SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Hükümet Konağı İhalesine 5 Teklif

Doğanşehir Hükümet Konağı İhalesine 5 Teklif
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde, 6 Şubat depremlerinde ağır hasar görmesi nedeniyle yıktırılan Hükümet Konağı’nın yenisinin yapılması için ihale düzenlendi.

Malatya Valiliği Yatırım İzleme Müdürlüğü tarafından yapılan ve yaklaşık maliyeti 100 milyon 944 bin TL olarak hesaplanan Doğanşehir Hükümet Konağı inşaatı için 5 teklif verildi.

Yapım işine talip olan müteahhitler ve teklifleri şöyle:

-Güngör Tarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.  103 milyon 500 bin TL, 
-Yusuf Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd. Şti+ Meka Bilişim İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. 105 milyon  TL, 
-Abdul Vahap Yılmaz 110 milyon TL, 
-Bursab İnşaat Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti. 129 milyon 912 bin TL,
-Yusuf Yılmaz  130 milyon TL.

Bodrum + zemin + 2 kat olacak binayla ilgili tekliflerin değerlendirilmesinden sonra ihalenin sonuçlandırılacağı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Alo (8 ay önce)
    Bırakın belediyeyi,kış geliyor ve insanların konut ihtiyacını karşılayın.
    %100
    %0
    Yanıtla