SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dialiba da Kampa Katıldı

0
Güncellendi - 2017-07-07 17:08:47
Dialiba da Kampa Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin yeni ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un Senegalli yıldızı Boucabar Dialiba Diabang kampa katıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Termal’de sürdüren sarı siyahlılarda, futbolcular kamp çalışmalarına katılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de attığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Dialiba’da kamp çalışmalarına dahil oldu.

Sol kanatta oynamasına karşın ileri uçta etkili olan 29 yaşındaki Senegalli futbolcu, geçtiğimiz sezon 13 gol kaydetti.

Boubacar Dialiba Diabang, 31 maçta 2 bin 510 dakika forma giydi ve 3 sarı kart gördü. Dialiba, 13 gol kaydederek, takımın en golcü ismi oldu.

Öte yandan orta saha oyuncusu Sunday Mba ile takımın yeni transferi Faslı sağ bek Issam Chebake’de kamp çalışmalarında yer alıyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • caner (6 yıl önce)
    Şampiyonlukta Dialiba'nın katkısı büyüktü, saygıyı gerçekten hakediyor. Süperlig için yeterli kondisyonu sağlayabilir mi soru işareti.
    0
    0
    Yanıtla