SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremzedenin Düşürdüğü Kartla Alkol Alışverişi Yapmışlar

Depremzedenin Düşürdüğü Kartla Alkol Alışverişi Yapmışlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da konteyner kentte bir vatandaşın düşürdüğü kredi kartını bulan 2 şüpheli,  kartı kullanarak başta alkol olmak üzere farklı işyerlerinde alışveriş yaptılar. Polis ekipleri, 90 saatlik kamera görüntülerini izleyerek 2 şüpheliyi yakaladı. 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; G.D. adlı vatandaş  polise başvurarak kredi kartını Teknokent konteyner kent civarında düşürdüğünü belirterek, daha sonra mobil bankacılığını kontrol ettiğinde kartından farklı işyerlerinden alışveriş yapıldığını fark ettiğini bildirdi.

Şikayet üzerine Battalgazi Polis Merkezi Amirliğine Bağlı Suç Araştırma ve Soruşturma Büro ekiplerince bahse konu iş yerleri ve güzergâh üzerinde bulunan kameralarından yaklaşık 90 saatlik görüntüleri incelendi.

Yapılan çalışma sonucunda kredi kartı ile alışveriş yaptığı tespit edilen O.S. ile U.Y. adlı şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Kredi kartı ile aynı zamanda alkol aldıkları da görülen 2 şüpheli hakkındaki soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 ay önce)
    Ahlaksız, șerefsizler Malatya dan bunları süreceksin...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mehmet (3 ay önce)
    sonuç itibari ile başkan kendi maaşından yaptırdığı için tabii de üst tabakaya gönderirler. yazık günah hizmet için toplanan vergilerimiz nerelere gidiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (3 ay önce)
    Teşhir edilmesi gerekirken günümüzün tüm suçlularının yüzü saklanıyor.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Nur (3 ay önce)
    Konteyner kent civarında düşürüp o civarda bulunduysa harcayan da konteyner da yaşayan bir depremzede demektir. Yazık insanlar nasıl vicdansız
    %82
    %18
    Yanıtla