SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devlet Öğretmen İlk Maaşını Yetimler İçin Bağışladı

Devlet Öğretmen İlk Maaşını Yetimler İçin Bağışladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da öğretmenlik görevine başladıktan sonra aldığı ilk maaşı ve banka promosyonunu yetim çocuklara bağışlayan Devlet Erdemir'in bu davranışı takdir topladı.

Fırat Üniversitesi Din Psikolojisi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Zeynep Sağır'ın Malatya'daki Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin çalışmalarından bahsetmesi üzerine İstanbul'a öğretmen olarak atanan Devlet Erdemir, aldığı ilk maaşını ve banka promosyon ücretini yetim çocuklar üşümesin diye derneğe bağışladı.

Dernek binasını ziyaret ederek bağışını yaptığı dekontu Başkan İhsan Çolak ile paylaşan genç öğretmen, "Yetimlerimiz üşümesin diye aldığım ilk maaş ve promosyonu yetimlere bağışlıyorum. Biz sadece çorbada bir tuzumuz olsun istedik. Burada gönüllü olarak çalışan ailelerimizi gördüm ve çok etkilendim. Yetimlerimizin yüzü gülsün" şeklinde konuştu.

Dernek Başkanı İhsan Çolak ise genç öğretmenin yaptığı bu davranış karşısında duygulandıklarını belirterek, "Allah hayrını kabul etsin, kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Dertli (1 yıl önce)
    Örnek teşkil etmek açısından güzel,zaten çoğu öğretmen gizli bir şekilde öğrencilerine yardım ediyor.Bu durumda rahatsız olduğum şey reklam.Bir bilboard eksik kalmış.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kendi adıma öğretmenime teşekkür ederim. (1 yıl önce)
    Tam usta o elin aldığını bu el görmeyecek tamam anladık da, son günler de bu kadar huzursuz olduğumuz bu kadar içler acısı durum var iken bu hocamın yaptığını elbette dillendire dillendire anlatacaksınız, millet olarak cidden iyi şeyler görmeye okumaya da ihtiyacımız var. Erkan sen yardım et de biz görmeyelim ağabey senin hangi elden yardımın çıktığını, nasıl uyuz oluyorum şöyle yazan tiplere var ya...
    %50
    %50
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Milletvekilleri, 3-5 yerden maaş, huzur hakkı alan bürokratlar da örnek alırmı acaba?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Yeşilyurtlu (1 yıl önce)
    Helal olsun... Şimdi birileri çıkıp sağ elin verdiğini sol el görmemeli diyecek ama bu olay başka... Örnek olması açısından harika bir olay...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • M.Ali (1 yıl önce)
    Sayın genç öğretmenime bu hassasiyeti dolayısıyla teşekkür ediyorum. Yapacağı yardımı kişiler yerine, kime yardım edileceğini kendisinin bilemeyeceği bir kuruma anonim bağış yaparak yardım alacakları teşhir etmeme hassasiyetinin de başkalarına örnek olmasını diliyorum.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Erkan (1 yıl önce)
    Yaptığınız hizmet güzel ama yardımlarınızı sağ elin verdiğini sol görmeyecek diyen bir dinimiz var
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Klavyeci (1 yıl önce)Erkan isimli kullanıcı yorumuna
    Sen ver baba seninkini görmesinler şimdi dersin nerden biliyorsun vermediğimi senin gibilerin cevapları bilinir çünkü Belki yüzlerce insan bu haberi görüp örnek alıp. Yetimlere yardım edecek hiç bunu düşünmeyin lütfen
    %76
    %24
    Yanıtla