SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremzede Ailelere Yeni Doğan Bebekleri İçin Hediye Seti

Depremzede Ailelere Yeni Doğan Bebekleri İçin Hediye Seti
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da bebek sevinci yaşayan depremzede ailelere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Battalgazi Belediyesi tarafından depremler sonrasında konteyner ve çadır kentlerde kalan, bebek sevinci yaşayan ailelere "Umuda Gözlerini Açan Bebekler Projesi" kapsamında bebek seti hediye edildi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremlerde evi ağır hasar alan ve Acıbadem Konteyner Kent'te kalan Ak ailesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, bebek setini hediye etti.

Burada konuşan Güder, 6 Şubat'taki depremlerin ilk anından itibaren depremzedelerin yanında olduklarını söyledi.

Güder, konteyner ve çadır kentlerde, bebek sevinci yaşan ailelere destek olduklarını ifade ederek, "Yavrularımızın isteklerini karşılayacak olan bizleriz. Bizden öncekiler bu dünyayı bize nasıl bırakmışlarsa ve biz onları nasıl bir şekilde yad ediyorsak bundan sonra dünyaya gelen yavrularımız, çocuklarımız da bizi aynı şekilde anacaklar. Bizim amacımız bizi güzel bir şekilde anmaları." dedi.

Anne Aysel Ak da yapılan ziyaretten ve hediyelerden dolayı Güder'e teşekkür etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız