SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DNA Testi İle Kesin Kimliği Belirlendi, Defnedildi

0
Güncellendi - 2018-07-30 03:32:28
DNA Testi İle Kesin Kimliği Belirlendi, Defnedildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesindeki Tohma Çayı'nda bulunan erkek cesedinin, 5 ay önce kaybolan 21 yaşındaki Selim Can Kelici'ye ait olduğu yapılan DNA testi belirlendi.

Tohma Çayı'nda 20 Temmuz'da bulunan ve tanınmayacak derecede bozulması nedeniyle ceset ilk olarak Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığına gönderildi.

Burada yapılan incelemede cesedin kime ait olduğunun belirlenememesi üzerine ceset Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ankara'da aileden alınan DNA örneğiyle cesetten alınan DNA ile örtüşmesi sonucu cesedin ilçede 15 Mart'ta evinden çıkıp bir daha geri dönmeyen 21 yaşındaki Kelici'ye ait olduğu tespit edildi.

Kelici'nin cesedi işlemlerin ardından ilçeye getirilerek Çarşı Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası aile kabristanında toprağa verildi.

AA

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyanin yerlisi (5 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet etsin ailesine büyük sabırlar versin acı ölüm genç ölüm
    0
    0
    Yanıtla