SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Doria Macedo'ya Havalimanında Karşılama

0
Güncellendi - 2018-01-26 03:49:44
Doria Macedo'ya Havalimanında Karşılama
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya vardığı stoper Matheus Doria Macedo, İstanbul’da coşkuyla karşılandı.

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor, Fransız ekibi Marsilya’da forma giyen 23 yaşındaki stoper Matheus Doria Macedo ile her konuda anlaşmaya vardı. Anlaşma sonrası uçakla İstanbul’a gelen Doria’yı sarı kırmızılı yöneticiler ile taraftarlar karşıladı.

Evkur Yeni Malatyaspor’un atkısını takan Doria’nın mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.

Evkur   Yeni Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı Aziz Yalçınkaya, Futbol Şube Sorumlusu Gökhan Çelik, Genel Sekreter Burak Çakır, Genel Kaptan Suat Tekin'in de yer aldığı karşılamada büyük coşku yaşandı. 

Sağlık kontrolünden geçecek ve ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Doria, daha sonra Malatya'ya gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • yorgun (6 yıl önce)
    artık daha güçlü bir takım istiyorsak taraftar olarak bizde bu takımın arkasında olduğumuzu kanıtlamamaz gerek işte o zaman başkan kim olursa olsun yeni yılda daha güçlü bir takım kurulması için gereken yapılacaktır.lakin şu anda beğenmediğiniz takım kolay kurulmadı kolay paralarla oluşmadı bazı arkadaşlar bol keseden atıyor ama unutulmamalıki takım yeni ve ilerisi için bazı kaynaklara ihtiyaç var bunlar olmadan olmaz transfer isteyen arkadaşlar malatya ürünlerinden aldımı acaba merak ediyorum yani kısacası bu işler altyapı oluşmadan olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Evettt şimdi transfer diye bağıranlar başkanı eleştirenler şimdi sıra sizde stadı doldurun da hiç olması seyirci geliri olsun yönetimin .klavye taraftarı olmaktan artık vazgeçin ve MALATYALIM Rumuzlu arkadaşın yorumunu bir tarafa yazın bundan böyle söz MALATYALILARDA Başkan ve Yönetim yapması gerekeni yaptı
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalım (6 yıl önce)
    Özellikle transfer dönemindeki basından ve taraftarlardan gelen baskılara çok dikkat etmek lazım.Çünkü gelir gider tablosunu hesap etmeden yapılacak transferler Malatyasporun Kocaelisporun Mersin İdmanyurdunun Ordusporun ve diğerlerinin başına gelenlerin tekrarı niteliğin de olacaktır.Şu anada transfer diye bastıranların bir kısmı işin maddi destek kısmına gelince en azından loca forma ve bilet alma ortadan kaybolduklarını görüyoruz.Hatta bir kısmın katkı bir tarafa nasıl beleş maç seyrederiz derdinde olduklarına rastlıyoruz. Sayın Başkan ekonomik gerçekleri göz önünde tutarak hareket edin. Bugünü değil yarını da düşünerek hareket edin gaza gelmeyin.Futbol kulüplerimizin son geldiği nokta ortada birde UEFA ve FİFA'yla uğraşmayalım.Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    İhtiyaç olmayan bölgeye kiralanan iyi bir futbolcu ama bize yedek iyi bir kaleci ve iyi bir forvet lazım değilmiydi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (6 yıl önce)
    Lütfen birileri sayın Başkana gol atmadan maç kazanilmadigini anlatsın. Göztepe maçı bir kazaydi diğer maçların sonuçlarını bir gosterin biz zaten gol yemiyoruz ne oyunu yönlendirecek bir orta saha oyuncumuz nede topu ileri taşıyacak bir kanat oyuncumuz var
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    1 stoper defansada daha güç katar ama FORVETTTTTT
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Transferi eleştirmeyin.Sadık,Mina,Murat Akça nın sarı kart ceza sınırında olduğundan haberiniz yok.Defansı sağlama aldık.En önemli yere adam alındı.
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmirden44 (6 yıl önce)
    BU KADAR DEFANS OYUNCUSU MERAKI NEDİR ALLAH AŞKINA. ŞENOL GÜNEŞİN YAPTIĞI YORUMA KIZMAYALIM. DEFANS TAKIMI MODUNDAYIZ RESMEN. İHTİYAÇ FORVET VE ORTA SAHAYA 10 NUMARA.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Transfer yaptık diye mi yaptınız Geliş gidiş uçak masraflarını değermi
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (6 yıl önce)
    Transfer hayırlı olsun.İhtiyaç olmayan bölgeye transfer yapılması çok ilginç. Sayın futbol duayeni adil başkan, bu takıma forvet ve forvet arkası lazım siz neyin peşindesiniz allah aşkına.Dalgamı geçiyorsunuz bizimle..
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydin baba (6 yıl önce)
    Bu takıma bir forvet bir kaleci lazim Ertaç sürekli oynamaya bilir yedek kaleci yok gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kolik (6 yıl önce)
    10 numara ile forvet alırsak ilk 6 gireriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Transferler (6 yıl önce)
    Sadık, mina, murat akça, doria! 4 stoper var. Peki kaç tane forvet var, nerde 10 numara oynayacak oyuncu? İçim hiç rahat değil!
    0
    0
    Yanıtla