SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sokakta Drifte 36 Bin Lira Ceza

Sokakta Drifte 36 Bin Lira Ceza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da görüntülerde drift yaptığı belirlenen bir otomobilin ehliyetsiz sürücüsüne 28 bin TL, aracın sahibine ise 8 bin TL trafik idari para cezası kesildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre; 9 Eylül 2023 tarihinde Sanayi Sitesi civarında sokak ortasında drift yaptığı görüntülerle açık bir şekilde anlaşılan otomobil tespit edilerek, 11 Eylül 2023 tarihinde araç bulunarak sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak ve drift atmaktan toplam 28 bin 532 TL para cezası uygulandı.

Polis ekiplerince otomobilin sahibi de tespit ederek, ehliyeti olmayan sürücüye araç kullandırmak suçundan 8 bin 190 TL trafik idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, Malatya’da 11 Eylül 23023 tarihinde il merkezinde durdurulan bir araçta manifoldlu kumandalı egzoz tertibatı bulunduğu tespit edilerek, sürücüsüne 'Mevzuata uygun olarak yapıldığı belgelenemeyen teknik değişikliğin çevredekileri rahatsız edecek derecede gürültü çıkaracak özellikte olması’ kuralını ihlalden 4 bin 64 TL trafik idari para cezası uygulandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Güzel memleketim (7 ay önce)
    Bende bi araba tutkunu olarak şunu belirtmek isterim evet bu zor süreçte para boş yatırımlara yapılmamalı ilerleyen süreçte İstanbul park gibi sürüş için drag için drift yapmak isteyenler için bi pist alanı oluşturula bilir ücretli giriş trafikten uzakta bi olanak sağlana bilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onur lck (7 ay önce)
    Allah razı olsun her şehirde bunun gibi 50 arkadaş olsa ülke kalkinir ayrıca egzoz atanlara da ceza istiyoruz yeni müdürüm
    %100
    %0
    Yanıtla
  • abdullah (7 ay önce)
    çok yerinde bir karar olmuş dışarısı bazı kişilerin istediği şeyi yapmaya hak vermiyor....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 ay önce)
    Havadan para kazanma yolu olan hurdacılığın şehir sokaklarına yansıması. Daha çok başımız ağrıyacak.
    %100
    %0
    Yanıtla