SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Devrilen TIR'ın Sürücüsü Yanarak Öldü

Devrilen TIR'ın Sürücüsü Yanarak Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde virajı alamayarak devrilen tırın sürücüsü, kaza sonrası çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti.

Doğanşehir ilçesine bağlı Kapıdere Mahallesi'nde sabah 08.00 sıralarında 43 yaşındaki Mesut Avcı yönetimindeki 02 ACY 874 plakalı tır, Çınaraltı mevkiinde virajı alamayarak devrildi. Kaza sonrası tırda başlayan yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, sürücü Mesut Avcı'nın çıkan yangında hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaza sonrası jandarma olay yeri inceleme ekipleri kaza yerince inceleme yaparken, şahsın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • cengiz (1 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Yakinlarina Allahtan sabırlar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baran (1 yıl önce)
    #Yanarak hayatını kaybetti# !!!! Haber metni ancak bu kadar amatörce yazılabilir. Yazar arkadaşım;konusunu yazıya aldığın haber vahim bir olayın haberi. Lütfen profesyonel yardım alın, veya biraz profesyonel haber okuyun. Buna gerçekten ihtiyacınız var. Yinede emeğinize sağlık, Malatya haber'i her zaman takip etmeye devam edeceğim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (1 yıl önce)
    Sayın editör bu tür haberlerde lütfen "öldü" kelimesi yerine "hayatını kaybetti" ya da "vefat etti" yazarsanız daha düzgün bir anlatım olur. Daha önce de dikkatimi çekti bu durum bu tür haberleri hep böyle yazıyorsunuz.
    %85
    %15
    Yanıtla