SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dolu yağışı Etkili Oldu

0
Güncellendi - 2020-03-28 23:47:36
Dolu yağışı Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kent merkezinde ve bazı ilçelerde etkili olan dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi.

Malatya’da kent merkezinde sağanak yağış olarak başlayan yağış yerini kısa süre sonra dolu yağışına bıraktı. Yaklaşık 10 dakika yağan dolu yağışı ile birlikte her yer beyaza bürünürken, yollarda sular ile kaplandı.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara girerken, sürücüler de bir süre zor anlar yaşadı.

AKÇADAĞ'DA DERELER TAŞTI

Akçadağ ilçesinde de etkili olan dolu ve şiddetli yağış sele neden olurken, dereler taştı.

Akçadağ ilçesinde öğleden sonra aninden bastıran sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçe genelinde etkili olan yağışlar sonrasında dereler taşarken kayısı bahçelerini ve bazı evleri su bastı. Taşkınlar sonrası Doğu Mahallesi'nde bazı evlerin taşan Gani Deresi nedeniyle su aldığını belirten Mahalle Muhtarı Turgay Güneş, "Yıllardır Gani Deresi'nin ıslah edilmesi için yetkililere çağrıda bulunduk ama bizleri dinleyen olmadı. Bugün öğleden sonra aninden bastıran sağanak ve dolu yağışı sonrası mahallemizde bazı evleri ve depoları su bastı. Derenin geçtiği bölgede yüzlerce yaşayan insanlarımız var. Bugün Allah'a şükür bir can kaybımız olmadı ama bu olmayacak anlamına gelmez, yetkilileri Gani Dresi'nin ıslahı için göreve çağırıyoruz "diye konuştu

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız