SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Depremin Yaraları Sarılıncaya Kadar Gündemimiz Değişmeyecek"

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesindeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek, sorun ve talepleri dinleyip, depremzedeler için yaptırılmakta olan evlerin inşaat süreçleri hakkında bilgi aldı.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Yazıhan ilçesinin kırsal mahalleleri olan Buzluk, Tahtalı, Böğürtlen ve Fethiye mahallerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sonu ve talepleri dileyerek vatandaşlarla sohbet eden Fendoğlu, bölgede depremzede vatandaşlar için yaptırılmakta olan köy tipi evlerinde inşaat süreçleri hakkında bilgi alarak, inşaat sahalarında incelemelerde bulundu.

Tahtalı Muhtarı Hamdi Gürbüz ve Böğürtlen Muhtarı Bekir Sarıgül de ziyaretlerde Fendoğlu’na eşlik ederek, köylerindeki depremzedeler için yaptırılmakta olan evlerle ilgili sorun ve talepleri aktardılar. 

Fethiye Mahallesinde vatandaşlarla köy kahvehanesinde oturup çay içip sohbet eden Fendoğlu, “Herhangi bir sorununuz olduğunda çekinmeden, her zaman bize ulaşabilirsiniz. MHP olarak hiç kimseyi ötekileştirmeden halkımızın her zaman hizmetinde olduk. Birliğimizi, dirliğimizi ve kardeşliğimizi tahrip etmeye niyetlenip heveslenen karanlık odaklara hiçbir zaman teslim olmayacağız.” dedi.

Fendoğlu, “MHP olarak bizim ana gündemimiz depremdir. Depremin yaraları sarılana kadar bu gündemimiz değişmeyecektir. Depremi en ağır şekilde yaşayan Malatya’da sorunların kalıcı olarak çözülmesi için MHP olarak her türlü destek ve katkıyı sunuyoruz. MHP olarak, depremzede vatandaşlarımızı bir an bile ihmal etmeden, onların sorunlarını çözüme kavuşturma ve hayatlarını mümkün olan en kısa sürede normale döndürme yolunda çaba göstermeyi kutsal bir görev bilmekteyiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nce, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla, deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın istek ve ihtiyaçlarını yakından tespit etmek, devlet kurumlarının çalışmalarını yerinde takip etmek amacıyla benim de içinde yer aldığım “Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti” oluşturulmuştu. Raporumuz hazırlayarak MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye arz ettik. MHP olarak depremin getirmiş olduğu sorunların çözümü için gayret gösterip, vatandaşımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Sadece Malatya merkezi değil, köylerimizi de tek tek ziyaret ederek, vatandaşımızın dertlerini ve sorunlarını ilk ağızdan dinleyeceğiz.” ifadelerini kaydetti.

KÜLTÜR VE TURİZM İL MÜDÜR VEKİLİNE ZİYARET..

Bu arada Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök ile il yönetimi, Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Süleyman Emre, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengül ve Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdür Vekilliği görevine atanan Ali Cengiz’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Milletvekili Fendoğlu “Müdürümüz Malatya’nın tanıtımı ve turizminin geliştirilmesi konusunda güzel işler yaptı. Özellikle 1990’lı yıllarda başarılı çalışmalara imza atarak çok sayıda yabancı turistin ilimize gelmesinde rol oynadı” dedi.

Cengiz, Fendoğlu’nun turizm sektöründen gelen bir milletvekili olduğunu belirterek “Sayın Vekilimiz Malatya’da ilk seyahat acentesini açmıştı. İşletmesi Malatya’yı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere çok hizmet verdi. Kendisiyle kurum olarak 35 yılı aşkın süredir birlikteliğimiz mevcut. Ziyaretlerinden dolayı vekilimize, MHP yönetimine teşekkür ederim” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • HAYDAR (9 ay önce)
    Daha ismini bile doğru düzgün yazmayan bu yorumu yazan Mlt rumuzlu kişiye veya kişilere verilecek en güzel cevap, senin Malatya da yaşamadığın ve HAS Malatyalı olmadığın çok belli !!! Sen 20 küsür yıldır Malatyaya çöreklenmiş, bırak Malatyayı ilerletmek, Malatyayı satıp, yiyip çalıp çırptılar, aşırı zenginleştiler, halkın arasına inmeyen, takım kravat ya da tasarım kıyafet, takılarla dolaştılar. (Şu adamın kıyafetine bir bak bakalım ama gözlüklerini takta bak ! ) Millete ne vaatlerde bulunup hiç birini yapmadılar, bırak vatandaşla konuşmayı Ankara daki koltuklarından Malatya'daki ve diğer bir çok şehirlerdeki villalarından çıkmadılar ! Hıı bir de öylesine yazı yazdığın çok belli, iyi oku iyi takip et, Malatya da gitmediği ilçe kalmış mı bak bakalım bu adamın . Mecliste Malatyanının sorunlarını dile getiren doğru düzgün içten, samimi ve bir o kadar da mutevazi bir adam. 5 yıldır vekil, üstüne üstlük asrın felaketi depremi yaşamış bir şehrin vekili ve daha geçen haber de okuduysan MHP deprem heyetin de ve il il gezip rapor hazırladılar ! Daha neler neler ...Önce insanları muhatap alıp konuşmayı ve dinlemeyi bileceksin ! Malatyadaysan halkla buluşma günlerine gel kardeş yüzüne söyle, çözelim memleketimizin sorunlarını, tabi eğer gerçek derdin MALATYAYSA !
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mlt (9 ay önce)
    Herkese Merhaba. Şu zaman olmuş hala konuyu şuna ilettik, buna ilettik, yok hayırlı olsuna gittik….sonuç yok. Konuşma var gerisi yok. Malatya’ya kaçtane turist geldi? Sayı versinler! Şehrin ortasına bir bakırcılara çarşı temeli attılar, yıllardır kaldırmak istedikleri bir yeri şimdi sanki onu yapınca şehir ayağa kalkacak gibi düşünüyorlar. Saim vekil Yazıhandan başka bir yer bilmiyor galiba, ziyaretleri çok önemli bir olaymış gibi anlatıyor. Malatyalının sizin yaptığınız ziyaretleri ballandıra ballandıra anlatmasına ihtiyacı yok. Bu insanlar size oy verdi ki hizmet yapasınız, size oy verdi ki üç-beş kişinin işini değil herkesin işiyle dertlenesiniz. Tabi Sizler, sizleri pofpoflayacak insanların yanındasınız. Kusura bakmayın ama bu devran böyle gitmiyor. Memleketi hukuksuzluk almış götürmüş, Sizler hala gezerek var olmaya çalışıyorsunuz. Mücadeleniz hak davası değil. Ülkü doğru, ama sizin istikamet yanlış. Turana doğru ama sizler yanlışsınız.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • Tarık (9 ay önce)
    Fendoğlu dan Allah razı olsun, halk adamı, olduğu gibi içten çalışıyor. Inşqllah Malatyamız bir an evvel toparlanır
    %62
    %38
    Yanıtla