SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'in Yeniden İmarı İçin Bilgilendirme Toplantısı

Doğanşehir'in Yeniden İmarı İçin Bilgilendirme Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Doğanşehir’in yeniden imar ve ihyası için yapılacak çalışmalara dair bilgilendirme toplantısı düzelendi.

Malatya’da 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Doğanşehir’in yeniden imar ve ihyası için yapılacak çalışmalara dair İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt’un katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı düzelendi.

Doğanşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantı da Başkan Zelyurt tarafından deprem sonrası ilçede yapımına başlanan kalıcı konutlar, ağır hasarlı yapılan yıkım işlemleri ile imar konularına dair siyasi parti temsilcileri, eski ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile kanaat önderlerine bilgilendirilmede bulunuldu.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yeşil Malatya (8 ay önce)
    Bu haberden bağımsız olarak yazıyorum bu yorumu. Farkındaysanız ülkece inanılmaz sayıda toplantı yapmaya başladık. Sürekli toplantı yapılıyor maşallah... İcraat mı? Toplantıdan zaman kalırsa inşallah...
    %100
    %0
    Yanıtla