SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Belediye Başkanının Ankara Temasları

Doğanşehir Belediye Başkanının Ankara Temasları
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt, 6 Şubat depremi ile büyük yıkım yaşayan Doğanşehir'in yeniden imar ve ihyası için Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkım yaşayan Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yaraların sarılması için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Çalışmaların daha da hızlanması için Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürü Banu Aslan, AFAD Yer Seçimi ve Mekansal Planlama Dairesi Başkanı Elif Bağ’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretlere dair açıklamada bulunan Başkan Zelyurt, " Doğanşehir'imizin Mahallelerinde yer seçimi yapılan yerlerin en son değerlendirmesini, İlçemiz Mahallelerinde köy evlerinin yapılacağı yerlerin en son halini ve mahallelerimizde konutların yapılacağı yer seçiminin en son halinin bilgisini alarak istişarelerde bulunduk. İnşallah el birliği ile Doğanşehir'imizde tekrar evlerimizi inşa edeceğiz. Desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlıklarımıza, Malatya Milletvekillerimize, İl Başkanımıza, Büyükşehir Belediyemize, İlçe Başkanımız ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Ayrıca depremin ilk gününden itibaren ekibi ile birlikte özveri ile çalışan Erdal beye, Banu ve Elif hanıma ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MEMLEKET (4 ay önce)
    gerçekten depremde canını dişine katıp çalışan bir başkan. helal olsun. inşallah yine seçilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • sevda (5 ay önce)
    Mansur YAVAŞ başkanın yanına da gitseydiniz adam Beldiyeciliğin kitabını yazmış.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 ay önce)sevda isimli kullanıcı yorumuna
    Bunlar Mansur başkanın tırnağı olamaz. Mansur Yavaş bu ülkenin en iyi belediye başkanıdır. 10 aydır ankaradayim ve bunları yaşayarak şahit oluyorum. Halktan aldığını halka veren müthiş bir yönetici. Allah eksikliğini göstermesin.
    %30
    %70
    Yanıtla