SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Desteğe Devam Edeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-02-25 19:52:09
A- A+ PAYLAŞ

Arguvan Belediye Başkanı ve Arguvan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Kızıldaş, Narmikan Şevket Uzun Kültür Evi’nde halı ve kilim dokuma atölyesinde eğitim alan kadınları ziyaret etti.

Dokunan halıları inceleyen ve kursa katılan kadınlarla sohbet eden Başkan Kızıldaş, geleneksel yöntemlerle günümüze kadar taşınan halı ve kilim dokumacılığını yaşatıp gelecek nesillere aktarmak amacıyla kurslarımıza sağladığımız destekleri sürdürmeye devam edeceğiz dedi.

“KURSLARIMIZ KADINLARIMIZ İÇİN GELİR KAPISI OLACAK”

Halı dokuma tezgâhının başına geçen Başkan Kızıldaş,  “Meslek edinen ve tecrübe kazanan kadın kursiyerlerin istihdamına da katkıda bulunuyoruz, geleneksel mesleklerin yok olmaması için desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Ortaya çıkardığınız ürünlerle ülke ve aile ekonomisine katkılar sağlıyorsunuz. Halk eğitim müdürlüğüyle bir proje hazırladık. Arguvan’da biçki dikiş kursunda üretilen ürünleri, sizlerin hazırladığı ürünleri ilçe merkezinde tahsis ettiğimiz dükkânda satacaksınız. Elde edilen gelir sadece kursiyerlerimize kalacak. Özellikle Türkü Festivalimizi gerçekleştirdiğimiz dönemde il dışından gelen misafirlerimizin katkılarıyla satışların artacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

“KADINLARIN ELİNİ ATTIĞI HER YER HER ŞEY GÜZELLEŞİR”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde ilçede kadınlar için etkinlik düzenleneceğinin müjdesini veren Başkan Kızıldaş, “Kültür Kompleksimizde düzenleyeceğimiz etkinlikte, bir günlüğüne de olsa siz emekçi kadınlarımızı sorunlarınızdan uzaklaştırmak istiyoruz. Bu memleketin tüm yorgunluğunu, çilesini sizler çekiyorsunuz. Bu nedenle sizleri önemsiyoruz, değer veriyoruz. Sizlerin desteğini istiyoruz. Sizlerin desteği bizler için çok önemli, sizler bize destek verdikçe bizlerde sizler için çok daha fazla hizmet gayreti içinde olacağız. Kadınların siyasette, üretimde eli olmazsa bir yere varma şansımız olmaz. Kadınların elini attığı her yer her şey güzelleşir. Bizler sizin taleplerinizi karşılamak için buradayız. Toplumsal yaşama çok önem veren biri olarak bu memleketin en önemli parçası olan kadınlarımıza destek vermek, hizmet etmek en önemli görevimiz en önemli sorumluluğumuz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ne partisinden dolayı, ne inancından dolayı nede etnik kökeninden dolayı insanlarımızı ayırmadık. Herkes bizim için eşittir, sadece bize oy verenlerin değil herkesin belediye başkanı olduk. Önemli olan bizim birlik ve beraberliğimiz “ ifadelerini kullandı.

Narmikan Mahalle muhtarı Nurhayat Eren ise, “Her zaman dile getirdiğim gibi bugünde söylüyorum. Başkanıma her gittiğimde hangi ihtiyacım olursa olsun geri çevirmedi mutlaka karşıladı. Herkesin huzurunda kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız