SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

DEVA Battalgazi İlçe Başkanlığına Atama

0
Güncellendi - 2021-11-23 16:37:30
DEVA Battalgazi İlçe Başkanlığına Atama
A- A+ PAYLAŞ

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Battalgazi ilçe başkanlığı görevini yürütmekte iken iş yoğunluğu ve ailesine daha fazla vakit ayırma gerekçesi ile istifa eden Göksel Atlı’nın yerine Battalgazi ilçe Teşkilat İşleri Başkanlığını yürütmekte olan Mustafa Sönmez Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile atandı

DEVA Partisi Battalgazi ilçe başkanlığında değişikliğe giderek Göksel Atlı’nın yerine Mustafa Sönmez’i atadı. Konu ile ilgili DEVA Partisi İl Başkanı Onur Güneş yaptığı açıklamada; "Battalgazi ilçe başkanlığı görevini yürütmekte iken iş yoğunluğu ve ailesine daha fazla vakit ayırma gerekçesi ile istifa eden Göksel Atlı’nın yerine Battalgazi ilçe Teşkilat İşleri Başkanlığını yürütmekte olan Mustafa Sönmez Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile Battalgazi İlçe Başkanlığına atanmıştır. Başarılı bir süreç yürüten İlçe kurucu başkanımız Sayın Göksel Atli’ ya emeklerinden ve de hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımızla Malatya’ya hizmet yolculuğumuz devam etmektedir. Battalgazi İlçe Başkanlığı görevine getirilen Sayın Mustafa Sönmez’i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

MUSTAFA SÖNMEZ KiMDiR?

Mustafa Sönmez, 10 Kasım 1984 tahinde Malatya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra İnönü Üniversitesinde İletişim Fakültesi Halk ve İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 2007 yılından beri aile şirketleri olan Dönüşüm Ltd. Şti. ve Dora Mutfak Mobilya şirketlerinde yönetici olarak çalışmaktadır. Evli iki çocuk babası, orta seviyede İngilizce bilmektedir. Malatya Rışvanlılar Derneği ve Karagöz Yardımlaşma Derneklerinde, yönetim kurulu üyeliğini yapmaktadır.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Hayırlı olsun...........iyi çalışın üye sayısını, DEVA nın oyunu artırın................
    0
    0
    Yanıtla