SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Kupası Son 16 Takımları

Dünya Kupası Son 16 Takımları
A- A+ PAYLAŞ

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda son 16’ya kalan tüm takımlar belli oldu. Grup aşamasını ilk 2 sırada bitiren Hollanda, Senegal, İngiltere, ABD, Arjantin, Polonya, Fransa, Avustralya, Japonya, İspanya, Fas, Hırvatistan, Brezilya, İsviçre, Portekiz ve Güney Kore son 16’da mücadele edecek takımlar oldu.

Katar’ın ev sahipliği yaptığı 2022 Dünya Kupası’nda son16’ya kalan takımlar belirlendi. Son 16’ya, A grubundan Hollanda ve Senegal, B grubundan İngiltere ve ABD, C grubundan Arjantin ve Polonya, D grubundan Fransa ve Avustralya, E grubundan Japonya ve İspanya, F grubundan Fas ve Hırvatistan, G grubundan Brezilya ve İsviçre, H grubundan ise Portekiz ve Güney Kore kaldı.

Son 16 ve Son 16 sonuçlarına göre çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

3 Aralık Cumartesi
18.00 Hollanda - ABD
22.00 Arjantin - Avustralya

4 Aralık Pazar
18.00 Fransa - Polonya
22.00 İngiltere - Senegal

5 Aralık Pazartesi
18.00 Japonya - Hırvatistan
22.00 Brezilya - Güney Kore

6 Aralık Salı
18.00 Fas - İspanya
22.00 Portekiz - İsviçre

9 Aralık Cuma
18.00 (Japonya - Hırvatistan) - (Brezilya - Güney Kore)
22.00 (Hollanda - ABD) - (Arjantin - Avustralya)

10 Aralık Cumartesi
18.00 (Fas - İspanya) - (Portekiz - İsviçre)
22.00 (Fransa - Polonya) - (İngiltere - Senegal)

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız