SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Desteklediğimiz Aday Yok"

0
Güncellendi - 2017-09-10 02:27:12
A- A+ PAYLAŞ

Meşale Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Tamer Çalhan, ‘Meşale Derneği tek bir adayı destekliyor’ iddialarına yanıt vererek “Desteklediğimiz bir aday yok. Dedikodular değil de, keşke projeler yarışsa. Bazı odaklar bu tür iddialarla derneğimizin adını karalamaya çalışıyorlar” dedi.

Vuslat TV’de katıldığı bir programda açıklama yapana Çalhan, yaklaşan TSO seçimlerini değerlendirdi. “Meşale Derneği tek bir adayı destekliyor” iddialarına yanıt veren Çalhan, “Yüz yüze bakan insanlarız, birbirimizin yüzüne bakamayacağımız davranışlardan kaçınmamız gerekir. Seçim iyi bir şey, yetki devrinin kazasız belasız, insanların takdir ve teveccühü ile gerçekleşmesi güzel bir şeydir. Tüm adayların kendiniz ifade edebileceği, şeffaf bir zeminin oluşması lazım. Dedikodular ile süreç sekteye uğrar. Şu bunu destekliyormuş, bu oluşum şu adayı destekliyormuş gibi söylemler olumsuz sonuçlar doğurur. Bizim Meşale Derneği olarak yaklaşımımız bu şekilde.” ifadelerine yer verdi.

Ortaya atılan iddiaların seviyesiz olduğunu kaydeden Çalhan, “Ben bu şehirde yaşayan bir birey olarak, şehrin ufkunu, ekonomik durumunu açacak ve geliştirecek, tüm kesimlerle dayanışma içine girerek ilin istihdamını arttıracak bir adayın seçilmesini isterim. Bizim yaklaşımımız bu şekilde. Derneğimizin sadece bir adayı desteklediğini dair dedikodular gerçekten gülünç şeyler. Dedikodular değil de, keşke projeler yarışsa. Bu Malatya’ya bir şey kazandırmaz, adaylara da kazandırmaz. Desteklediğimiz bir aday yok. Bazı odaklar bu tür iddialarla derneğimizin adını karalamaya çalışıyorlar. Akılları sıra bir şeyler yapacaklarını zannediyorlar. Bunları seviyesiz buluyoruz.” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Sezgin (6 yıl önce)
    Açıklamayı yapan şahıs desteklese ne olur dedteklemezse ne olur ? Bu muhteremin mensubu olduğu vakıf Malatya'da ne iş yapar ? Vakifla TSO nun ne bağı var ....? Artık vakıflar Malatya'da bir yerlere el atmissa Allah Malatyalinin yardımcısı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bazı cemaatler siyasetin gücünü de arkasına alarak kendini birşey zannediyorlar. Sonra siyasetçilerden tokat yedikleri gibi arkalarından gelen samimi insanları da kaybediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Açık açık bir partiyi destekliyorsanız bir adayı da aynı şekilde desteklersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • berk (6 yıl önce)
    Kime ne mesaj verilmek isteniyor okeyde dönenlere duyurulur... şalale'yi mi konuşacam ? süt üreticileri birliği dururken... Arkalarına dünya hartası koyarak evrensel olduğunu iddia eden malum yapı komiksiniz :]
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (6 yıl önce)
    Sen ve senin gibiler İslami dayanışma derneği sırasında da İslami olmayan hiç bir düzeni tanımıyoruz oy kullanmak haram derken şimdi hepiniz siyasetin içinde cirit atıp kapı kapı oy topluyorsunuz sizin cihadı biz buraya kadarmış artık size inanmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Para parra parra paranın olduğu yerde ne din kalır ne iman..Allah esirgesin
    0
    0
    Yanıtla
  • kenan (6 yıl önce)
    size bir tavsiye işinize bakın cizginiz rotanızı kaybetmeyin tso nun sizin iradenize fikrinize veya desteğine ihtiyacı yok elinizi çekin yeter artık siz samimi değilsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Sayın başkan torpil ve adam kayirma ile mensuplariniz işe giriyormu makamlara geliyormu sadece tebligmi yapıyorsunuz bizim siyasetle devlet işleri ile alakamız yok diyebiliyor musunuz tebliğ sorusuna evet diğerlerine hayır diyebiliyorsaniz ne mutlu size diyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir zamanlar oy vermeyi küfür sayanlar şimdi cihad olarak kabul ediyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuğrul (6 yıl önce)
    Teşekkürler başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (6 yıl önce)
    Her yerde torpil neolacak bu malatayanin hali.herkes hakkiyla bir yere gelse.
    0
    0
    Yanıtla
  • karaoglan (6 yıl önce)
    Başkan ne güzel demiş desteklediğimiz aday yok. Ya soruyom başkan sizin esnafla siyasetle ne işiniz olur. Siz değil mi cihad ruhuyla başımızda ki adam müslüman değil ve bu ülke şeri kanunlarla yönetilmiyor deyip cuma namazları kılmıyordunuz. Ama ne oldu bu ülke şeri kanunlar mı yönetiliyor şimdi. yokkkk. peki şimdi cuma namazlarına gidiyorsunuz. Başımızdaki adam müslüman deyip kılıyorsunuz. Peki size sorarım. Kimin müslüman kimin değil siz mi karar veriyorsunuz'? Haşa Allah'ın soracağı soruları siz soruyorsunuz. Ah başkan ahhh keşke eski ruh kalaydı siyasete oraya buraya meyletmeyeydiniz. Bak ne oldu eski sahil çay ocağına gidenler hep iş adamı zengin oldu. Garibanı ise belediye de iyi maaşla direk işe başlıyor. Hiç bir yere olmayan da Esenlik Şirketine giriyor. Sizin ruhunuz da bilginiz de paraya kadar başkan. Ama bu dünyanın ahireti de var. Namaz kılıyor abdest alıyor diye haşa Allah yerine kendinizi koydunuz ve her yerde FETÖ'nün yaptığı yapılanmayı yapıp adam kayırarak adamları işe aldınız. Ama unutmayın ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah'ına gurban Karaoğlan ...Tek kelimeyle harika yazmışsiniz ağzınıza elinize sağlık...
    0
    0
    Yanıtla
  • aynen Karaoğlan her cümlene katılıyorum örnek verecek olursak sodesci ilk esenliğe girdi sonra belediye geçti sonra maski ye geçti şimdide milletin başına bela oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • sabri maden (6 yıl önce)
    Dünya alem biliyorki Namık Şahin i destekliyorsunuz. Numaraya gerek yok kardeşim. Neyse o.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok doğru bütün malatya biliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Meşale nin desteklediği adayın bence hiç şansı yok. çünkü onların hükmü Yeşilyurt belediyesi ve büyükşehir de geçerli.esnafı ve tüccarı etkialtına alamazlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    Yav He he
    0
    0
    Yanıtla
  • a.gürbüz (6 yıl önce)
    saygıdeger başkanım .size ve ekibinize yakışan açıklamanız için sizlere teşekkürlerimi sunarım.Esnaf illaki seçimini yapar.sizleri bizlerden koparmaya yönelik dedikoduları ortadan kaldırdıgınız için de bir kez daha tşkkrler.
    0
    0
    Yanıtla