SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

E. Yeni Malatya'nın En İstikrarlısı

0
Güncellendi - 2017-11-08 18:20:46
E. Yeni Malatya'nın En İstikrarlısı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor’da 11 hafta geride kalırken, 11 karşılaşmada da 90 dakika sahada kalan defans oyuncusu ve takım kaptanı Yalçın Ayhan, takımın en istikrarlı oyuncusu oldu.

Süper Lig’de 11 hafta geride kaldı. 11 haftanın tamamında forma giyen Yalçın Ayhan, 11 karşılaşmada 990 dakika sahada kaldı. Tecrübeli futbolcu, forma giydiği 11 maçta 1 gol kaydederken, 2 sarı kart gördü.

Sarı kırmızılı takımda Yalçın Ayhan’dan sonra en istikrarlı oyuncu Fas asıllı forvet Khalid Boutaib oldu. 11 haftanın tamamında ilk 11’de sahaya çıkan Boutaib, 981 dakika oyunda kalırken, 6 gol atıp, 1’de asist yaptı. Faslı golcü, Medipol Başakşehir maçında dördüncü sarı kartını görerek, cezalı duruma düştü. Boutaib, ligin 12.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek.

Evkur Yeni Malatyaspor’da en istikrarlı oyunculardan bir tanesi ise sağ bek oyuncusu İssam Chebake oldu. Chebake, 11 haftanın 10’nda ilk 11’de sahaya çıktı ve 900 dakika sahada kaldı. 1 karşılaşmada cezalı olduğu için forma giyemeyen Chebake, 4 sarı kart gördü.

Ligin ilk iki haftasında Farnolle’nin kalede olduğu Evkur Yeni Malatyaspor’da üçüncü haftada kaleyi devralan Ertaç Özbir, 9 karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı. 810 dakika sahada kalan Ertaç, 16 gol yedi.

Sarı kırmızılı takımda 9 karşılaşmada 789 dakika forma giyen defans oyuncusu Aly Cissokho, takımın en fazla süre alan oyuncularından oldu. Cissokho, forma giydiği 9 karşılaşmada 1 asist yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da geride kalan 11 haftada futbolcuların aldıkları süre ve performansları şöyle oluştu:

Adem Büyük 7 karşılaşmada 609 dakika sahada kaldı 1 gol atıp, 4 asist yaptı. Sadık Çiftpınar 6 karşılaşmada 540 dakika görev aldı ve 1 sarı kart gördü. Eren Tozlu 7 karşılaşmada 481 dakika sahada kaldı ve 2 gol kaydetti. Kaleci Farnolle, 2 karşılaşmada 180 dakika kalede kaldı ve kalesinde 3 gol gördü. Murat Yıldırım 8 karşılaşmada 513 dakika sahada kaldı ve 3 sarı kart gördü. Nacer Barazite 9 karşılaşmada 574 dakika sahada kaldı, 1 gol kaydederken, 2 asist yaptı. Takımın en çalışkan isimlerinden Azubuike, sakatlığı öncesi 7 karşılaşmada 584 dakika görev aldı ve 1 sarı kart gördü. Murat Akça, 188 dakika görev aldı ve 1 sarı kart gördü. Senegalli İssiar Dia ise 9 karşılaşmada 504 dakika sahada kaldı ve 2 asist yaptı. Michael Pereira 7 karşılaşmada 306 dakika görev alırken, 1 sarı kart gördü. Evkur Yeni Malatyaspor’un Arjantinli oyuncusu Fernando Emanuel Dening ise 9 karşılaşmada 289 dakika sahada kalırken, 1 gol attı, 2’de asist yaptı. Sarı kırmızılı takımın defans oyuncusu Arturo Mina, 4 karşılaşmada 270 dakika sahada kaldı ve 2 sarı kart gördü. Takımın genç sol beki Rahman Buğra Çağıran ise 4 karşılaşmada 270 dakika görev yaptı. Evkur Yeni Malatyaspor’un Kasımpaşa’dan transferi Turgut Doğan Şahin, 5 karşılaşmada 98 dakika sahada kaldı. Takımın orta saha oyuncularından Sadio Diallo ise 5 karşılaşmada 338 dakika görev aldı. Takımın genç yıldızı Sincere Seth ise 1 karşılaşmada forma giydi ve 90 dakika sahada kaldı. Evkur Yeni Malatyaspor’un genç forveti Mustafa Batuhan Altıntaş ise 3 karşılaşmada 45 dakika görev aldı ve 1 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Kalede Ertaç hiç güven vermiyor.Önünde yalçın ve sadık gibi sağlam oyuncular olmasa daha çok gol yerdi.Boutaib bile defansa yardıma geliyor.Bu yüzden kalede Farnolle ye ağırlık vermek gerekiyor.Ertaç ın süper lig kalecisi olması için daha uzun zamana ihtiyacı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (6 yıl önce)
    Bence en iyi oyuncusu da.
    0
    0
    Yanıtla