SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremde Hayatını Kaybeden 181 Çocuğun Anısına Birer Fidan

Depremde Hayatını Kaybeden 181 Çocuğun Anısına Birer Fidan
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da hayatını kaybeden 181 çocuk için fidan dikildi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce "Her Can İçin Bir Fidan" projesi kapsamında Özel Harekat Bölge Müdürlüğü bahçesinde etkinlik düzenlendi.

Malatya Valisi Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, özel harekat polisleri ve öğrenciler etkinlikte fidan dikti.

Vali Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünün anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiğini söyledi.

Depremlerde kentte 1237 kişinin hayatını kaybettiğini belirten Şahin, "Depremlerde hayatını kaybedenlerin 181'i 18 yaşından küçük çocuklarımızdı. Emniyet Müdürlüğümüz 181 canımıza, 181 fidan dikerek onları hatırlamak ve her bir fidanda tekrar hayat bulmaları duygusuyla etkinlik düzenledi. Biz 181 evladımızı kalbimizde yaşatıyoruz. İnancımız gereği onlarla tekrar buluşacağımıza inanıyoruz. Güzel bir yerde misafir edildiklerine inanıyoruz." diye konuştu.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Murat (10 ay önce)
    O cocuklarin mezarda olmasina sebep olanlar insallah evlat acisi cekerler.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (10 ay önce)
    Sayın Vali, ağaçlandırma deyince, orman deyince ağaç deyince aklınıza neden hep çam ağacı geliyor. Nedir bu çam ağacı sevgisi. Oysa anadolunun temel ağacı meşedir. Tarihte anadoluya meşe denizi derlermiş. Meşeden geçmek için yol bulunmazmış. Bunun yanında ardıç, çınar ağaçları da anadolu da bulunur. Ancak çam fidesinin şeklinden midir nedir, ağaçlandırma deyince akıllarına çam ağacı gelir. Birde fidanlar en az 1-1,5 metre boyunda olmalıdır. Aksi takdirde bu fidanların dağ başında büyümesi için uzun yıllar geçmesi gerekir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • DR.Hüsnü (10 ay önce)
    Sayın valim Malatyalılar olarak sizi seviyoruz. Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.
    %75
    %25
    Yanıtla