SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Doğalgaz 2019'dan İtibaren Darende'de

0
Güncellendi - 2018-10-26 05:10:30
Doğalgaz 2019'dan İtibaren Darende'de
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde doğalgaz altyapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren yüklenici firma yetkilisi Sinan Mansur, ilkbaharda başladıkları şehir içi ana hat döşeme çalışmalarının yüzde 95'ini tamamladıklarını söyledi.

Bu yıl ilçeye gaz verilemeyeceğini belirten Mansur, Elbistan-Gürün arasındaki 7,5 kilometrelik ana hattın yapılmasının ardından altyapı çalışmalarının tamamlanacağını kaydetti.

Mansur, ilçede henüz hiçbir konutun doğalgaza dönüşümünün yapılmadığını anlatarak, 2019 itibarıyla vatandaşların evinde doğalgaz kullanabileceğini ifade etti.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ömer Faruk (5 yıl önce)
    Doğalgaz döşeniyor ama yıllar perişan halde bir yeri yaparken bir yeri yıkıyosunuz böyle iş olmaz gerçekten Darende hakkını perişan ettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • mikail (5 yıl önce)
    daha orduzuda doğalgaz gelmedi bizim oraya birde yapılmayanları yazsanız diyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Öz (5 yıl önce)
    Evet Doğalgaz güzel bir hizmet, emeği katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Ancak; alt yapı çalışmaları o kadar düzensiz ve özensiz yapılıyor ki aynı gün içerisinde defalarca elektrik ve su kesintileri yaşanıyor. Dağıtım Şirketi Umarsız, Belediye İlgisiz, kazılar nedeniyle ilçe çarşı merkezi dahil çamur değil balçık oluşmuş durumda.. Tabii ki her hizmet gelirken bir takım aksaklıklar olacaktır ama bu kadar ilgisiz, vatandaşın her talebini "Ona Büyükşehir Bakıyor" diye cevaplayan belediye görülmüş değildir. Güzel ilçemiz Darende ve Darendeliler bunu haketmiyor..
    0
    0
    Yanıtla