. Acılar hafifledi. Unutulur gider.. Yazıklar olsun. Kaybettiğimiz her canın sorumlususunuz. Hatalarınızı insanların azmalarına bağlarsınız. Din dersiniz Allah dersiniz keşke birazda dilinizde gezdireceğinizde kalbinizde gezdirseniz.yazıklar olsun.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Bülent (11 ay önce)
    Hiç merak etmeyin,yakında inşaat ihalelerini tekrar alırlar.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Deniz (11 ay önce)
    Boyraz değil poyraz
    %70
    %30
    Yanıtla
  • hasan (11 ay önce)
    ne olacaktı ki? farklı bir uygulama mı bekliyorsunuz? şimdiye kadar herhangi bir suçtan hangi AKP li ceza aldı ki bunlarda ceza alsın. sadece biraz paracıkları gitmiştir. eminim yarın müteahhitliğe kaldığı yerden devam eder ve bizim millette gider dairelerini satın alır.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • ahmet (11 ay önce)
    ne bekliyordunuz ceza almasını mı bunlarla ilgili haber yapılsın haber yapan içeri atılır bunlar atılmaz..şikayet yok % 70 halinden memnun...daha iyi günler bu günler...
    %89
    %11
    Yanıtla
  • depremzede (11 ay önce)
    davulcu cal davulu halay vakti ley ley ley ampul devam
    %85
    %15
    Yanıtla
  • YILMAZ (11 ay önce)
    Deprem de bina yıkıldı diye bu insanların suçlu sayamazsınız. Eğer demir ve betondan çalmamışsa müteahhit neden suçlu olsun
    %28
    %72
    Yanıtla
  • Serdar (11 ay önce)
    Malatyalılar vebali sizin üstünüze. Benim annem gitti sorumlu adama soruşturma açılmıştı. Bu serbest bırakmalar sonrası hiç bir ceza almayacağı belli oldu. Şimdi o adam elini kolunu sallaya sallaya gezecek. Hepinizi Allah a havale ediyorum. Bunun sorumlusu malatyalılardır.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)Serdar isimli kullanıcı yorumuna
    Öncelikle başınız sağolsun bacınıza saygı duyuyorum ama böyle kitlelere vebal atmak olmaz. neden malatyalı ları sorumlu tutuyorsun anlamadım. Kastettiğim iktidara oy verme ise iktidar değiştiğinde sorumluların hesap sorulacağına inanıyorsan çok beklersin. Adamlar içerideki teror destekçilerini çıkaracaklarını vadediyor. Ozaman da terörden binlerce insanı kaybeden şehit yakınlarının vebalide Kılıçtaroğluna oy verdiysen vebali size olur.
    %12
    %88
    Yanıtla
  • Sadece oy vermek mi? Haksızlık karşısında susan onaylayan dilsiz şeytandır. Malatya onayladı bu kadar net. Var mı sesini çıkaran? Çarşının ortasında halay çekip göbek attılar. Siz 6-7-8 şubatta şehir mezarlığına geldiniz mi? Orada günlerce neler yaşandı gördünüz mü? Allah ın hesabı var tüm sorumluluğu olanlar ona icazet verenler hepsinden sorsun hesabını. Aynı şekilde teröristi çıkartanda sorsun. Allah a havale sizin gibi düşünenler. Anamın ahı yerde kalmasın.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • PKK teröriste müteahhitlerde aynı biri dağda öldürüyor biri evinde uyurken.Böyle düşündükçe çok beklersiniz adaleti .her duyduklarınızı işinize geldiği gibi inanmak ülkemizin değerlerimizin yok olmasını kolaylastırmaktan öte gidemez .Hala Kılıcdaroglu suçlaması sizin degersiz ve halinizden memnun olmanızdır.Malatya lı binlerce insan evsiz mağdur iken .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Akçadağlı (11 ay önce)ali isimli kullanıcı yorumuna
    Kılıçdaroğlu, hiçbir zaman terör destekçilerini çıkaracaklarını vadetmedi. Yalnızca, mahkeme kararlarının uygulanmamasını eleştirdi. Ama ne umrunuzda hak, hukuk, adelet. Yankı odalarınızda, gerçeklerden, başka perspektiflerden bihaber yaşamaya devam edin. Ben burada ne kadar çaba sarfetsem kimsenin ufkunda bir ışık yakabileceğimi veya kimsenin gerçek sandığı bir şeyi düzeltebileceğimi düşünmüyorum. Ama en azından, her birimizin dezenformasyona karşı ne kadar savunmamız olduğunun, tükettiği medyanın birbirinden ne kadar ayrışabileceğinin, bunun topluma ne derece etki edebileceğinin anlaşılmasının bir bireyin bilinçlenebilmesi açısından çok önemli olduğuna inandığımdan “yankı odaları” hakkında herkesin fikir edinmesi gerektiğini düşünüyorum. Aşağıda bu hususa ilişkin Vikipedi sayfasını paylaşıyorum. Belki birileri bu vesileyile daha bilinçli medya tüketiceleri olma yolunda bir adım atabilir. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Echo_chamber_(media)
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Köyün DELİSİ (11 ay önce)
    Yakında ölenlerin ailelerine niye yakınlarınız öldü diye dava açarlar. Depremin ilk günleri vatandaşın öfkesini yatıştırmak için göstermelik tutuklamalar. Sonra.... Ölen ölür kalan sağlar bizimdir. YAZIKLAR OLSUN. Sorumsuz sorumluların dolu olduğu ülkenin şehri emini " VATANDAŞIN AZGINLIĞINA " bağladı. Susuz bıraktı ama kefensiz gömmedi. Bakan canınızı kurtardıysa bina görevini yapmıştır dedi. Müteahhitler ve bil cümle imza sorumluları oh dedi. Ve azgın şehrin seçmenleri tekrar "yaparsa bunlar yapar " dedi. Belediye seçimlerinde biz de seni en sevdiğin takım elbisen ile sandığa gömeriz diyeceğim fakat korkum o ki seni Millet Vekili yaparız.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Turgay (11 ay önce)
    Yazıklar olsun ölen öldüğüyle kaldı herşey ne cabuk unutuldu yazık toprağın altında olanların kemikleri sızlar be
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Yesil Malatya (11 ay önce)
    Zaten deprem olduğu ilk gün şimdi göstermelik biraz müteahhit alırlar 2-3 ay tutar bırakırlar diyordu herkes, yanıldık tabi, 3 aydan biraz fazla tuttular.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Cihat (11 ay önce)
    Malatya'nın da gaysısı diyen dayı güncelleme yapar mısın. Malatya'nın halaycısı. Halaycilar göreve hemen !
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Erkan (11 ay önce)
    Eveeet ortada hiç suçlu kalmadığına göre halkı suclayabilirler. Gaz da alındı seçimi de alırsak doları baskilamaya da gerekceleri kalmayacak. Uçacağız adeta uçacağız tünelin ucunda ışık göründü :)
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Selim (11 ay önce)
    Ohhh beter olun MALatyalılar
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Selim sen nerelisin gardas
    %25
    %75
    Yanıtla
  • uğur tn (11 ay önce)
    Biz demedik mi akp unların hesabını soramaz diye. Parlemonto üstünlüğünü eline aldıktan hemen sonra tahliyeler arttı. Cumhurbaşkanı seçildikten hemen sonra da göreceksiniz tutuklu dahi kalmayacak depremle alakalı. Ak parti adaletten artık çok uzak bir parti millet bunu kabul etse ne etmese ne en büyük şahit allahtır.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (11 ay önce)uğur tn isimli kullanıcı yorumuna
    Senin desteklediklerini çokmu adaletli adamlar terör destekçilerini serbest bırakmayı vadediyor. Bu mu adalet. Yıllarca teröre şehit verenlerin adalet beklentisi yokmu
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Mehmet (11 ay önce)
    Bize acil tarafından bir Veli Göçer lazım.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mehmet can (11 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    O adam in tek günshi deniz kumu kullanması idi onun dışında malzeme den çalma yoktu bunlar malzemeyi çalmakla kalmamış soydular milleti ederinin 5 katına verdiler evleri bir de o yaptıkları evlerde beton kalitesi sıfır di artı demir 3 ye 1 i şeklinde kullanılmış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ne güzel dünya be (11 ay önce)
    Nüfuzu olan herkes maşallah dışarı çıkıyor. O kadar bina çöktü o kadar can gitti bunun hesabını kimden sorulacak? Millet o kadar para verdi Muharrem Poyrazın yaptığı binalara nerde bunun hesabı? Çıkanların hiç biri Türkiye de de kalmaz hepsi güzelce ülke dışına çıkar. Daha da bulamazlar ? Suç galiba ölenler de ve bu müteahhitler den ev alanlar da!!!
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Arzu (11 ay önce)
    Zaten suç binanındı , niye yıkılıyor demi
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Müstehak (11 ay önce)
    milletin gazı alındi şimdi sıra halay çekmeye geldi selam ve dua ile
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (11 ay önce)
    Adalet a sı yok.yeni yaptığı binalar yıkıldı veya yıkılacak alan arkadaş da oturmadığı evin on yıl daha borcunu ödeyecek vay ve.on yılı geçmemiş yaptığı binalar müteahhit ler sorumlu olmalı mal ve can kaybından ama nerde.bu hükümetin mutahit aşkı bitmez
    %73
    %27
    Yanıtla
  • dursun (11 ay önce)
    Zaten binalar da iyileşti. Orta veya az hasara döndü.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Yesil Malatya (11 ay önce)dursun isimli kullanıcı yorumuna
    Kardeşim tebrik ederim seni, şu sitede bunca yıldır gördüğüm en kaliteli yorum.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • deprem falan olmadı (11 ay önce)
    şu bizim meşhur halay ekibi hemen göreve koşsun. tam halay çekilecek haber bu işte. ne güzel iş yav. deprem falan olmadı, binalar çökmedi biz rüya gördük demek. üstüne tazminat falan isterse hemen toplayalım da verelim adamcağıza.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Rüzgar (11 ay önce)
    Bu adam zaten suçsuzdu adalet geç tecelli etti
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Hocam adamın binası çöktü diğer binası ağır hasarlı nasıl suçsuz oluyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • burak (11 ay önce)
    neden içeri attınız niye çıkarıyonuz
    %96
    %4
    Yanıtla