SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Düşük Profilli' Ulusal Bayram Kutlamasına Devam!

'Düşük Profilli' Ulusal Bayram Kutlamasına Devam!
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşuyla taçlanan Kurtuluş Savaşı'nı Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluş yıldönümü kutlaması '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı', 2012 yılından bu yana olduğu gibi Malatya'da da 'düşük profilli' törenlerle geçecek. Stadyumlarda kutlanırken, spor salonlarına sığdırılan ve birkaç okul katılımıyla gerçekleştirilen kutlamaların Malatya bölümü, 23 Nisan Cumartesi günü Merkez Spor Salonu'nda yapılacak.

Malatya'da yapılacak 23 Nisan kutlamalarının programı şöyle:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 05 Mayıs 2012 Cumartesi günü 28283 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “ Ulusal ve Resmi Bayramlar ile Mahalli kurtuluş Günlerinde Yapılacak Tören ve Kutlamalar Yönetmeliği’’nin 5.Maddesi uyarınca kutlanacaktır. Yönetmeliğin ilgili maddesi gereğince Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenleri 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 08.00’de başlayıp, saat 24.00’de sona erecektir. Tüm resmi ve özel kurumlar 22 Nisan 2022 Cuma günü saat 16.00’dan itibaren binalarını Şanlı Bayrağımızla donatacaklardır.

A. ÇELENK SUNMA TÖRENİ (09.30 )
1. 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat 08.45’de yönetmeliğe uygun olarak hazırlanan İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı önünde hazır bulundurulacaktır.

2. Saat: 08.45’de Çelenk sunma törenine Bayrak ve Flamaları İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzde bulunan Ortaokulların Müdürleri ve aynı okullardan bir öğretmen nezaretinde Bayrak ve flamaları taşıyan öğrenciler Atatürk Anıtı önündeki yerlerini almış olacaklardır.

3. Çelenk saat: 09.00’da tören sunucusunun daveti ile İl Milli Eğitim Müdürü tarafından Atatürk Anıtına sunulacak, müteakiben Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Bayrak göndere çekilecektir.

4. Atatürk Anıtına sunulacak Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi bir bayan bir erkek öğretmen tarafından taşınacak ve çelenk sunulurken İl Milli Eğitim Müdürüne üç kız ve üç erkek öğrenci refakat edecektir.

B. ÖĞRENCİ GRUBUNUN KABULÜ ( 10.30 )
1. Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Makamları 23 Nisan 2022 Cumartesi günü saat: 10.00 itibariyle öğrenciler tarafından ziyaret edilecek ve ilgili makamlar, İl Milli Eğitim Müdürlüğünce tespit edilen öğrencilerce sembolik olarak devralınacaktır.

a) Sayın Valimizi Yeşilyurt İlçesi Suluköy Kahramanlar İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Sude BAŞTÜRK ile Okul Müdürü Ahmet EMERCE Saat 10.30’da makamında ziyaret edecek ve öğrenci valilik görevini sembolik olarak devralacaktır.

b) Sayın Garnizon Komutanımızı Akçadağ İlçesi Ziya Gökalp Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Muhammed UĞUR KARAKAYIŞ, Okul Müdürü İbrahim COŞKUN ile Öğretmen Mesut ÇİĞDEM Saat 10.00 da makamında ziyaret edecek ve öğrenci Garnizon Komutanlığı görevini sembolik olarak devralacaktır.

c) Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızı Battalgazi İlçesi Yaygın Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Şevval ACIR, Okul Müdürü Mustafa ŞEKER ile Öğretmen Nurgül KARACA Saat 10.00 da makamında ziyaret edecek ve öğrenci Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini sembolik olarak devralacaktır.

d) Sayın İl Milli Eğitim Müdürümüzü Pütürge İlçesi Pazarcık Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Asiye KUTLUK, Okul Müdürü Hasan SAKAR ile Öğretmen Merve GÜRLEK Saat 10.00 da makamında ziyaret edecek ve öğrenci İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sembolik olarak devralacaktır.

C. KUTLAMA TÖRENİ (11.00)
Merkez Kapalı Spor Salonunda Yapılacak Kutlama Programı

1.Törene katılan öğrenciler ile halkımız tarafından İstiklal Marşı okunacaktır.

2.Günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü yapacaktır.

3.Günün anlamı ile ilgili şiirler okunacaktır.

4. Gösteriler ve Halkoyunları."

MESAJLAR..

Malatya Valisi Aydın Baruş
"Milli iradenin tecelligahı ve istiklalimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102’nci yıldönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurtuluş Savaşımızın en önemli dönüm noktası olan 23 Nisan 1920 milletimizin bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan ettiği tarihtir. İstiklal Mücadelemiz, ülkemizin o günlerde içinde bulunduğu her türlü güçlük ve olumsuz şartlara rağmen,  Türkiye Büyük Millet Meclisinin, "Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" şiarı doğrultusunda tüm halkı kurtuluş mücadelesinde birleştirmesi sayesinde kazanılmıştır. Milletimizi ortak bir gaye etrafında bir araya getirerek birleştiren ilk Meclisimiz, vatan sevgisinin, milli birlik ve beraberliğin, hür yaşama uğruna sergilenen fedakarlığın en güzel timsali olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen 23 Nisan günü, milletimizin gelecek nesillere verdiği önemi göstermesi bakımından da ayrı bir mana ve ehemmiyet taşımaktadır.

Milli iradenin zaferini kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklarımızın ve tüm dünya çocuklarının kalplerinde dostluk ve kardeşlik duygularının yeşermesinde de önemli bir vesile teşkil ederek dünya barışına eşsiz katkı sunmaktadır.

Türk çocuklarının yüreklerinde taşıdıkları vatan ve millet sevgisi, gözlerindeki yaşama sevinci ve umut ışığı ülkemizin geleceğine olan inancımızı güçlü kılmaktadır. Çocuklarımızın gözlerindeki pırıltı ve yüreklerine nakşettikleri vatan sevgisi hayalleri ülkemizin geleceği adına bizlere umut vermektedir.

Atalarımızın kanları ve canlarıyla istiklaline kavuşturduğu bu güzel vatanı, çocuklarımızın hayal ve umutlarını gerçekleştirebileceği, kalkınmış bir ülke olarak onlara miras bırakmak bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin kaçınılmaz mesuliyetidir. Bu mesuliyet vatanımızı bizlere miras bırakan şehit ve gazilerimize olan minnet borcumuzu da ifade etmektedir.

Bu kutlu gün vesilesiyle, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bağımsız bir vatan üzerinde özgür yaşama iradesini bizlere miras bırakan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

Çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."

MHP Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu

“Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının ve 23 Nisan Ulusal egemenlik ve Çocuk Bayramının 102.’inci yılını idrak etmenin gururunu yaşıyoruz.

Tarihimizde önemli bir dönüm noktası olan 23 Nisan 1920, Türk milletinin var olma yok olma mücadelesinde kendi azim ve kararlılığıyla çözüme ulaşmasının, netice almasının en büyük örneklerinden birisidir.

İlk Meclis aziz Türk milletinin ruh kökünden doğmuş, Milli Mücadele’nin sevk ve idare merkezi olmuş, kurtuluş ve kuruluşun simgesi, 23 Nisan 1920, Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi ve hukuki alt yapısının hazırlandığı bir dönemin miladıdır.

İlk Meclis’in manevi harcı dualarla, salavatlarla, Kuran-ı Kerim tilavetleriyle, ihlaslı ve milli gönüllerle karılmıştır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi bu nedenle, yalnızca meşruiyetini ve iradesini milletten alan kurumsal bir yapı değil, aynı zamanda büyük Türk milletinin yaşama, var olma, bağımsızlık ve özgürlük coşkusunun temsil edildiği milli ruhun ifadesidir.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarının TBMM’ni ilanı ile, üç yıl sonra kurulacak olan Cumhuriyetimizin temelleri atılmış, bugünkü sınırlarımızın çizilmesi ile sonuçlanacak bir kahramanlık destanının işareti verilmiştir.

TBMM’nin varlığı büyük milletimiz için umudun, Türkün düşmanları için ise hüsranın adı olmuştur.

Milli iradenin tecelli ettiği, kuruluşunun 102. yılını kutladığımız Türkiye Büyük Millet Meclisi, demokrasimizin, milli devletimizin ve geleceğimizin de en büyük güvencesidir. Bu güvencenin toplumsal dayanağı ise pırıl pırıl çocuklarımızdır.

Bu bayram günü, bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerinin atıldığı, egemenlik kaynağının ilan edildiği tarihî bir gün iken, diğer taraftanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yarının büyükleri, geleceğimizin teminatı çocuklarımız armağan ettiği bir kutlu şenliktir.

Gelecek yüzyıllara Türk Gençliğinin mührünü vuracak olan, Ülkemizin, Ülkülerimizin teminatı ve Milli Egemenlik mirasını devralacak çocuklarımızın, bayramlarını yürekten kutluyorum.

Ayrıca TBMM'nin ilk Başkanı, ilk Cumhurbaşkanımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Başbuğu Mustafa Kemal Atatürk'e, Türk milletinin şerefli tarihinde izi bulunan tüm kahramanlarımıza, ilk Meclisin saygıdeğer üyelerine, kanlarıyla toprağa vatan mührü vuran bütün şehitlerimize şükran ve minnetle Cenab-ı Allah'tan rahmetler diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Meclisimizin 102.’nci Kuruluş yıl dönümünü saygıyla kutluyor, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı yürekten tebrik ediyorum”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisinin açıldığını ve ulusal egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu ifade etti.

Başkan Gürkan, “TBMM, bağımsızlık ve egemenliğimizin, 23 Nisan Çocuk Bayramı ise geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın teminat altına alındığının bir nişanesidir.

23 Nisan 1920, vatanı, bayrağı, ezanı ve özgürlüğü için yılmadan mücadele eden aziz milletimizin yeniden dirilişinin ve şahlanışının yazıldığı tarihin adıdır. ‘Hâkimiyet kayıtsız şartsız milletindir’ şiarıyla kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, tam bağımsızlık hususunda milletimizin her daim dik durduğunun tüm dünyaya ilanı anlamına gelmektedir” dedi.

Başkan Gürkan, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin güvencesi olan yavrularımıza ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilen 23 Nisan, ecdadımızın gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ifade etmektedir.  

Bugünümüz, yarınımız ve geleceğimiz olarak gördüğümüz siz çocuklarımız; ilelebet yaşayacak bir devletin en büyük teminatı, milletinden aldığı gücün göstergesi Meclisimizin açılışının bayram olarak size armağan edilmesindeki sebebi iyi kavrayıp anlamalı ve sizlerden sonra geleceklere de en iyi şekilde anlatmalısınız. Çünkü sizlerin buradan alacağınız ilham ve güçle ülke olarak çok daha güzel ve mutlu günlere kavuşacağımıza inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu vatan uğruna canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha yâd ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı yürekten kutluyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder
"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 102'nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için yazılı bir kutlama mesajı yayımlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Millet egemenliğimizi, çocuklarımıza bir bayram coşkusuyla emanet ettik. Bu ülkenin yarını olarak gördüğümüz her bir çocuğumuzun sevinci, umudu, gururu 102 yaşında” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 102'nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayımladığı yazılı mesajında, bugünün önemine değindi. Başkan Güder, Milletimizin iradesinin, kararlarının ve sesinin yegâne temsilcisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluş yıl dönümünü, Türkiye ve dünyadaki tüm Çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularıyla kutladığını ifade etti.

Başkan Güder, mesajında; “Bağımsızlığımızın, demokrasimizin ve Cumhuriyetimizin güvencesi, milli iradenin tecelligahı Gazi Meclisimizin kuruluşunun 102. yıl dönümünü kutlamanın haklı sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Vatan topraklarının işgal edildiği bir dönemde 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' şiarıyla 23 Nisan 1920 günü dualarla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, istiklal ve istikbal mücadelemizin öncüsü olmuş, Cumhuriyetimizin kuruluşuna uzanan yolda özgürlük meşalesi burada yakılmıştır. Gazi Meclisimiz, milletimizin var olma mücadelesinde kendi azim ve kararlılığıyla çözüme ulaşmasının en büyük örneklerinden biridir. Türkiye Büyük Millet Meclisi; vatan ve bayrak sevgimizin, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin timsalidir. Her yıl coşkuyla kutladığımız 23 Nisan günü bizlere, milletimizin her şey bitti denilen bir anda külleri üzerinden yükselen bir anka kuşu gibi yeniden doğuşunu hatırlatır. Bugün 102 yaşına giren bu mirasın emanetçileri ve kutlu bekçileri ise, kuşkusuz geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızdır. Bu günün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye’nin geleceği olan çocuklarına, gençlerine olan güvenini, umudunu gösterir. 23 Nisan 1920 ruhunu, barış, kardeşlik ve beraberlikle yoğrulan mücadele azmini çocuklarımız, gençlerimiz çağın gerektirdiği bilgiyle buluşturacak, beklediğimiz büyük Türkiye’yi inşa edecektir. Türkiye’nin gençleri üzerinden yükseleceğine, onların dinamizmi, parlak hedefleri, duru zihinleriyle hedeflerimize ulaşacağına inancımız tamdır. Çocuklara verilen değerin en güzel tezahürü; sadece milletimize değil, dünyadaki bütün mazlum ve sömürge altındaki milletlere ilham kaynağı olan 23 Nisan ruhu ilelebet yaşayacak ve milletimiz var oldukça Gazi Meclisimiz de varlığını sonsuza dek sürdürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, TBMM’nin kuruluşunda ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar
Çınar, “ Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşuna giden yolun çizildiği 23 Nisan, esaret altına alınmak istenen bir milletin bağımsızlık adına attığı tarihi adımlardan birisidir.” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, T.B.M.M.’nin açılışının 102 nci yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Büyük Türk Milleti’nin temsil edildiği Gazi Meclisimiz Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 102’nci yılını kutlamanın gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

23 Nisan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu olduğu gibi, egemenlik yetkisinin millete verilişinin günü olması nedeniyle de büyük bir anlam ifade etmektedir. Gazi Meclisimiz, ülkenin içinde bulunduğu tüm olumsuz şartlara rağmen milletten aldığı güçle İstiklâl Mücadelesini başarıyla sonuçlandırmış, ezelden beri hür yaşayan milletimizin, ebediyete kadar hür yaşayacağını tüm dünyaya ilan etmiştir.

Türk Milletinin kendi temsilcilerini bir araya toplayarak oluşturduğu Türkiye Büyük Millet Meclisi, bu aziz milletin bağımsızlık yolunda kararlılığını ortaya koymuş, bağımsızlığa doğru gidilen yolda tüm inanç ve düşünceler TBMM çatısı altında ele alınarak hayata geçirilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı aynı zamanda dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramdır. Bugünün küçüğü yarının büyüğü olacak çocuklarımız geleceğimizin mimarı olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, Kurtuluş Savaşı'mızı sevk ve idare eden Birinci Meclisimizin kahraman mensuplarını rahmetle yad ediyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, sağlıklı, huzurlu ve mutlu yarınlar diliyorum" ifadelerinde bulundu.

İyi  Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı
Başkan Erhan Yağlıcı,  mesajında şu ifadelere yer verdi:  

“Tarih boyunca insanlığa örnek olmuş büyük devletler kuran, fertlerinin şerefli bir yaşam sürmesini temin etmek için onurlu mücadeleler veren aziz milletimiz; 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını gerçekleştirerek en zor şartlarda bile milli iradeyi tekrar canlandırmıştır.

23 Nisan; milletimizin bağımsız yaşama azminin tescillendiği bir gün olmasının yanı sıra dünya çocuklarına armağan edilen ilk ve tek çocuk bayramı olması dolayısıyla da benzersiz bir gün olarak tarihteki yerini almıştır. Milletimizin bağımsızlık ve özgürlüğüne olduğu kadar sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, birlik ve beraberliğe vurgu yapan 23 Nisan; dünya çocuklarına ulusal egemenliğin toplumlar açısından önemini de hatırlatmaktadır.

Milletimiz bağımsızlık mücadelesinin en onurlu, en temiz, en insana yakışır şeklini 102 yıl önce olduğu gibi bugün de tüm dünyaya göstermeye devam etmektedir. Bu düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisinin kahraman mensupları olmak üzere, vatanımızın bağımsızlığı ve devletimizin bekası için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, şükran ve minnetle anıyor; masumiyetleriyle dünyamızı güzelleştirip zenginleştiren tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin
Keskin, Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 102. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, “Esnaf ve sanatkar camiası; Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizi ve Türkiye Cumhuriyeti’mizi kuran iradeye ve milli ruha her zaman sahip çıkacaktır.” dedi.

Keskin’nin mesajı şu şekilde:  

“Esnaf ve sanatkar camiası olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'mizin 102. kuruluş yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutluyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, emperyalizmin dört koldan Anadolu’yu yok etmek için saldırdığı bir dönemde istiklal ve istikbal mücadelesinin karargahı ve kalbi olmuştur. Türkiye Büyük Millet Meclisi; umutsuzluğun, yoklukların ve güçlüklerin yaşandığı bir dönem de kurtuluş ve kuruluşa giden yolda Anadolu’yu aydınlatan bir ışık ve rehber görevi üstlenmiştir.

23 Nisan 1920; bu topraklarda var olduğumuzu, ilelebet var olacağımızı tarihe altın harflerle yazdıran bir dönüm noktasıdır.

Esnaf ve sanatkar camiası; Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizi ve Türkiye Cumhuriyeti’mizi kuran iradeye ve milli ruha her zaman sahip çıkacaktır.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk  başta olmak üzere, İstiklal mücadelesi kahramanlarımızı, tüm aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyor,

Çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.”

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Dünyada çocuklara bayram hediye eden Büyük devlet adamı,Başkomutan M.Kemal Atatürkü Saygı ve minnetle anıyoruz.Düşük profille kutlansa bile bizim kalbimizde çok yüksek profilli bir bayram
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramımızın 102. Yılı Kutlu Olsun. Milli Bayramlarımızı Kutlamalarımıza Kısıtlama Yapılsa da, Bizler Coşkuyla Kutlamaya Devam Edeceğiz.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • abdulvahap (2 yıl önce)
    evet, vizyonsuzların, anlayış kıtlığı yaşayanların, geçmişini karanlığını özleyenlerin, Türkiye'nin varoluşuyla sıkıntısı olanların kutlamaları ancak bu kadar olur. ULUSAL EGEMENLİK kavramı yok edilerek ÇOCUK bayramı halinden dahi uzaklaşılması alenen bu MİLLET'e ihanettir.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bir ara oldukça gündem olan düşük profilli yöneticiler de vardı!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Düşük profil olmaktan çıkamayanlar Atatürk ve değerlerini küçülterek büyüyeceklerini düşünerek bir yanılgıya düşüyorlar.Ve gün geçtikçede düştükçe düşüyorlar.Atatürk te o derece yükseliyor genç beyinlerde ve dimağlarda.Yaşasın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı.Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Özetleyerek Bizlerin duygularına tercüman olmuşsunuz. Tebrik ederim. Ama malum Milli Eğitim Müdürleri "Milli" olamadıkları için, kendi profillerinde ancak bu kadar tören ve anma yapılabilir.
    %69
    %31
    Yanıtla