SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Duvardan Çivi mi Söküyorsun!"

0
Güncellendi - 2018-06-03 18:01:24
A- A+ PAYLAŞ

2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel’in apoletlerini sökeceğini söyleyen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye 2. Ordu Komutanlığının bulunduğu Malatya’dan tepki geldi.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Afrin'de PKK’ya karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nın komutanı olan ve kısa sürede Afrin'in temizlenerek terörden arındırılmasında önemli rolü bulunan 2. Ordu Komutan’ı İsmail Metin Temel’i Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın programına katıldığı ve alkışladığı için eleştirmişti.

Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda İsmail Metin Temel’in apoletlerini sökeceğini söyleyen Muharrem İnce’ye Malatya’dan tepki geldi.

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkanı Bilal Uludağ dernek üyeleri ile birlikte 2. Ordu Komutanlığı önüne giderek konuyla ilgili basın açıklaması yaptı.

İsmail Metin Temel Paşa’nın nezaketen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasını alkışladığını söyleyen Başkan Uludağ, Muharrem İnce’nin bu olayı politik çıkarlar doğrultusunda kullandığını söyledi.

“Biz Paşamızın yanındayız” 

Uludağ, Temel Paşanın sonuna kadar yanlarında olduklarını söyleyerek, “PKK’nın sözcülüğünü yapanların cezaevinden çıkması için mücadele eden İnce, bu vatanın birliğine ve bütünlüğüne göz dikenlerin toprak altına gömen 2. Ordu Komutanımızı adeta tehdit ediyor. Seçim meydanlarında 2. Ordu Komutanımızın apoletlerini sökeceğini söylüyor. Hayırdır Muharrem İnce duvardan çivi mi söküyorsun, O apoletler yazmış olduğu kahramanlıklar sonucu Paşamıza verilmiştir. Bunları sökme yetkisi Muharrem İnce’de değildir. Muharrem İnce ordunun milletin olduğunu söylüyor. Biz de buradan millet olarak kendisine cevap veriyoruz. Siz cumhurbaşkanı olun ya da olmayan isterseniz feriştah olun biz 2. Ordu Komutanımıza dokunmanıza izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

iha 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • turan yorulmaz (5 yıl önce)
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovmuşlar, Onuncu köyde ikamet etmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (5 yıl önce)
    ince kesinlikle haklı sen oraya uniforman ile gidip alkışlayamazsın sen ordu komutanısın farkında isen ordu dedim ORDU siyasete karışamaz KARIŞIRSA DAHA ÇOK 15 TEMMUZLAR GÖRÜRSENİZ ÇIKIP AĞLAMAYACAKSINIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (5 yıl önce)
    Terörle mücadele eden bir ordunun ve komutanın arkasından konuşmak anayasa suçudur ve vatana ihanettir. Orduya laf söyle, komutana hakaret et. 40 bin kişinin katili, millet ve vatan düşmanına selam gönder, onların başını hapisten çıkarma sözü ver. Bu vatanı kim koruyacak o zaman.
    0
    0
    Yanıtla