SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Doğru Zamanda Doğru Yerdeyim"

0
Güncellendi - 2017-09-27 17:47:33
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü Erol Bulut, 20 senelik futbolculuk, 5 senelikte yardımcı hocalık deneyiminin olduğunu kaydederek, “5 sene içerisinde çalışarak, kendimi geliştirme zamanım oldu. Doğru zamanda doğru yerde olduğumu düşünüyorum” dedi.

Medipol Başakşehir’de yardımcı antrenörken Evkur Yeni Malatyaspor ile anlaşan Bulut, imza töreninin ardından göreve başladı.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde takımla bir araya gelen Bulut, futbolcularla kısa süreli bir toplantı yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilere açıklamada bulunan Bulut, “Buraya yabancı değiliz. 2013 yılında kısa süre de olsa burada bir çalışmamız oldu. 13 maçlık bir periyottu, iyi bir dönem geçirdik. O dönem Özcan Kızıltan’ın yardımcısıydım. Ondan sonra bir ayrılığımız oldu. Aradan 4 yıl geçti, yolumuz yine buraya düştü” dedi.

Bulut, takımın hedeflerini iyi bildiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Hedefler farklı, Süper Lig’de olan bir Yeni Malatyaspor var. Yeni hedeflerimize yürümemiz için, sahada çalışmamız gerekiyor. Mevcut kadro hedefe müsait. İyi bir kadro olduğunu düşünüyorum. Buna inanarak Yeni Malatyaspor’un teklifini kabul ederek, buraya geldim. İnşallah bize güvenen kişilere mahcup olmayız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”

Yardımcı hocalığı döneminde kendisini geliştirdiğini, şuanda doğru zamanda ve doğru yerde olduğunu dile getiren Bulut, “Piyasada yeterince hoca var. İşsiz olan hocalar var. Bende Başakşehir’de dolu bir 3 yıl geçirdim. Başarılı yıllar geçirdim. Her hoca gibi benimde orada emeğim çok. Başakşehir’in şuan ki durumuna bizde çok katkı sağladık. 20 senelik futbol geçmişimiz var. 5 senelikte yardımcı hocalık geçmişimiz var. 5 sene içerisinde çalışarak, kendimi geliştirme zamanım oldu. Doğru zamanda doğru yerde olduğumu düşünüyorum. Bu yüzden de bu kararı vererek, Malatyaspor’a geldim” ifadelerini kullandı.

Bulut, Süper Lig’de hiçbir maçın kolay olmadığına dikkat çekerek, “Lig bu sene biraz daha çetin geçecek. Bütün takımlar çok ve iyi transferler yaptı. Bizim takımımızda aynı şekilde iyi transferler yaptı. Her maç zor. Maçları kolay ya da zor diye ayıramayız. Çünkü sahaya çıktığınızda 0-0 eşitlikle çıkıyorsunuz. Sahada en az hata yapan takım maçı kazanır. O yüzden biz, Yeni Malatyaspor olarak sahada az hata yaparak, elimize geçen fırsatları da en iyi şekilde değerlendirip, maçlarımızı puan ya da puanlarla bitirmek zorundayız. Onun üzerine çalışmalarımızı yapacağız. Hem defans hem de hücum anlamında kendimizi geliştireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarlara da mesaj veren Bulut, “Taraftarsız futbol olmuyor. Burada daha öncede çalıştım, taraftarımız arkamızda olduğu sürece bu takımı istediğimiz seviyeye taşırız” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Utku (6 yıl önce)
    Hocam, yanlış zamanda yanlış yere geldin. Başarılı olman zor değil; imkansız. Menejerinin Ersin olması da bazı ipuçları veriyor zaten. Adile kaç aydır eleştiri yapılıyor. Eleştiriyoruz. Ama adam bunu bile anlamaktan yoksun. Ne diyelim. Ahmet Çakır ile birlikte bol milyonlu günler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Karaçorlu (6 yıl önce)
    Erol kardeşim hoş geldin malatya mıza allah yardımcımız olsun. Size tavsıyem tevazu yu elden bırakmayın .haydi malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferid (6 yıl önce)
    Erol hocam öncelilek yeni malatyaspora hos geldiniz sizden sadece koşan,mucadele eden,macta sonuç ne olursa olsun pes etmeyen ,diri bir takım bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Hoca inşallah becerirsin beceremessen seni getirnelerle işiniz rasgelsin ta fizana kadar yolunuz var
    0
    0
    Yanıtla
  • adiiyamanli Abizer (6 yıl önce)
    Yanlış zamanda geldin.iki maç kötü giderse bak bakalım neler oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Teacher44 (6 yıl önce)
    Fenerbahcede oynayan erol demi bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Erol hocam , Siz Türk futboluna önemli katkı sağlayacak hocalardansınız, Yolunuz açık olsun, Başarılar Malatyasporumuza size ve Türk futboluna olsun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Allah yolunu açık etsin hocam. Aman dikkat kendi kadronu kendi transferlerini ve takımla ilgili herşeye kendin karar ver. Futbolu bilmeyen yöneticileri sakın işine karıştırma.
    0
    0
    Yanıtla