SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'da Muhtarlık İçin Silahlı Kavga.. 1'i Jandarma 5 Yaralı

Doğanyol'da Muhtarlık İçin Silahlı Kavga.. 1'i Jandarma 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol ilçesinin Gökçe mahallesinde muhtarlık seçimi nedeniyle çıkan kavgada silahla ateş açılması sonucu 1’i uzman çavuş olmak üzere 5 kişinin yaralandığı bildiriliyor.

Alınan bilgiye göre; Doğanyol ilçesinin Gökçe Mahallesinde 31 Mart yerel seçiminde yapılan muhtarlık seçimi nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı.

Tarafların tabancalarla ateş açması sonucunda Uzman Çavuş Kutay Kaan Kıdıman,  Sefahattin Coşar, Zülfikar Tuhan, Erkan Tuhan ve Mahir Ilık yaralandı. Yaralılardan Zülfikar Tuhan’ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Yaralılar, ambulanslar ile Malatya’daki hastanelere gönderildi. 

Bölgede kavga nedeniyle büyük bir gerginlik oluştuğu ve Jandarma tarafından yoğun güvenlik önlemi alındığı bildiriliyor.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Mehmet (1 hafta önce)
    Öncelikle Refah partili meclis üyesini nasıl olurda imar komisyonuna koymazsınız, siyasetiniz batsın hiçbiriniz hizmet için orda değilsiniz, eyüp kutlubayın ve ordaki lise mezununun imarda ne işi var. Orda pırıl pırıl şehir plancısı duruyor hadi görelim söz verdiğiniz liyakati. Diyorlarki parti il başkanı işi karşıtırmış zaten namık göreni de hiç sevmem. Ahlaklı dürüst adam liyakatli olacak kişi hangi partiden olursa olsun ver görevi yapsın, malatyam hizmet görsün. Aslında belediye başka meclis başka partiye vereceksin ki, birbilerini denetlesinler yiyemesinler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tamam (2 hafta önce)
    Türkiyede Ellibin mahalle ve haliyle muhtar var.maaşları ve sgk primleri devlet tarafından ödeniyor. 10 yılda 100 katrilyon para eder. Bu günkü ekonomik krizin ve yoksulluğun baş sebebi ve sorumlus, muhtarlara ödenen maaş ve sgk primleridir. İşçi adam makine başında 10 saat ter döküp asgari ücret alırken muhtar efendi muhtarlık köşkünde oturarak aynı parayı almaktadır.muhtarlar yazdıklarıma kızabilirler fakat nefislerine sorarlarsa durum budur.muhtarlık bedava geçim kapısı olmuştur. Ballı yerlerdendir.taliplisi çoktur.oturduğum siteye oy için en azdört muhtar adayı geldi. Böylesi ballı yeri kim istemez. Maaş ve prim olmasa kimse muhtar olmak istemez. Muhtara verilen maaş, yetimin, yoksulun, garibanın cebinden ve kursağından kesilen paralardır. Helal etmeyenler olabilir. Doğrusunu Allah bilir. Sonuç: E devlet varsa kesinlikle muhtara gerek yoktur. Hükümet bu yanlışı nasıl görmez ve düzeltmez anlamıyorum.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mlx (2 hafta önce)
    Akp göğsünü gere gere biz muhtarlara asgari ücret veriyoruz dedi. İşte sonuçları.. inanın bir çok kişi iş kapısı olarak görüyor. Silah ruhsatı almak için görüyor.Akp hükümeti ya mahalle muhtarlıklarını kaldırmalı yada maaş ve silah ruhsatını iptal etmeli.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bilirkişi (2 hafta önce)
    Türkiyenin kanayan bir yarası durumunda artık bu anlamsız boş beleş muhtarlıklar kaldırılsın...Hiçbir işe yaramayan tamamen gereksiz bir durum ve devletin bunlara verdiği paraya yazık günah ayrıca kırsal mahallerdeki kavga dövüş cinayet kan davası anlaşmazlık huzursuzluklarin tamamının nedeni bu muhtarlık secimleridir...Bir vatandaş olarak bugüne kadar hiçbir muhtara işim de yolumda düşmemiştir ne işe yarar bunlar....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 hafta önce)
    Önümüzde ki dönem umarım hükümet değişince bu muhtarlık denen gereksiz oluşumu da kaldırırlar. Adamlara Saraydan yemek daveti gelince kendilerini Cumhurbaşkanının mahallede ki temsilcisi sanıyorlar
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Atıf Hoca (2 hafta önce)
    Eskiden büyüklerimiz ramazan ayında tüm şeytanların bağlandığını söylerlerdi, insan nefsinin nasıl bağlanacağını oruçla tarif etmişlerdi ama insanın şeytanı olan nefsi ni demekki oruçta tutamıyor artık, Allah ıslah etsin hepimizi diyeceğim de ıslah isteyen kim!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (2 hafta önce)
    Bu muhtarlık uygulamasının acilen kaldırılması gerekiyor. Bu kaçıncı hadise. Başkan seçimi bu kadar çekişmeli değil. Hem bir vasıfları yok hemde develete maddi bir kulfet. Ak parti donemi ne hikmetse muhtarlar paşa oldu iyice. Yeter artık...
    %95
    %5
    Yanıtla