SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devre Arasına 7'nci Sırada Girdiler

0
Güncellendi - 2017-12-29 01:51:31
Devre Arasına 7'nci Sırada Girdiler
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, U21 Süper Ligi’nde devre arasına 28 puanla 7.sırada girdi.

  Sarı kırmızılılar ilk sezonunu geçirdiği U21 Süper Ligi’nde, ilk yarıda oynadığı 17 karşılaşmada 8 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında 28 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, Beşiktaş, Bursaspor, Galatasaray, Fenerbahçe, Atiker Konyaspor ve Osmanlıspor Futbol Kulübü’nün ardında devreye 7.sırada girdi. Sarı kırmızılılar, ligin ilk yarısında 26 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.

  Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, topladığı 28 puanın 15’ini sahasında, 13’ünü ise deplasmanda aldı. Sahasında 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 15 gol atıp, 12 gol yedi. Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynadığı 8 karşılaşmada ise 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet aldı.

  Ligin ilk yarısında deplasmanda Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor U21 takımı, 9.hafta sahasında Trabzonspor’u 3-2 yendi. 13.haftada sahasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan sarı kırmızılılar, 16.haftada evinde Galatasaray’ı 2-0 mağlup etmeyi başardı.

U21 Ligi İlk Yarı Sonu Puan Cetveli

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız